Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от fishingman »

И аз в неделя на Невестино метах на хляб но нищо, а брат ми над мен хвана некой скобар. Аз смених на бел и хванах 20 морунажа около и над педя. Реката ту замъти ту избистри и така се ловеше и рибата тъкмо се хване 1-2 и тя замъти и спре и пак отначало. Но се усеща, че рибата още не се е групирала и рибите дето се ловят са епизодични.
Има ли някой инфо за Вуковски мост, колеги споменаха, че е имало много хора но не знаят дали се е ловило.
Наслука! :fishing8:
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

topsoft написа:Тва от миналата седмица на железница.....

Изображение

интересното е, че за първи път забелязвам как влияе отрицателно шума и хората на скобара....другата седмица установих, че и тежките топки с храна го плашат и то по начин,че да не се върне....
Kъмпингирай бе брат :D
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

Колеги видях снимката на колегата та се сетих,намерих такова ножче мини вариант под Благоевград,ако собственика влиза тука нека пише срещу 2-3 бири ще му го върна :D -шегувам се разбира се
http://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1 ... w9vS3S.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Бобка, къс ми е къпинга :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Veleka написа:
prodigy666 написа: :) точно тръпката да си сам на местото е кеф 1път бех на зелен дол и тва беше на гаспром не съм и бил
Уважаеми колега, никой от форума не те е питал кои места за риболов не посещаваш. След като ти е толкова голяма устата сподели сега и твоите риболовни дестинации.
Аман от сеирджии :mrgreen:
опа чиче споко не се засягай просото споделих че е 1000 пъти по добре да ходиш на места без други хора .... а за моите места никога :D :D Марти знае къде и как си ги паза точно от такива сеирджии които ти споменаваш че един да дое на зелен дол примерно и после целото големо село е там ;) :fishing6:
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Еми не знам, по добре аз да съм ти на мястото от колкото някой месар с бурканите :)
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
Skellington
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Skellington »

topsoft написа:Еми не знам, по добре аз да съм ти на мястото от колкото някой месар с бурканите :)
Само така и аз се опитах предната неделя, ама докато стигна(пусти 110км...) и най-дашното място отдавна беше окупирано от "буркан груп" и предмино гледах как скобарите отиват за зимнина :axe:
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

prodigy666 написа: .... а за моите места никога :D :D Марти знае къде и как си ги паза точно от такива сеирджии които ти споменаваш че един да дое на зелен дол примерно и после целото големо село е там
Именно поради факта, че никога не споделяш местата си за риболов в района на Благоевград, не е необходимо да правиш панаира още по-голям на Зелени дол и Газпром.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Veleka написа:
prodigy666 написа: .... а за моите места никога :D :D Марти знае къде и как си ги паза точно от такива сеирджии които ти споменаваш че един да дое на зелен дол примерно и после целото големо село е там
Именно поради факта, че никога не споделяш местата си за риболов в района на Благоевград, не е необходимо да правиш панаира още по-голям на Зелени дол и Газпром.
сами си показвате местата после искате да нема панаир нема как да стане ... аз само по тревата познавам къде сте били или по камъните по брега ... Джони така ли е брат :drinkers:
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

prodigy666 написа: сами си показвате местата после искате да нема панаир нема как да стане ... аз само по тревата познавам къде сте били или по камъните по брега ...
Предлагам да спрем дотук. Много колеги от форума се радваха цяла есен на резултатен риболов на ТОП мястото, но за разлика от тебе никой не заби камбаната. Няма да е никак лошо да си направиш съответните изводи.
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

точно там винаги е имало по 5-6 коли точно колегите дето споменаваш издадоха къде ходите с демострацията с клипчета а у не само аз познавам местата около благоевград само по камъните и тревата ... спираме :drinkers:
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Пичове зелен дол е моята лична територия да не я пипате. :D
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Днес на Струма;
На Покровнишкия водата изглежда идеална, но риби не скачат и не блясват.
Въпреки това някъде следобед дойдоха колеги с нарязан бял хляб в ръка и бодра походка, мятаха под моста и като се връщах след 20 мин. вече един скобар агонизираше в кална найлонка отзад в тръните. Нагоре рибари не се виждаха.
На вливането няколко коли,риби не скачат.
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

prodigy666 написа:точно там винаги е имало по 5-6 коли точно колегите дето споменаваш издадоха къде ходите с демострацията с клипчета а у не само аз познавам местата около благоевград само по камъните и тревата ... спираме :drinkers:
Te ти трева,те ти камъние,дека е? :lol: Изображение
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

Симитли :))
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”