Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко

Re: ЗАРГАН - 2010
Абсолютно същото се случи и с мен но с половин час по-късно.Пробвах и на морска гара,нъцки.Тази година нямам приличен риболов на бомбарда.Все не мога да я улуча.Сутринта като,че ли е дало по някоя илария,имаше колеги с по 2-3 кг. в кофите.rosssyy написа:Аз бях един от мераклиите.Отидох към 14.30. Времето идеално, но риба нямаше. Задуха неприятен южен вятър и към 15.39 си тръгнах без хваната риба. Не видях и никой да извади, докато бях там.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Здравеуте колеги, днес и аз бях един от мераклиите.
Около 08.00 бях на кранево на 3та буна и кво да ви кажа,с първото хвърляне един хубав каиш и това беше до 10.00. След това на буните говорих с колеги и те нищо и от там от нима и къде на вълнолома до 16.00 и си тръгнах общо със 7 заргана и 2 еларии.Не знам къде да я търся тая риба , утре мисля да да се поразходя до тюленово та ако някой ми помогне с малко инфо ще съм благодарен.

bat stani68 написа:абе колеги аз ли съм бил наи големият касметлия или просто съм си маистор:))
вчера ви казвам -след кампинг веселие камъните,отидох в 15.30 часа,имаше още 1 колега,питам го ??-нищо ми отговаря до момента .От 16.00 до 18.30 -5 огромни саби и 3 платерини.снимките са в албума ми .Ако някои нещо го интересува съм насреща-почти всеки ден ходя -местата от Бургас до Резово ги знам всичките,само гледам какъв е вятъра т.е.посоката му и деиствам
Е добре де ама 5 заргана за 2 часа и половина ........тук за сериозна бройка се смятат от 40 нагоре
40 броя на тази криза ми се виждат като 400
.И аз съм към ''печелившите''
9 броя за 3 часа. Можеше да е по -добре, но вятъра развали терена на Кранево .
-
Ivan_nikolov
- вече хвърля и на тежко

ехх стана 2 седмици не съм виждал толкова заргана на едно мястоMARLIN написа:40 броя на тази криза ми се виждат като 400.И аз съм към ''печелившите''
9 броя за 3 часа. Можеше да е по -добре, но вятъра развали терена на Кранево .
Ами да ти покажа 9 ако те зарадват
Спокойно колеги риба има според мен , но не е активна . Ще и дойде времето предполагам другата семица 
-
strelolist
- научил се да хвърля

Днес на Ной от 15.00 до 18.00 2 зарганки.Много неприятен вятър.Имаше колеги хванаха по 7-8 риби.Успех на всички!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
ВчераІ11.10.2010Ібях на тюленово.От10 до 15ч висях като улав.+заргани и 10 платерини.Докато цопне бомбардата и платерината и разказва играта.
-
Ivan_nikolov
- вече хвърля и на тежко

днес минах покарай 3-та буна имаше 10-тина рибари , но за жялост нямах време да прескоча да ги видя какво ловят ... дано някой от колегите да драсне един два реда да каже какво е било положението 
-
ivojekov_vet
- новобранец

Днес на Ной първо проби с чепаре = 0, после проби с бомбарда = 5 бързи заргани от 7.30 до 8.00, последва затишие и към 10.30 рибата отново се активизира, но червеите ме предадоха - малко на брой, дребни, че и стари.
Без рекламна цел някой може ли да препоръча магазин, който си държи на авторитета и предлага свестни дози морски червеи
Без рекламна цел някой може ли да препоръча магазин, който си държи на авторитета и предлага свестни дози морски червеи
Днес следобед на бургаския плаж пометках около половин-един час без никакъв резултат.
Всъщност бях тръгнал към Черноморец, но в последния момент се разколебах, че е късно...
Някой да знае далиднес след обед на Червенка е дало зарган?
Всъщност бях тръгнал към Черноморец, но в последния момент се разколебах, че е късно...
Някой да знае далиднес след обед на Червенка е дало зарган?
- spiritfog
- научил се да хвърля

Магазина над Бриколажа в Младост.Пуфин про. Аз лично съм много доволен.ivojekov_vet написа:Днес на Ной първо проби с чепаре = 0, после проби с бомбарда = 5 бързи заргани от 7.30 до 8.00, последва затишие и към 10.30 рибата отново се активизира, но червеите ме предадоха - малко на брой, дребни, че и стари.![]()
- hgtod
- вече хвърля и на тежко

Днес риболова беше доста тегав - от 8.30 до около 17.00 - 24 заргани около средния размер.
Оправи се времето и започнаха проблемите с червеите. Няма ги бе, свършили навсякъде! А се бях наточил за риболов, не ти е работа. След дълго обикаляне взех "последните два пакета" от Дием-а и - бегом, на Кранево. Въпреки делничния ден имаше доста рибари. Стартирах в 14.30 и след 2-3 замятания - удар и риба. За втората обаче трябваше да чакам почти час. Проби: долу, горе, резултатът никакъв, ако не броим чучурините. Ама и около мен не вадеха, така че бях спокоен
. Вятърът беше от юг, чувстваше се и намаляваше дистанцията на замятане. Такъмът - с месина 0.14, въдичките - тънки, остри (по-добри от Gamakatsu не съм виждал). Бомбардата - прозрачна, полупотъваща. Рибата беше навътре и пипаше съвсем леко, което индикираше почти както вълнението. Зарганът изпъваше месината и си траеше, ако не проверявах всяка съмнителна вибрация. Битката започваше на двайсетина метра от буната. Бореше се юнашки - забивки, салта, пируети. Закачката мязаше на кълването им - хващаха се едва-едва, и то основно за човките. Добре, че не ме мързи да вързвам по 2 въдички на такъм, иначе щях да загубя голяма част от улова, а така загубите се сведоха до един-единствен брой. Последната риба извадих в 18.20. Крайният резултат - 12 заргана. Не е много, но след сушавата седмица, която беше, аз съм си доволен.
Наслука на всички и дано скоро пак се появят пълните кофи!

Наслука на всички и дано скоро пак се появят пълните кофи!
-
strelolist
- научил се да хвърля

по пътя за виница след Никова къща вдясно на завоя!Не лъжат ако са от вчера-казват ти от вчера са поглеждаш и ако ти харесат купуваш!Аз лично от там съм доволен!и аз вчера бях на ной но от 13.00 до 18.00 резултата е 9 броки от които 3 доста едрички и още 3 извадих,но преди да ги откача от кукичката се откачаха и падаха между камъните.От начало рибата кълвеше добре ,но задуха южния вятър и ловенето стана много трудно!Днеска пак ще се пробвам и довечера ще пиша!На всички наслука!ivojekov_vet написа:Днес на Ной първо проби с чепаре = 0, после проби с бомбарда = 5 бързи заргани от 7.30 до 8.00, последва затишие и към 10.30 рибата отново се активизира, но червеите ме предадоха - малко на брой, дребни, че и стари.![]()
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!