Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Veleka »

Д.Граховски написа:Идеята е да слезнем да повъртим и Гърция колкото се може по-на юг, че е по-топло. Ама ако тука е мътилка и там ще е така и няма смисъл да биеме 300 км в едната посока.
Грешиш колега. Ако си решил да хвърляш примамки със спининга на река Струма под езерото Керкини, просто няма как да е мътна :)
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Veleka написа:
Д.Граховски написа:Идеята е да слезнем да повъртим и Гърция колкото се може по-на юг, че е по-топло. Ама ако тука е мътилка и там ще е така и няма смисъл да биеме 300 км в едната посока.
Грешиш колега. Ако си решил да хвърляш примамки със спининга на река Струма под езерото Керкини, просто няма как да е мътна :)
Благодаря, не го знаех това :)
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

тъй като идват почивни дни да ви споделя за реката при благоевград.
Два дни съм на Бело поле реката е голяма и както казват тука сура

Извинавам се но нещо пак ми го нямо половината пост ето го отново продължението,
За тия два дни съм хванал общо 8 риби и то морунаж .Риболова бе тотално разочарование. Колегите около мен хванаха по 1 ,2 риби. Риболов на хляб нама те няма и скобар. морунажа кълве но не ке влияе от хранене .
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
Skellington
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Skellington »

Неприятни новини са това, обмислях утре ходене около Железница, някой има ли информация там как е, да не въртя 220 км за едното капо :?
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Skellington написа:Неприятни новини са това, обмислях утре ходене около Железница, някой има ли информация там как е, да не въртя 220 км за едното капо :?
Това ,че на Бело поле е било слабо,не означава,че на Железница ще е същото ;) Няма как да разбере човек без да отиде! Реката става за ловене като цяло!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Ако някой има инфо от събота от Невестино нека сподели. Благодаря.
bounce
фен клуб-скобар

Мнение от bounce »

днеска след Благоевград реката леко паднала от миналата неделя като цвят екстра.от към риба за 2 часа на хляб 1 фанах и 2 откачих :)
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

pojara28 написа:тъй като идват почивни дни да ви споделя за реката при благоевград.
Два дни съм на Бело поле реката е голяма и както казват тука сура

Извинавам се но нещо пак ми го нямо половината пост ето го отново продължението,
За тия два дни съм хванал общо 8 риби и то морунаж .Риболова бе тотално разочарование. Колегите около мен хванаха по 1 ,2 риби. Риболов на хляб нама те няма и скобар. морунажа кълве но не ке влияе от хранене .
Мой авер е напраи риболов там само скобар фанал е 10 тина а е малко бос :) и го мързи да храни как требва :)
п.с нещо ''Топ местото '' с '' топ скобарджии на него '' никво го нема а Бат Марти :drinkers:
малко съм сменил хобито с мотокорс ама края се вижда и скоро сме на Стума :drinkers:
Аватар
Skellington
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Skellington »

Който си познава реката си лови, аз не я познавам, та предимно бия път и гледам :lol:
Все пак хващам по някой такъв, но рибата, сигурно заради топлото време, се беше набила съвсем в изтичалата и риболова беше малко труден... голяма борба и с леба...
Живарници не нося, та тук там снимка на някоя друга единична риба :)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Така като гледам аз съм по-голям зрител от теб колега :lol: . Благодаря за хубавите снимки. И аз се борих с трохата и си минах на "френска". Естествената всички казват, че е по-добра, но аз нещо не мога да си повярдам с нея. Може би ако мина на директен телескоп .....
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Тва от миналата седмица на железница.....

Изображение

интересното е, че за първи път забелязвам как влияе отрицателно шума и хората на скобара....другата седмица установих, че и тежките топки с храна го плашат и то по начин,че да не се върне....
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

topsoft написа:Тва от миналата седмица на железница.....

Изображение

интересното е, че за първи път забелязвам как влияе отрицателно шума и хората на скобара....другата седмица установих, че и тежките топки с храна го плашат и то по начин,че да не се върне....
:) точно тръпката да си сам на местото е кеф 1път бех на зелен дол и тва беше на гаспром не съм и бил :lol: :fishing6:
Мн яки усмивки има ахаххах :) :fishing10: :drinkers:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Само синя тишина Асенчо мойто момче ,само синя тишина :D А аз забравих въдица как се държи,а за зимен риболов мога само да мечтая и да гледам снимки,картинки и клипчета.... Естествено лових тука шарани по 5 кила,по 8-9 кила,платики големи,червеноперки мутанти също.....но всичко бледнее пред река Струма:) Друго си е :) царят Скоба! Евентуално може би ще ми стане хубаво ако намеря време и подходяща дружина да отида на из баш реките за бели мрени щот са върхът на сладоледа,но все пак е далече а ангажиментите са постоянни тук в чужбина!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

prodigy666 написа: :) точно тръпката да си сам на местото е кеф 1път бех на зелен дол и тва беше на гаспром не съм и бил
Уважаеми колега, никой от форума не те е питал кои места за риболов не посещаваш. След като ти е толкова голяма устата сподели сега и твоите риболовни дестинации.
Аман от сеирджии :mrgreen:
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Снощи гледах по Хоби ТВ предаването "Наслука". Кърцата добре се представи. Поздравления. Отдавна не бях гледал филм за риболов по Струма.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”