С лодка в морето - 2013

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: С лодка в морето - 2013

Мнение от Моряка »

Киро сина ти много едър, не мога ти снимам чернокопите

Изображение

Изображение

Изображение
А сега де? :roll:
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Вчера нашата лодка отново с трима човека има около 16 кила риба.3-4 кг са зверски огромни сафриди а останалото е чернокоп.Куките се ядяха като солетки и постоянно привързвах бидеми.Това първо около о-в Св.Иван а след това през повечето време на около 2 км пред Черноморец.Чернокопа е среден и си става идеално за скарата.Имам и инфо за тонове изваден чернокоп от РК-тата някои от които вчера тралеха направо между лодките които при едно мое бързо преброяване се оказаха над 100
Качествени чепарета Borkata
Изображение
milen_ilchev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen_ilchev »

Borkata написа:Имам и инфо за тонове изваден чернокоп от РК-тата някои от които вчера тралеха направо между лодките които при едно мое бързо преброяване се оказаха над 100
РК-тата направо си минаваха върху нас! Въжетата на единия минаха на 1 метър от моята лодка. Изчаках да видя дали няма да смени курса, но не! Интересно някой знаели какви са ограниченията за промишлен риболов и на кой може да се сигнализира? Не е за първи път РК-тата от Созопол да минават през лодките.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

На Краснодар сафрида сега е на 4 лева а чернокопа на 7.Предните 2 дни са били много сериозни като се има предвид,че преди това цените бяха х2 :) Дано така да върви от сега нататък.Отпуската ми почва от следващата седмица.Струва ми се,че тая година ще улуча времето:))))
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

Borkata написа:На Краснодар сафрида сега е на 4 лева а чернокопа на 7.Предните 2 дни са били много сериозни като се има предвид,че преди това цените бяха х2 :) Дано така да върви от сега нататък.Отпуската ми почва от следващата седмица.Струва ми се,че тая година ще улуча времето:))))
Отпуската ми почва от следващата седмица.Струва ми се,че тая година ще улуча времето:))))
+1

:drinkers: наслука на всички !!!
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава :)
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
oldseawolf
новобранец
новобранец

Мнение от oldseawolf »

milen_ilchev написа:
Borkata написа:Имам и инфо за тонове изваден чернокоп от РК-тата някои от които вчера тралеха направо между лодките които при едно мое бързо преброяване се оказаха над 100
РК-тата направо си минаваха върху нас! Въжетата на единия минаха на 1 метър от моята лодка. Изчаках да видя дали няма да смени курса, но не! Интересно някой знаели какви са ограниченията за промишлен риболов и на кой може да се сигнализира? Не е за първи път РК-тата от Созопол да минават през лодките.

Тел. 112 , Съобщаваш му номера , разтоянието на което трали от брега и вероятния инцидент които се е случил или е можело да се случи -
/минал бърху теб , скъсал въже на котва , повредил риболовно съоръжение , ударил лодка ...и тн. /
Всеки ден по няколко такива обаждания да се вземат в ръце ИАРА и Гранична полиция .
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Днес пред Черноморец по 5-6 кг. на човек,едър чернокоп.Повечето риба се взе след 12ч. когато наду морския,сутринта имахме по към 10-15 рибета,синоптиците пак не познаха времето ма..а им.Аверчето пак хвана повече риба ама,който сам си връзва чепаретата хваща повече,куки 2-ри номер си ги ядеше,като пич.
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

oldseawolf написа:
milen_ilchev написа:

Тел. 112 , Съобщаваш му номера , разтоянието на което трали от брега и вероятния инцидент които се е случил или е можело да се случи -
/минал бърху теб , скъсал въже на котва , повредил риболовно съоръжение , ударил лодка ...и тн. /
Всеки ден по няколко такива обаждания да се вземат в ръце ИАРА и Гранична полиция .
И да звъниш смисъл няма,тук на Кранево преди две седмици и през нас минавах и мрежи изпокъсаха,и рибарите звъняаха от селището ,но никакв ефект!!!!!!само се носеха слухове че РК били на ТИМ и толкоз!!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
joro70
новобранец
новобранец

Мнение от joro70 »

Днес пред рейда на Фичоза слаба работа,трима човека с по 2кг.сафрид.
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atanasov1589 »

joro70 написа:Днес пред рейда на Фичоза слаба работа,трима човека с по 2кг.сафрид.
Ние започнахме от Фарватера,Траката,Рубин,Поворота,навътре от Поворота и последна спирка рейда на Фичоза
Краен резултат по 2-3кг сафрид
ICO 74
новобранец
новобранец

Мнение от ICO 74 »

atanasov1589 написа:
joro70 написа:Днес пред рейда на Фичоза слаба работа,трима човека с по 2кг.сафрид.
Ние започнахме от Фарватера,Траката,Рубин,Поворота,навътре от Поворота и последна спирка рейда на Фичоза
Краен резултат по 2-3кг сафрид
рибата е била на палеца-камчия
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

ICO 74 написа: рибата е била на палеца-камчия
В момента прави обратен завой............ :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
cpt_nick
новобранец
новобранец

Мнение от cpt_nick »

На Бяла от 12.30 до 17.00 едър сафрид - трима човека около 25 кг.накрая извадихме по някой и друг среден чернокоп. Утре отново ще щурмуваме.... :axe: :finga: Водата около 16 градуса
Аватар
smel1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от smel1968 »

В момента чернокопа е пак на Плаеца-имат по 6-7 килограма вече.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
Аватар
zxzx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zxzx »

Днес на Черноморец"Бургас" от 9.00ч до 17.00ч трима човека 6.кг сафрид и около 2 кг чернокоп това е общият улов
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”