Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболова около Русе
Умираш да се дракаш, нали! Казах, няма да влизам в спор с теб, щото стана бати спама! Тестове правят освен специалистите и аматьори като мен и всеки гради мнението си на база наблюдения! Точка по въпроса! Сега някой да пуска репортаж и риби, че стана мазало! Жалко че съм на работа...

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На живо от Реката: към 6 без нещо позиционирах фидерите. Рибите се активизираха след 7 и за сега добре вървят нещата
отново основно на царевичка. Снимки и окончателно инфо след обяд

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Вече е след обяд. 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Докато се прибера, душ, обед и т.н. то станало 16 
Днес това се получи За няколко часа на Реката
По моите стандарти доволно

bachoivo написа:Докато се прибера, душ, обед и т.н. то станало 16
Утре и аз ще си пробвам късмета на Дунава , дано има място и за моите 2 фидера

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Успех! Само както ти казах по-нараничко, че има едни чичета, къде мятат по 7-8-9-10 въдици и окупират почти целия бряг . Там където се видяхме днес най-ми допада - няма закачки и сянка до късноя след обяд.dzambazov написа:Утре и аз ще си пробвам късмета на Дунава , дано има място и за моите 2 фидераbachoivo написа:Докато се прибера, душ, обед и т.н. то станало 16
и пак Успех!

Е няколко бяха самоdeto_g написа:Чудесно! Тия твоите "за няколко часа на реката" винаги са ми допадали

bachoivo написа:Успех! Само както ти казах по-нараничко, че има едни чичета, къде мятат по 7-8-9-10 въдици и окупират почти целия бряг . Там където се видяхме днес най-ми допада - няма закачки и сянка до късноя след обяд.dzambazov написа:Утре и аз ще си пробвам късмета на Дунава , дано има място и за моите 2 фидераbachoivo написа:Докато се прибера, душ, обед и т.н. то станало 16
и пак Успех!
Е няколко бяха самоdeto_g написа:Чудесно! Тия твоите "за няколко часа на реката" винаги са ми допадалиТрябва да остана един път цял ден да видя каква ще е хавата
Чичетата ако са с по над 3 въдици ще ги наглася където трябва

Днес мина проверка от ИАРА .НА ВИНЧОВЕТЕ БРАВО
.ама когато си заминаваха повечето колеги.В 12 И 30.ВСички са точни ама късно СТАВАТ дълго е кафето/.Успех .

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А дано минават редовно, че се наблюдава масово неспазване правилото за брой въдици и масово прибиране на маломерна риба(сом, щука и т.н)ORadev написа:Днес мина проверка от ИАРА .НА ВИНЧОВЕТЕ БРАВО![]()
![]()
![]()
.ама когато си заминаваха повечето колеги.В 12 И 30.ВСички са точни ама късно СТАВАТ дълго е кафето/.Успех .
![]()
![]()
Я някой да даде едно телефонче на ИАРА, ей така да има записано

Виж в сайта им ......за Русе.
може ли малко инфо за Текето,каква риба дава напоследък и дали още се плаща или е с билет.
Плаща се по 3лв на въдица. Относно рибите.Хваща се по някой заблуден шаран от тези зарибените.Едрата таранка почти я няма. Излизат само някакви 10 сантиметрови таранки на бял червей и ми прави впечатление, че масово хората ги прибират.Малките таранки и те са от зарибителен матерял от есента. Така като гледа на есен всичко ще се опоска и ще е като миналата година.marto778 написа:може ли малко инфо за Текето,каква риба дава напоследък и дали още се плаща или е с билет.

Above us only sky
-
- новобранец
ами някой да има инфо за бъзън или рибарниците на басарбово?
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес пак бях по Реката. В сравнение с предния път този път слабо - 7-8 каракудки по 150-200гр и 2 скобарчета по педя. Това от 6:30 до към 14:30 - риби почнах да ловя чак към обяд, когато се усетих, че трябва по-голяма кошница и по-голяма дистанция. Днес взимаха на червей(основно на бял).
На Реката бяхме с колегите mmirchev71 и dzambazov - все 'убави хора
Снимки няма - просто нямаше нещо заслужаващо да се хаби лента
На Реката бяхме с колегите mmirchev71 и dzambazov - все 'убави хора

Снимки няма - просто нямаше нещо заслужаващо да се хаби лента