Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
z0mbata
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от z0mbata »

Doncho69 написа:Колега Емкооо то в този форум не разбра ли,че повечето са немски овчарки.Само се ослушват къде,как и на какво и хаидеее с голямата кофа,като колегата (ама като отида ще има ли улов).Да улов ще има на борсата и то със сигора.
За един опитен рибар информацията е на водоема , правя два три излета по 48 часа и си правя извода , ако мислиш че ще хукна да обикалям и да се вслушвам в съвети на непознати хора ,които не могат да различат две куки не си познал. П.С. кофа използвам единствено да си бъркам захранката , следиш ли ми мисълта.
ztabakov
новобранец
новобранец

Мнение от ztabakov »

Колеги Емкооо/не знам с колко О-та се пише/ и Дончо69,престанете да се заяждате с хората.Досаждате вече на всички.Оправете си правописа и се отнасяйте с уважение към съфорумците си.А ако не можете един без друг направете си среща някъде и се наприказвайте на воля.Прекален светец и богу не драг.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Не мога да те разбера ztabakov кои се дразнят,май се дразнят такива като тебе щото ако не си такъв няма да се дразниш.За правописа не можах да те разбера за мен ли се отнася или не.А за приказването не си ти човекът,който ще ми дава наклон на .......така ,че си трай и се ослушвай къде има рибоци и газ нататък
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

emko0o0o написа:
Doncho69 написа:Колега Емкооо то в този форум не разбра ли,че повечето са немски овчарки.Само се ослушват къде,как и на какво и хаидеее с голямата кофа,като колегата (ама като отида ще има ли улов).Да улов ще има на борсата и то със сигора.
Tака е колега забелязах го това , вместо дадат и някаква минимална информация само чакалят някой да каже що годе каде може да се направи преличен риболов и юруш натам. И всяка малокалибрена риба в кофата или в живарника и после в тигана . На следващата година почват тоз водоем няма риба , голям оаткарник и т.н. е кк да е друго . Както примерно за Манастир лично аз бях свидетел как се пускат 3000 бр шаран и 1000 амур между 500 и 800 гр началото на май . Ама сулю и пулю дошли с караваните платили такси по 20 и не ограничен улов ми стоят по 10 дена на най добрите места и всичко в живарниците виждал съм хора как си тръгват с по 20 кила шаранчета под килограм ужас направо и след това то там няма риба голям оаткарник и прочие . Ами как няма да е като има такива селяни
според мен в случая не са виновни риболовците,а условията на самия собственик на който това му бизнеса,има стопани на водоемими които си управляват бизнеса по други правила
Аватар
dimataa
новобранец
новобранец

Мнение от dimataa »

Дончо69 това:
"Тези дни ако се ходи дали ще има улов и чесане на крастата!!??"
има хора, които разбраха какво имам предвид и ми отговориха:
"Колега нямам идея по това време на годината как е там.Кото се има в предвид че е плитък водоема ще е сравнително студена водата. Ама има в изобилие таранка и дребен костур такаче предполагам че с тях ще се начешиш крастата".
Ако ти не си разбрал, чете по внимателно и осмисляй написаното и тогава си изказвай мнението, кой пълни кофи и кой си купува от борсата.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

I. Seykov написа:до село величково има една корекция на р. камчия посока язовира там има доста добри риби ''щуки'' ,но трудни за ловене .на николаевка на 28.05 до 29.05 нито един удар на дъно ловях на ароматизирана царевица после минах на силиконова ,рака е подивял никаква риба не играеше .сутринта кам 8.00 една сулка 2.2кг на силиконова рибка това е от мен .
Колега , какво ще рече посока язовира за Цонево ли става дума или има микро язовир към селото
I. Seykov
новобранец
новобранец

Мнение от I. Seykov »

43.048089, 27.419850 напиши в търсачката на www.google.bg/maps даваш на сателит долу в ляво и го разгледай .От село Величково посока Дългопол ,аз сам се объркал в предния коментар.
I. Seykov
новобранец
новобранец

Мнение от I. Seykov »

от вчера 17 часа до днеска 14 часа на николаевка една перфектна сулка 3,846кг 3бр. по малки 1-1,2кг доста тлъсти кустури и най големия ми който сам хващал 1,138кг на електрона кухненска везна са резултатите . много доволен останах.
I. Seykov
новобранец
новобранец

Мнение от I. Seykov »

Dobo написа:
Doncho69 написа:Днес на блатото много слабо 4 хубави 3кг-ки и 4-5бр писалки.Това е инфо за колеги,които знаят за какво става на въпрос,а за месарите ???????
А в момента на Засмяново е поголовна сеч на сулка при това маломерна и язовира се източва неправомерно сетете се от кой.
Щомм това е слаб резултат на тайното блато,какво представлява силният такъв? :)
Къде се намира това блато ,то пак ще си остане тайно
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега Seikov a щука не се ли обади на Николаевка?Преди три години пуснахме добри екземпляри от щука,костур и сулка.Може щуката да е била или само мъжка или само женска за да не се развъди.А днес на блатото с двама колеги от форума имаше доволно слука от 4бр зъбатки.Е колегите се записаха с една малка писалка но и при тях ще дойде късметът някой ден.
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Колега ако искаш някой ден може да направим един съвместен риболов.
emko0o0o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от emko0o0o »

Doncho69 написа:Колега Seikov a щука не се ли обади на Николаевка?Преди три години пуснахме добри екземпляри от щука,костур и сулка.Може щуката да е била или само мъжка или само женска за да не се развъди.А днес на блатото с двама колеги от форума имаше доволно слука от 4бр зъбатки.Е колегите се записаха с една малка писалка но и при тях ще дойде късметът някой ден.

Колегите първо трябва си усаваршенстват в тънкостите на риболова на зъбатки :Д
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

Така е колега има и дръг път.
Аватар
Aver
новобранец
новобранец

Мнение от Aver »

Писах преди време, но сега съм малко объркан, понеже времето напредна и температурите падат. Този уикенд ще направя или последен или предпоследен излет, но се чудя къде- яз. Николаевка, яз. Манастир или нещо различно от двете? Понеже на Николаевка не съм ловил- предполагам заради по- голямата площ водата няма да е толкова студена и ще имам по- голяма слука? Трудно ми е да си направя изводи за мястото на което да отида, но да кажа- радвам се на каракуди на мача и пускам 1 или 2 въдици на дъно с фидер хранилки. Благодаря за коментарите предварително!

ПС: Не знам защо, но ми се струва че около Варна не останаха читави места за що годе приличен риболов, който се заплаща все пак... :)
M6R DO GROP :fishing6:
Doncho69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Doncho69 »

За жалост е така колега.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”