Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Грешиш колега. Ако си решил да хвърляш примамки със спининга на река Струма под езерото Керкини, просто няма как да е мътнаД.Граховски написа:Идеята е да слезнем да повъртим и Гърция колкото се може по-на юг, че е по-топло. Ама ако тука е мътилка и там ще е така и няма смисъл да биеме 300 км в едната посока.

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Благодаря, не го знаех товаVeleka написа:Грешиш колега. Ако си решил да хвърляш примамки със спининга на река Струма под езерото Керкини, просто няма как да е мътнаД.Граховски написа:Идеята е да слезнем да повъртим и Гърция колкото се може по-на юг, че е по-топло. Ама ако тука е мътилка и там ще е така и няма смисъл да биеме 300 км в едната посока.

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
тъй като идват почивни дни да ви споделя за реката при благоевград.
Два дни съм на Бело поле реката е голяма и както казват тука сура
Извинавам се но нещо пак ми го нямо половината пост ето го отново продължението,
За тия два дни съм хванал общо 8 риби и то морунаж .Риболова бе тотално разочарование. Колегите около мен хванаха по 1 ,2 риби. Риболов на хляб нама те няма и скобар. морунажа кълве но не ке влияе от хранене .
Извинавам се но нещо пак ми го нямо половината пост ето го отново продължението,
За тия два дни съм хванал общо 8 риби и то морунаж .Риболова бе тотално разочарование. Колегите около мен хванаха по 1 ,2 риби. Риболов на хляб нама те няма и скобар. морунажа кълве но не ке влияе от хранене .
скобара е риба проклета

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Неприятни новини са това, обмислях утре ходене около Железница, някой има ли информация там как е, да не въртя 220 км за едното капо 

-
- фен клуб-скобар
Това ,че на Бело поле е било слабо,не означава,че на Железница ще е същотоSkellington написа:Неприятни новини са това, обмислях утре ходене около Железница, някой има ли информация там как е, да не въртя 220 км за едното капо

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Ако някой има инфо от събота от Невестино нека сподели. Благодаря.
днеска след Благоевград реката леко паднала от миналата неделя като цвят екстра.от към риба за 2 часа на хляб 1 фанах и 2 откачих 

- prodigy666
- разбира нещата
Мой авер е напраи риболов там само скобар фанал е 10 тина а е малко босpojara28 написа:тъй като идват почивни дни да ви споделя за реката при благоевград.

п.с нещо ''Топ местото '' с '' топ скобарджии на него '' никво го нема а Бат Марти

малко съм сменил хобито с мотокорс ама края се вижда и скоро сме на Стума

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Който си познава реката си лови, аз не я познавам, та предимно бия път и гледам
Все пак хващам по някой такъв, но рибата, сигурно заради топлото време, се беше набила съвсем в изтичалата и риболова беше малко труден... голяма борба и с леба...
Живарници не нося, та тук там снимка на някоя друга единична риба

Все пак хващам по някой такъв, но рибата, сигурно заради топлото време, се беше набила съвсем в изтичалата и риболова беше малко труден... голяма борба и с леба...
Живарници не нося, та тук там снимка на някоя друга единична риба

Така като гледам аз съм по-голям зрител от теб колега
. Благодаря за хубавите снимки. И аз се борих с трохата и си минах на "френска". Естествената всички казват, че е по-добра, но аз нещо не мога да си повярдам с нея. Може би ако мина на директен телескоп .....

Тва от миналата седмица на железница.....

интересното е, че за първи път забелязвам как влияе отрицателно шума и хората на скобара....другата седмица установих, че и тежките топки с храна го плашат и то по начин,че да не се върне....

интересното е, че за първи път забелязвам как влияе отрицателно шума и хората на скобара....другата седмица установих, че и тежките топки с храна го плашат и то по начин,че да не се върне....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- prodigy666
- разбира нещата
topsoft написа:Тва от миналата седмица на железница.....

Мн яки усмивки има ахаххах

-
- фен клуб-скобар
Само синя тишина Асенчо мойто момче ,само синя тишина
А аз забравих въдица как се държи,а за зимен риболов мога само да мечтая и да гледам снимки,картинки и клипчета.... Естествено лових тука шарани по 5 кила,по 8-9 кила,платики големи,червеноперки мутанти също.....но всичко бледнее пред река Струма:) Друго си е
царят Скоба! Евентуално може би ще ми стане хубаво ако намеря време и подходяща дружина да отида на из баш реките за бели мрени щот са върхът на сладоледа,но все пак е далече а ангажиментите са постоянни тук в чужбина!

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Уважаеми колега, никой от форума не те е питал кои места за риболов не посещаваш. След като ти е толкова голяма устата сподели сега и твоите риболовни дестинации.prodigy666 написа:точно тръпката да си сам на местото е кеф 1път бех на зелен дол и тва беше на гаспром не съм и бил
Аман от сеирджии

Снощи гледах по Хоби ТВ предаването "Наслука". Кърцата добре се представи. Поздравления. Отдавна не бях гледал филм за риболов по Струма.