Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
На ЛЕНОВО почна да излиза каракудата навсякъде..binkobg написа:някои имали инфо леново
- angelatanasov
- новобранец
Скоро някой да е ходил на Язовира До Маноле р.Струма след моста в ляво дето е!?
Такса , риба ?! Благодаря...
Който пие бира,не умира!
- vonam
- научил се да хвърля
Колега ,объркал си се, , реката е Стряма.... иначе за водоема на Маноле, 7 кинта и каквото си хванеш-инфото е от колегите които ловяха..Лично аз не съм ловил скоро , просто ми беше на път и спрях да погледам.За малкото време ,през което съм бил там се извадиха няколко каракуди и сомче около 1-1,5 кг.angelatanasov написа:Скоро някой да е ходил на Язовира До Маноле р.Струма след моста в ляво дето е!?
Дали има друга риба мога само да гадая

- flyester
- разбира нещата
На Белозем този до магистралата , миналата седмица искарахме 7 шаранаribata92 написа:Здравейте колеги.Някой има ли информация за Белащица,Отец паисиево или Белозем...тръгнала ли е рибата,какво е положението?
Аз вчера бях на Чомлек дере - много каракуда(педярка) и едно шаранче 500 грама...опитах и в плиткажа и в дълбокото,но водораслите разказаха играта.На дъно нямах хвърляне без да извадя по 1 кг водорасли...шараните не взимаха на никакв стръв.Имаше само едни колеги с 3 шарана,всичко останало беше валат...

къде е този до магистралата и какви са условията
- flyester
- разбира нещата
Точно до бензиностанцията лукойла , те са 2 язовира там.gabaria77 написа:къде е този до магистралата и какви са условията
На този се плаща 10лв 3 въдици и може да вземеш 4 кг риба , има шаран,амур,каракуда и хищник

- angelatanasov
- новобранец
vonam написа:Колега ,объркал си се, , реката е Стряма.... иначе за водоема на Маноле, 7 кинта и каквото си хванеш-инфото е от колегите които ловяха..Лично аз не съм ловил скоро , просто ми беше на път и спрях да погледам.За малкото време ,през което съм бил там се извадиха няколко каракуди и сомче около 1-1,5 кг.angelatanasov написа:Скоро някой да е ходил на Язовира До Маноле р.Струма след моста в ляво дето е!?
Дали има друга риба мога само да гадая![]()
Да,благодаря за инфото.Реката е Стряма знам ама от емоции съм объркал,ще ходя другия ден и ще обадя какво е станало на Маноле.
Който пие бира,не умира!
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Колеги,имам един въпрос.Колко водоема има в Кричим?Един приятел е бил скоро,но са го карали и не е разбрал къде точно е бил.Мисля,че не е бил на Бадема.Ама май не е бил и при така наречения бай Гошо.Спомена,че собственика май се казвал Илия,но и за това не беше много сигурен.И от там се заражда въпроса:колко наистина са водоемите в Кричим?
Ако наистина там има язовир,чиито собственик се казва Илия,бих бил благодарен на подробно обяснение как се стига до него.Не съм посещавал нито един от язовирите около Кричим и мисля,че ще се огелпя тотално и няма да намеря точно този.
Благодаря предварително!!!
Ако наистина там има язовир,чиито собственик се казва Илия,бих бил благодарен на подробно обяснение как се стига до него.Не съм посещавал нито един от язовирите около Кричим и мисля,че ще се огелпя тотално и няма да намеря точно този.
Благодаря предварително!!!

- livinginchaos
- научил се да хвърля
Колега, язовира е на Ильо полицая, намира се точно ето тук
http://g.co/maps/xwrmw
Сам прецени как да стигнеш до там с кола. Иначе обеснението е лесно, само дето от Пловдив не съм ходил до там. Но по пътя към Кричим се оглеждаш в ляво. Ако минеш през махалата и после по диганата на реката, значи си при Ильо.
п.с. Оглеждам се и аз с кого да ида, казаха ми, че рибар много, но и доста "гъста" риба. Празен не си тръгваш.
Аз ходих на платения на Огняново. Слаба работа като за гьола, странно почти никой не вадеше, а обикновено е голяма сеч.
http://g.co/maps/xwrmw
Сам прецени как да стигнеш до там с кола. Иначе обеснението е лесно, само дето от Пловдив не съм ходил до там. Но по пътя към Кричим се оглеждаш в ляво. Ако минеш през махалата и после по диганата на реката, значи си при Ильо.
п.с. Оглеждам се и аз с кого да ида, казаха ми, че рибар много, но и доста "гъста" риба. Празен не си тръгваш.
Аз ходих на платения на Огняново. Слаба работа като за гьола, странно почти никой не вадеше, а обикновено е голяма сеч.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Благодаря,колега.Доколкото разбрах ето това:

е водоема,за който питам.Трябва да се ориентирам как да се добера до там с кола.

е водоема,за който питам.Трябва да се ориентирам как да се добера до там с кола.

Колегa какви са условия на тоза язовир в
Кричим
Кричим
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Правилното е рибарници,защото са си били такива.Точно преди Кричим в ляво на пътя има табела -При Ильо-спортен риболов,и след като завиете минавате през индианската махала и пак на ляво се качвате по дигата ,след 200-300м се стига на рибарниците.Таксата е 2-3 лв и отделно се заплаща рибата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- livinginchaos
- научил се да хвърля
Рибарник е. По принцип таксата е 2лв за пръчка, рибата я мери кантара. Последно бяха три отделни дупки - 2 за шарани и една за пъстърви и щуки. Има си дървета и сянка. Проблема е, че се събират много хора и понякога почивката се превръща в екшън. Като на рибарник с много рибари е ситуацията. Иначе колегата бутник добре го е обяснил.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Колега,Извинявай , но може ли да ми дадеш малко повече инфо за този язовир(и) до белозем на 100м от магистралата. Бях чел че там са 3 язовира, единия с къщичка с гълъби,другия имало мн папур и не можело мн да се хвърля.Този който ти споменаваш акоможе да ми го обясниш.Идвам от Пловдив от магистралата завивам към белозем...flyester написа:Точно до бензиностанцията лукойла , те са 2 язовира там.gabaria77 написа:къде е този до магистралата и какви са условията
На този се плаща 10лв 3 въдици и може да вземеш 4 кг риба , има шаран,амур,каракуда и хищник