Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Марто, къде се губиш ти струмска легендо. Стягай отрано арсенала, че съм ти харесал две летни местенца, на които се въртят предимно товарни композиции и си плачат за директна осмичка 

Как е реката-цвят, ниво?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Кафява, видимост до 30 см. Качва нивото и носи всякакви пластмаси оставени по брега.topsoft написа:Как е реката-цвят, ниво?
Това в Невестино, от Утре и в района на Благоевград, ако вече и там не е така.
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Да споделя незнам за вас може би е стара инфо но за мен бе учудвате , а и за нея вече писах преди време, аименно: в гьола под прага в Невестино са се завъдили щуки. Във вторник минах през Невестино и видях един познат да се мъчи на помпата. Отидох да го видя и разбера как е хавата , а той ми заприказва за случката от онзи ден. Бил си хвърлил дънната въдица на бял червей и си ловил мренки и както се закачила една и я прибирал с макарата видял, че зад мренката направо лети нещо голямо, опитал се човека да вдигне мренката над водата, а тя захапала мренката и направо откъснала такъма. В същия ден колега малко по надолу на уклейка за стръв хванал щука около 2 кг.
Реката като ниво и цвят бе добра но само той (рибар) в района на Невестино, това бе във вторник.Наслука!!!
Реката като ниво и цвят бе добра но само той (рибар) в района на Невестино, това бе във вторник.Наслука!!!
-
- фен клуб-скобар
Стига пита па ти бре състезател неденtopsoft написа:Как е реката-цвят, ниво?

Велек осмичките ми са много сериозни Уинчестъри и могат да разказват приказки:) Дай Боже да дойде светъл лъч и безгрижни риболови в компанията на софийската група на Болонезките! И да не забравя да спомена и Нася Вихрушката

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- daanndo
- фен клуб-скобар
Завъртат се разни гадини там,преди и за видра се говореше 

DJONI RINGO написа:Стига пита па ти бре състезател неденtopsoft написа:Как е реката-цвят, ниво?Я марш по Искър:))))
Тц, отивам да закрием шаранЙЕте....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
И видри има но следващия път отивам с оръжие. Някой има ли инфо за Невестино? Смятам утре /неделя/ да се спусна за два три часа следобед, но само ако не вали и не духа як вятър.
-
- фен клуб-скобар
мисля,че може и да имаш слука в това снежно време под прага-скобара много го обича.реката е била добра за ловенеfishingman написа:И видри има но следващия път отивам с оръжие. Някой има ли инфо за Невестино? Смятам утре /неделя/ да се спусна за два три часа следобед, но само ако не вали и не духа як вятър.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
За съжаление ме налегнаха куп домашни неотложни грижи и не можах да отида за риба. Мерси за инфото, дано на някой който го е прочел да му е послужило.
В неделя след обяд е имало тройкаджии на моста на Бело поле 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- разбира нещата
Десет човека бяха пенсеонери и цигани.
Taзи година нося в багажа си една съдийска свирка и като видя нещо нередно я надувам- в повечето случаи има ефект.За нещо повече не ми се занимава.metoo написа:Десет човека бяха пенсеонери и цигани.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- borislav58
- сериозен играч
За свирката закачи една бухалка.naskobo написа:Taзи година нося в багажа си една съдийска свирка и като видя нещо нередно я надувам- в повечето случаи има ефект.За нещо повече не ми се занимава.metoo написа:Десет човека бяха пенсеонери и цигани.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- prodigy666
- разбира нещата
Taзи година нося в багажа си една съдийска свирка и като видя нещо нередно я надувам- в повечето случаи има ефект.За нещо повече не ми се занимава.naskobo написа:metoo написа:Десет човека бяха пенсеонери и цигани.
ахаххаха е вече ме уби