Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Един въпрос имам? Може ли покрай бариерата под стената да се качи кола на стената и да стигна до детелините (скалите) след краварниците? Или трябва да обикалям през Старосел и новоселската ? Пътя докъде е стигнал?
късмет работа . .
-
- разбира нещата
Можеangel81 написа:Един въпрос имам? Може ли покрай бариерата под стената да се качи кола на стената и да стигна до детелините (скалите) след краварниците? Или трябва да обикалям през Старосел и новоселската ? Пътя докъде е стигнал?

Колега ако искаш да ходиш на онези скали където се влива мръсния канал, там няма вода от повече от месецalankulu1987 написа:Можеangel81 написа:Един въпрос имам? Може ли покрай бариерата под стената да се качи кола на стената и да стигна до детелините (скалите) след краварниците? Или трябва да обикалям през Старосел и новоселската ? Пътя докъде е стигнал?Само като слезнеш от стената, дръж пътя за дупката,а не стария който ходи до краварниците. Има си път сега който минава точно до водата и можеш да караш по него с 50-60,а стария е ад.

-
- разбира нещата
Е няма с ферари да минаваш от там .... 100 метра е кофти пътя,но на полусъеденител минаваш без проблем през неравностите. Аз съм с Фиат Пунто и си праша без проблем. Както казах,като минеш завоя ( гадното място точно след стената ) който слиза под стената вече,може да си прашиш с 50-60 км/ч без никакъв проблем.vasety написа:Колега ако искаш да ходиш на онези скали където се влива мръсния канал, там няма вода от повече от месецalankulu1987 написа:Можеangel81 написа:Един въпрос имам? Може ли покрай бариерата под стената да се качи кола на стената и да стигна до детелините (скалите) след краварниците? Или трябва да обикалям през Старосел и новоселската ? Пътя докъде е стигнал?Само като слезнеш от стената, дръж пътя за дупката,а не стария който ходи до краварниците. Има си път сега който минава точно до водата и можеш да караш по него с 50-60,а стария е ад.
А пътя е гаден точно като свърши стената. Аланкулу те ли се заобикалят или трябва през тях да се минава ?
-
- научил се да хвърля
vasety написа:Колега ако искаш да ходиш на онези скали където се влива мръсния канал, там няма вода от повече от месецalankulu1987 написа:Можеangel81 написа:Един въпрос имам? Може ли покрай бариерата под стената да се качи кола на стената и да стигна до детелините (скалите) след краварниците? Или трябва да обикалям през Старосел и новоселската ? Пътя докъде е стигнал?Само като слезнеш от стената, дръж пътя за дупката,а не стария който ходи до краварниците. Има си път сега който минава точно до водата и можеш да караш по него с 50-60,а стария е ад.
А пътя е гаден точно като свърши стената. Аланкулу те ли се заобикалят или трябва през тях да се минава ?

То че няма да съм с ферари няма ама предполагам знаеш като завали на този язовир какво става ... Таа след някой дъжд е възможно да чакаш да изсъхне в някоя дупка.Е няма с ферари да минаваш от там .... 100 метра е кофти пътя,но на полусъеденител минаваш без проблем през неравностите. Аз съм с Фиат Пунто и си праша без проблем. Както казах,като минеш завоя ( гадното място точно след стената ) който слиза под стената вече,може да си прашиш с 50-60 км/ч без никакъв проблем.

-
- разбира нещата
В този случай хващаш староселския път и заобикаляш,а не да се връщаш пак през стенатаТо че няма да съм с ферари няма ама предполагам знаеш като завали на този язовир какво става ... Таа след някой дъжд е възможно да чакаш да изсъхне в някоя дупка.Поаледния път като бяхме 3 дена подред секи ден валеше ии бяха станали гиолчета в по-големите дупки.

За там знам миналата година се прибирахме оттам 10-15 минути след стабилен дъжд...alankulu1987 написа:В този случай хващаш староселския път и заобикаляш,а не да се връщаш пак през стенатаТо че няма да съм с ферари няма ама предполагам знаеш като завали на този язовир какво става ... Таа след някой дъжд е възможно да чакаш да изсъхне в някоя дупка.Поаледния път като бяхме 3 дена подред секи ден валеше ии бяха станали гиолчета в по-големите дупки.
Там поне е кораво

-
- ще става разбирач
Ми що не го хвърли в язовира.Кажи му да иде да поплува малко,че е жега.alankulu1987 написа:И мен ме е яд за дребосъците Борка .... видя ли го индиянеца дето беше застанал до теб на кулата как си ги прибираше ... И му направих забележка и той кво вика като му казах,че догодина ще ми хваща дядовия " Аз до година незнам дали ще съм жив " .... Да го ... и в индианецаborislav58 написа:Те сигурно не са толкова ама както и да е .Започнаха вече да ги слагат в торбите, и то не бледоликите братя ами помиярите които не могат да си уловят друго.Късно есен пък сигурно няма да минават вече и през мрежите .няма и проверки абе дано поне остане вода в язовира.
-
- новобранец
Разрешен ли е нощният риболов на язовир Пясъчник ?
-
- сериозен играч
Прочети си на риболовния билет.martin klinkov написа:Разрешен ли е нощният риболов на язовир Пясъчник ?
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- новобранец
ms. za otgovora
-
- ще става разбирач
Колеги как е Пясъка,дава ли нещо?От другата страна от към краварниците,как са нещата?
-
- разбира нещата
На това ниво на водата в момента, най-добрия риболов на плувка който можеш да направиш е на дупката.Атанас Катцарски написа:Колеги как е Пясъка,дава ли нещо?От другата страна от към краварниците,как са нещата?

-
- ще става разбирач
Днес на Пясъка,малко червеноперка + някой друг костур.Като цяло слаб риболов.