Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!
И аз в неделя на Невестино метах на хляб но нищо, а брат ми над мен хвана некой скобар. Аз смених на бел и хванах 20 морунажа около и над педя. Реката ту замъти ту избистри и така се ловеше и рибата тъкмо се хване 1-2 и тя замъти и спре и пак отначало. Но се усеща, че рибата още не се е групирала и рибите дето се ловят са епизодични.
Има ли някой инфо за Вуковски мост, колеги споменаха, че е имало много хора но не знаят дали се е ловило.
Наслука!
Има ли някой инфо за Вуковски мост, колеги споменаха, че е имало много хора но не знаят дали се е ловило.
Наслука!

-
- вече хвърля и на тежко
Kъмпингирай бе братtopsoft написа:Тва от миналата седмица на железница.....
интересното е, че за първи път забелязвам как влияе отрицателно шума и хората на скобара....другата седмица установих, че и тежките топки с храна го плашат и то по начин,че да не се върне....

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
- daanndo
- фен клуб-скобар
Колеги видях снимката на колегата та се сетих,намерих такова ножче мини вариант под Благоевград,ако собственика влиза тука нека пише срещу 2-3 бири ще му го върна
-шегувам се разбира се
http://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1 ... w9vS3S.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1 ... w9vS3S.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Бобка, къс ми е къпинга 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- prodigy666
- разбира нещата
опа чиче споко не се засягай просото споделих че е 1000 пъти по добре да ходиш на места без други хора .... а за моите места никогаVeleka написа:Уважаеми колега, никой от форума не те е питал кои места за риболов не посещаваш. След като ти е толкова голяма устата сподели сега и твоите риболовни дестинации.prodigy666 написа:точно тръпката да си сам на местото е кеф 1път бех на зелен дол и тва беше на гаспром не съм и бил
Аман от сеирджии

Еми не знам, по добре аз да съм ти на мястото от колкото някой месар с бурканите 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Само така и аз се опитах предната неделя, ама докато стигна(пусти 110км...) и най-дашното място отдавна беше окупирано от "буркан груп" и предмино гледах как скобарите отиват за зимнинаtopsoft написа:Еми не знам, по добре аз да съм ти на мястото от колкото някой месар с бурканите

Именно поради факта, че никога не споделяш местата си за риболов в района на Благоевград, не е необходимо да правиш панаира още по-голям на Зелени дол и Газпром.prodigy666 написа: .... а за моите места никога![]()
Марти знае къде и как си ги паза точно от такива сеирджии които ти споменаваш че един да дое на зелен дол примерно и после целото големо село е там
- prodigy666
- разбира нещата
сами си показвате местата после искате да нема панаир нема как да стане ... аз само по тревата познавам къде сте били или по камъните по брега ... Джони така ли е братVeleka написа:Именно поради факта, че никога не споделяш местата си за риболов в района на Благоевград, не е необходимо да правиш панаира още по-голям на Зелени дол и Газпром.prodigy666 написа: .... а за моите места никога![]()
Марти знае къде и как си ги паза точно от такива сеирджии които ти споменаваш че един да дое на зелен дол примерно и после целото големо село е там

Предлагам да спрем дотук. Много колеги от форума се радваха цяла есен на резултатен риболов на ТОП мястото, но за разлика от тебе никой не заби камбаната. Няма да е никак лошо да си направиш съответните изводи.prodigy666 написа: сами си показвате местата после искате да нема панаир нема как да стане ... аз само по тревата познавам къде сте били или по камъните по брега ...
- prodigy666
- разбира нещата
точно там винаги е имало по 5-6 коли точно колегите дето споменаваш издадоха къде ходите с демострацията с клипчета а у не само аз познавам местата около благоевград само по камъните и тревата ... спираме 

-
- разбира нещата
Пичове зелен дол е моята лична територия да не я пипате. 

-
- ще става разбирач
Днес на Струма;
На Покровнишкия водата изглежда идеална, но риби не скачат и не блясват.
Въпреки това някъде следобед дойдоха колеги с нарязан бял хляб в ръка и бодра походка, мятаха под моста и като се връщах след 20 мин. вече един скобар агонизираше в кална найлонка отзад в тръните. Нагоре рибари не се виждаха.
На вливането няколко коли,риби не скачат.
На Покровнишкия водата изглежда идеална, но риби не скачат и не блясват.
Въпреки това някъде следобед дойдоха колеги с нарязан бял хляб в ръка и бодра походка, мятаха под моста и като се връщах след 20 мин. вече един скобар агонизираше в кална найлонка отзад в тръните. Нагоре рибари не се виждаха.
На вливането няколко коли,риби не скачат.
-
- вече хвърля и на тежко
Te ти трева,те ти камъние,дека е?prodigy666 написа:точно там винаги е имало по 5-6 коли точно колегите дето споменаваш издадоха къде ходите с демострацията с клипчета а у не само аз познавам местата около благоевград само по камъните и тревата ... спираме

Старите
- калин кацаров
- сериозен играч
Симитли
)