Тролинг на Жребеца

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Тролинг на Жребеца

Мнение от spookymiro »

krokibg написа:...
Спокимиро,поста ми се отнасяше единствено и само за моя приятел Троли и за никой друг...
Любак, тебе въобще не съм те коментирал бре. След твоя пост, освен Vid имаше още един колега дето беше писал и в последствие си изтри писаното, та затова споменавам последните два поста.

Пояснявам това за да няма недоразумения. Че тия дни някой "доброжелател" е излъгал Палаза и ме е наклеветил най-долно.

Много си прав, че нямат изтребване хлебарките!

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Аватар
dakataegotin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dakataegotin »

Абе пичове, какво толкова делите? Последните няколко страници с коментари само се храните. Бъдете джентълмени, има риба за всички ви.
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

dakataegotin написа:Абе пичове, какво толкова делите? Последните няколко страници с коментари само се храните. Бъдете джентълмени, има риба за всички ви.
Проблемите в дадена тема винаги тръгват от НЕКОМПЕТЕНТНИ човечета,както и в този случай! :wink: Тролингистите от Жребеца няма какво да делят,защото всеки от тях стои тук с улова си! :wink: Стиснахме си ръцете с Вестел на Състезанието точно по джентълметски независимо,че преди това го нарекох "селяк и мангал" тук,а той ме нарече 3-пъти "п..ка"! :rolleyes: :mrgreen: Та за толкова години писане,не успях да помогна на нито един комплексар в лечението и най-добре е да ги игнорирам,за да не си губя ценното време! :idea: "Убий глупака с мълчание"! :wink: За Вестел очевидно не фана дикиш тая сентенция,човека го чатка тролинга по Жребеца и за сега е №1 за годината със сом 2.17м.! :cry: :rolleyes:

"Убий глупака с мълчание"! :drinkers:
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Историята завършва с Хепи енд :D - и аз участвах в състезанието - видях и Троли и Вестела, както и други форумни герои - всички сте пичове и го разбирате тролинга - жалко, че май се очертава това да е последното състезание :drinkers:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

:lol: По язовирите доста години се свързваха само приятелства и то с хора дето винаги да можеш да
разчиташ на тях,сменяхме си телефони и тнл и тн. ако има некой с който да не сме си помагали то не сме се карали........... :finga: :finga: :finga: но ерата на интернет споделяне,нещо убърка целата система на риболова и отношенията между практикуващите.
И щом има спор,нека и аз се включа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: аз па съм най красив от всичките :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и на тролинг :lol: :lol: :lol: и на клйонг :lol: :lol: :lol:
хахахаха и мойто куче,така мисли :lol: :lol: само мене не ме хапе :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Славее написа::lol: аз па съм най красив от всичките :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и на тролинг :lol: :lol: :lol: и на клйонг :lol: :lol: :lol:
хахахаха и мойто куче,така мисли :lol: :lol: само мене не ме хапе :lol: :lol:
Тоа па,тоа па къде е тръгнал? :shock: Не съм виждал КРАСИВ боксьор! :rolleyes: :mrgreen: Мислех да не участвам на това М-5 заради Емка и новите правила за 4-ри въдици! :cry: Ето ви анализ:

М-1, 70 страници,1045 отговора=107 724 преглеждания! :idea: :rolleyes:
М-2, 36 стр........, 538 отг........= 34 631 пр................!
М-3, 80 .............,1195 ............= 45 879 ....................!
М-4, 51 ............., 763 ............= 31 645 ...................!
М-5, 29 ............., 422 ............= 22 293 ....................!

Пред ЦИФРИТЕ всички сме равни! :idea: :wink:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

С Вестела като си стиснахте ръцете,сега трябва да си търсиш някой друг с който да се хапеш :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Няма как да сте по-КРАСИви от нас! :idea: :wink: Дори и чадъра ни е Ред-Хед на Състезанието=неподражаем стил! :rolleyes: :drinkers:

Изображение

Не ми достигат само 12кила до 112! :cry: :oops: :drinkers:

Изображение
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Недей да ревеш,а вземи хапни малко :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа:С Вестела като си стиснахте ръцете,сега трябва да си търсиш някой друг с който да се хапеш :lol: :lol: :lol:
Не си познал! :twisted: Той е MG от Павликени и ме изпързаля мноо-кофти! :cry: Заради тъпия му клип със сомето си купих за 20кинта "Рапала Джойнтед 13" Ред-Хед и го влачих поне 2-3часа за двата дена и нищо! :oops: :cry: Нищо не разбира от воблери тоа,само знае да дразни добрите хора! :cry: :drinkers:

Красиви,но в случая-нефункционални! :cry:

Изображение
Аватар
vestel
новобранец
новобранец

Мнение от vestel »

Не се коси ... до година ще са биячи ... ако ги продаваш ще ги взема и двата ... имам ги но тези ще ми ги пребоядисат ... само кажи цената за 2 ра употреба :lol: :lol: :lol:
Тролинг - на Жребеца - и само за СОМ ;)
PETKOV VAL
новобранец
новобранец

Мнение от PETKOV VAL »

vestel написа:Не се коси ... до година ще са биячи ... ако ги продаваш ще ги взема и двата ... имам ги но тези ще ми ги пребоядисат ... само кажи цената за 2 ра употреба :lol: :lol: :lol:
около 100 , 150 долара :lol: :lol: :lol: от ТРОЛИ СА всепак
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

:drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

Troli Rapala написа:Дори и чадъра ни е Ред-Хед на Състезанието=неподражаем стил! :rolleyes: :drinkers:

Изображение

Изображение
Даже и цигарите са ред хед-ред хед мания.
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Troli Rapala написа:Vid,пак се буташ къде не ти е работа! :shock: :rolleyes: Нито си тролингист,нито одиш по Жребеца,па и правиш неверни квалификации без нужния интелектуален багаж за това! :rolleyes: Седи си у Гърция и Турция
Това сега го видях....
Тролингист съм, ама не на Жребчево, а по турското и гръцко море. Лодка нямам, ама си наемам.... или ползвам такава на приятели регистрирана в съответните държави...
Верно, че се набърках в тази тема, където не съм компетентен. Щото, то цял ден да бръмчиш по Жребчево и я уловиш една риба, я не.., си е приключение. :lol: Жребчево го оставям на Троли, да си го троли..
Е, все пак не съм много прегрешил сред компетентните, просто дадох едно мнение за кофти снимка във форум, кВо толкоз?? :lol: Лично, вече тук не публикувам снимки.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”