Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от KRASSI »

Те кренвирши лапат ти силикони питаш :lol: :lol: :lol:
Нещо за Инормънса и Стоманчо нямаш ли .
Или направо да минем на номер 2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: Почни със твоя Инормънс дет те направи на палячо и Стоманчо дет го лупна за 20мин .. дет дойде та да ти върне воблерчето . Почвай линия на Стоманчо и твоя та да та разнищим от към способности и що е то Мосю Тролинг-Офф :lol: :lol: :lol:
Точно тук е Оргазъмъ който ти требва,но ти бягаш от него вече 20години и то от страх,че нема да издържиш психически и физически! :wink: Разликата между 2ч.30м и 20минути в Оргазма е мнооооого Голяма,то затова си и Незадоволен! :idea: Стоманчо,Троли го събуди оная сутрин,избрах го из между 50лодки,дошли специално заради Драмата на Троли от предишния уикенд,когато бяхме само 5лодки! :wink: Та нека съм Палячо,който пали фитилите за успех на тролингистите! :drinkers: Всеки може това което ти правиш,но малцина ще се справят с това което Троли влага в Битката! :idea: Вервай ми! :drinkers: Влагам 0.286мм монофил и въдица 10-30гр. или 15-40,което е стил само за издръжливи мъже,а не за зайчета кът тебе! :mrgreen: :drinkers: Ти си кът зайчето на Плейбой,свършваш за две минути и пак,и пак без да разбереш,че това е чекия а не истински секс с оргазъм! :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Отговори ми ти с кво се бори 3 часа и с кво Стоманчо го извади за 20минути ... палячоооо :drinkers: аз измислени и СИМУЛИРАНИ оргазми от 30..40 кг риби не искам :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от KRASSI на Чет Ное 15, 2018 10:43 pm, променено общо 3 пъти.
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: Или направо да минем на номер 2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Точка номер 2 гласи:Ако искаш Оргазъм със сом,ти трябва Битка от 2 до 5часа,всичко друго е мижи да те лажем и си зайче на Плейбой! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Отговори ми ти с кво се бори 3 часа и с кво Стоманчо го извади за 20минути ... палячоооо :drinkers:
За туй си Големо Теле,щот не можеш да се сетиш от 20години,а чекаш некой да те отвори! :mrgreen: :drinkers: Колко хиляди пъти да ви обяснявам,че Оргазма е в дългата и изтощаваща Битка,а не в снимките и фукните??? :mrgreen: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Оргазма е в дългата и изтощаваща Битка,а не в снимките и фукните??? :mrgreen: :drinkers:
Доста удобно мнение за Палячо който са го победили в "битка" риби с една трета от неговото тегло и малко повече мозък :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Последно промяна от KRASSI на Чет Ное 15, 2018 10:47 pm, променено общо 1 път.
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Щи обясним и друго мосю Лачени чепици,щот съм сигурен,че не си се сетил! :mrgreen: :drinkers: Сомът га изпусне мехури,не заначи че се изморява,а натежава и се опитва да потъне,така битката става още по-трудна и качествена!Не мое се сетиш,щот бързаш да го извадиш неуморен с цел снимки,а не удоволствие! :wink: Интелигентния търси емоцията и удоволствието,щот от другото полза няма! :wink: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Цървулчо ...що мълчиш за Стоманчо и твойта сага :lol: :lol: :lol: неудобно ли ти е :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А рибите се снимат и признават уловени а не борени и изпуснати .... по твойта IGFA .
Последно промяна от KRASSI на Чет Ное 15, 2018 10:55 pm, променено общо 2 пъти.
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:
Troli Rapala написа:Оргазма е в дългата и изтощаваща Битка,а не в снимките и фукните??? :mrgreen: :drinkers:
Доста удобно мнение за Палячо който са го победили в "битка" риби с една трета от неговото тегло и малко повече мозък :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Винаги има някой,който в даден момент е По-По от теб,това може и да е някой сом,няма нищо срамно! :wink: Този сом не ме победи,а аз се изморих и ми писна!Има разлика,дали сома ще те прецака или ще го направиш сам! :wink: Има разлика дали си сгрешил или си се уморил,но за теб всичко е плоска дъска! :mrgreen: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

:mrgreen: :mrgreen: :drinkers: Не е плоска дъска ... как така ти си се изморил и отказал па сома не те е победил ..... и как така същия сом Стоманчо го оправи със подобен такъм за 20 мин а не за 3 ч .... СМЕШНИК.... Отговора е умение за работа с прът за риболов .... каквито ти нямаш :drinkers: Това е истината заради която от известно време съм неудобен .... но истината е важна за мен ... нищо друго :drinkers:
умира сам в реалноста !
NDGZMG
новобранец
новобранец

Мнение от NDGZMG »

Не се дърлете,аз държа световния рекорд!!!Преди седмица хванах 29,700 толуп на 10 либри плетеняк!!! :fishing2:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

:ANAL:
KRASSI написа: А рибите се снимат и признават уловени а не борени по твойта IGFA .
Да,на село е важно да те видят на снимка с Голем сом,без значение как е хванат,дали е имало Битка или е по правилата на IGFA!Кво го вълнуват селяка тия правила,като он си живурка само по неговите и за туй е и селяк ограничен от собственото си его! :mrgreen: Кой е Хемингуей,да му казва ко дъ праи и как дъ гъ праи,като около него се върти свето! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

NDGZMG написа:Не се дърлете,аз държа световния рекорд!!!Преди седмица хванах 29,700 толуп на 10 либри плетеняк!!! :fishing2:
Значи си разбрал какво е Оргазъм и Битка! :wink: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Дай да разискаме казуса Троли и Стоманчо ....или ти е много неудобен щом то избягваш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа::mrgreen: :mrgreen: :drinkers: Не е плоска дъска ... как така ти си се изморил и отказал па сома не те е победил ..... и как така същия сом Стоманчо го оправи със подобен такъм за 20 мин а не за 3 ч .... СМЕШНИК.... Отговора е умение за работа с прът за риболов .... каквито ти нямаш :drinkers: Това е истината заради която от известно време съм неудобен .... но истината е важна за мен ... нищо друго :drinkers:
Не си ми неудобен,просто не можеш да си скриеш лицемерието! :mrgreen: Що у Гръцко не ловиш с колците? :mrgreen: Колко кила риба ви счупи въдичката,бе мушмол тъ съ зъебъвъш с мени? :mrgreen: Имам и аз много от твоите камъни,дет да ти ги меткам през оградата в задния ти двор,с твоите камъни по ъвойта тиква! :mrgreen: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”