Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Златев написа:А какво е положението с гоьлчетата под к-кс Барите в с. Чернево?
До колкото съм запознат само клиенти на Парите могат да ги ползват
Така е колега Златев
Благодаря, колеги!
Просто видях двете гьолчета на картата и реших да питам.
Просто видях двете гьолчета на картата и реших да питам.

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- научил се да хвърля
Колега скоро да си ходил някаде , тая неделя аз смятам на Ново оряховонда пробвам малко за щукаDoncho69 написа:Така е колега Златев
Не съм колега.В неделя ще ходя за малка рибка и в четвъртък живот и здраве на блатото.
- Motorski
- ще става разбирач
Може ли да споделиш кое е точно мястото на Ново Оряхово? Миналата седмица се забихме из нивите, а около нас яко пуцаха - патки ли, зайци ли...emko0o0o написа:Колега скоро да си ходил някаде , тая неделя аз смятам на Ново оряховонда пробвам малко за щукаDoncho69 написа:Така е колега Златев

-
- научил се да хвърля
Колега точно из нивите са тия каналиMotorski написа:Може ли да споделиш кое е точно мястото на Ново Оряхово? Миналата седмица се забихме из нивите, а около нас яко пуцаха - патки ли, зайци ли...emko0o0o написа:Колега скоро да си ходил някаде , тая неделя аз смятам на Ново оряховонда пробвам малко за щукаDoncho69 написа:Така е колега Златев

Ей туй във Варненско сме опасни ей!По гьоловете и реките пълно с хора но никой не споделя,пълнят си фризерите като за последно,ИАРАта спи и знае само дай билет.Или ако нещо се постне то е само и единствено въпрос къде има мръвка за фризера.
Аз съм на мнение тази тема да се изтрие,защото така или иначе в нея влизат месари и 2% риболовци!!!
Айде със здраве!
Аз съм на мнение тази тема да се изтрие,защото така или иначе в нея влизат месари и 2% риболовци!!!
Айде със здраве!

Днес на блатото много слабо 4 хубави 3кг-ки и 4-5бр писалки.Това е инфо за колеги,които знаят за какво става на въпрос,а за месарите ???????
А в момента на Засмяново е поголовна сеч на сулка при това маломерна и язовира се източва неправомерно сетете се от кой.
А в момента на Засмяново е поголовна сеч на сулка при това маломерна и язовира се източва неправомерно сетете се от кой.
Чух,че са затворили яз.Добротич до пролетта.Някой може ли да го потвърди или отрече?
- svetlio86
- ще става разбирач
Собстеника на Добротич и Кюлевча е един! Последно като говорих с него спомена, че ще вади от трофейните риби и ще ги мести в Кюлевча! Така, че е напълно възможно да е затворен!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Айде още един гьол във Варненско отписан и не че в него има и една трофейна риба но всичко е заради тези пусти европейски субсидии и то не малки.Та на един такъв водоем преди две години долу горе башията се направи на интересен и като го попитах къде 25%от бреговата ивица е за спортен риболов ме изгледа като замразено пиле и ме попита от къде ги знам тия неща.Така че колеги търсете си правата от тия кулаци.
На Добротич любимото число на пазача е 11 кг амур , ама вчера го фанааа тука ени !Doncho69 написа:Айде още един гьол във Варненско отписан и не че в него има и една трофейна риба но всичко е заради тези пусти европейски субсидии и то не малки.Та на един такъв водоем преди две години долу горе башията се направи на интересен и като го попитах къде 25%от бреговата ивица е за спортен риболов ме изгледа като замразено пиле и ме попита от къде ги знам тия неща.Така че колеги търсете си правата от тия кулаци.

Щомм това е слаб резултат на тайното блато,какво представлява силният такъв?Doncho69 написа:Днес на блатото много слабо 4 хубави 3кг-ки и 4-5бр писалки.Това е инфо за колеги,които знаят за какво става на въпрос,а за месарите ???????