Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Аз преди месец ходих там,но ми се струва безнадеждно.Имаше и други колеги,но никой не беше хванал.Сега като се позатопли не знам как е.Лятото съм виждал много колеги там.Мен ме накара един приятел да отидем,щото негов колега ги бил "скъсвал" там,дори и зимата.geibriel написа:Колеги някой хващал ли е нещо на канала който пълни седмиците преди малко разбрах за съществуването му въпреки че съм минавал покрай него
- nocalled
- научил се да хвърля
виждал съм дядовци да седят там, не знам какво ловят, според мен дребни костурчета и каракудки
you'd better run...
Дава уклей и каракуда (която между другото не е дребна
), обаче е до ден. 

Колеги, на Враждебна къде да ида където да съм сигурен, че няма да си тръгна капо? Не съм ходил там, а на картата ми излизат 10 езера... 

"ай сиктир ве майна..."
-
- научил се да хвърля
Никъде няма сигурно по водоемите,сигурно само в магазина.
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
vladi_829 написа:Колеги, на Враждебна къде да ида където да съм сигурен, че няма да си тръгна капо? Не съм ходил там, а на картата ми излизат 10 езера...
1 e типично зимно място. Сега и да има риби ще се обират остатъци.chirusa_bg написа:
По брега на 2 и 3 е пълно с места за щека, да, не се бута право назад, а настарни, но не е никакъв проблем. Повече ми е пречило свалянето на багажа по отвеса

На 5 удобните места са по-редки. Отделно багажа трябва да се носи, няма достъп с кола.
Пролетно вереме риболова е около 4. Там е плиткаж и с вливащото се поточе рибите го припознават за хвърляне на хайвер. Лявата половина според мен е плитка за щека, но в дясно от четворката има дълбочини.
Общо взето за сега препоръчвам ъгъла на гьола между 3 и 4, но на брега на 3. Пътеката е удобна, брега равен, а дълбочената непосредствено пред теб можеш да си я избереш от 1 до 4-5 метра.[/quote]
[/quote]bobolinzer написа:vladi_829 написа:Колеги, на Враждебна къде да ида където да съм сигурен, че няма да си тръгна капо? Не съм ходил там, а на картата ми излизат 10 езера...1 e типично зимно място. Сега и да има риби ще се обират остатъци.chirusa_bg написа:
По брега на 2 и 3 е пълно с места за щека, да, не се бута право назад, а настарни, но не е никакъв проблем. Повече ми е пречило свалянето на багажа по отвесаМай не е подходящо за момента.
На 5 удобните места са по-редки. Отделно багажа трябва да се носи, няма достъп с кола.
Пролетно вереме риболова е около 4. Там е плиткаж и с вливащото се поточе рибите го припознават за хвърляне на хайвер. Лявата половина според мен е плитка за щека, но в дясно от четворката има дълбочини.
Общо взето за сега препоръчвам ъгъла на гьола между 3 и 4, но на брега на 3. Пътеката е удобна, брега равен, а дълбочената непосредствено пред теб можеш да си я избереш от 1 до 4-5 метра.
Благодаря много, колега, ще ида и ще пиша какво съм направил.
"ай сиктир ве майна..."
Колега на царевица ли лови шараните или на жива стръв?nelkako написа:В събота на Панчарево-платеното излезе доволно риба. Хванах десетина шаранчета около кило и половина и осем пастърви. Ловях само с мача, като рибата я връщах в садките, но без пастървата. Там е приятно за риболов ,но най-добре е през седмицата поради малкото хора.
- geibriel
- вече хвърля и на тежко
Явно е до ден че нищо не хванах неска на въпросното каналче въпреки че играеше някаква рибаILEGAL написа:Дава уклей и каракуда (която между другото не е дребна), обаче е до ден.

Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
- BV
- вече хвърля и на тежко
Здравейте колеги,
Някой знае ли колко парички се плащат на платеното на Негован? За въдица или риба или и за двете
Някой знае ли колко парички се плащат на платеното на Негован? За въдица или риба или и за двете

Привер колеги някои има ли инфо от Безден. Преди две седмици още пълнеше язовира. Ако някои е ходил нека сподели как е в момента. Благодаря предварително.
П.П. Намислил съм скоро да го пробвам та затова питам
П.П. Намислил съм скоро да го пробвам та затова питам
Only God Can Judge Me!!! PEACE!!!
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
На Мелниците каракуди, дребни бели риби и дребни шаранчета.
Потвърждавам на колегата инфотоbobolinzer написа:На Мелниците каракуди, дребни бели риби и дребни шаранчета.

две малки сулки (клъвнаха сутринта на торен червей и двете, пуснахме ги веднага, но бяха налапали до гъза

четири шаранчета по около 500 грама, ама много борбени

около 15 кила каракуди (89 броя, различен калибър)

Това е, иначе много народ, много шум от обяд натам и си бихме шута към три следобяд. А, щяx да забравя, входа за хидропарка е 5 левчета станал, не е 3 като миналата година.
- kostura_24
- ще става разбирач
На Мелниците всяко лято ловя минимум по 50-60 каракуди.Гот е там ама пара да имаш.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

Гот беше, докато ги нямаше каракудите! Първата година си заслужаваше ходенето, нямаше и толкова народ... и само шарани, само едри...