Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето - 2013
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: С лодка в морето - 2013
Вчера нашата лодка отново с трима човека има около 16 кила риба.3-4 кг са зверски огромни сафриди а останалото е чернокоп.Куките се ядяха като солетки и постоянно привързвах бидеми.Това първо около о-в Св.Иван а след това през повечето време на около 2 км пред Черноморец.Чернокопа е среден и си става идеално за скарата.Имам и инфо за тонове изваден чернокоп от РК-тата някои от които вчера тралеха направо между лодките които при едно мое бързо преброяване се оказаха над 100
Качествени чепарета Borkata

-
- научил се да хвърля
РК-тата направо си минаваха върху нас! Въжетата на единия минаха на 1 метър от моята лодка. Изчаках да видя дали няма да смени курса, но не! Интересно някой знаели какви са ограниченията за промишлен риболов и на кой може да се сигнализира? Не е за първи път РК-тата от Созопол да минават през лодките.Borkata написа:Имам и инфо за тонове изваден чернокоп от РК-тата някои от които вчера тралеха направо между лодките които при едно мое бързо преброяване се оказаха над 100
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Краснодар сафрида сега е на 4 лева а чернокопа на 7.Предните 2 дни са били много сериозни като се има предвид,че преди това цените бяха х2
Дано така да върви от сега нататък.Отпуската ми почва от следващата седмица.Струва ми се,че тая година ще улуча времето:))))

Качествени чепарета Borkata

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
Отпуската ми почва от следващата седмица.Струва ми се,че тая година ще улуча времето:))))Borkata написа:На Краснодар сафрида сега е на 4 лева а чернокопа на 7.Предните 2 дни са били много сериозни като се има предвид,че преди това цените бяха х2Дано така да върви от сега нататък.Отпуската ми почва от следващата седмица.Струва ми се,че тая година ще улуча времето:))))
+1

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
-
- новобранец
milen_ilchev написа:РК-тата направо си минаваха върху нас! Въжетата на единия минаха на 1 метър от моята лодка. Изчаках да видя дали няма да смени курса, но не! Интересно някой знаели какви са ограниченията за промишлен риболов и на кой може да се сигнализира? Не е за първи път РК-тата от Созопол да минават през лодките.Borkata написа:Имам и инфо за тонове изваден чернокоп от РК-тата някои от които вчера тралеха направо между лодките които при едно мое бързо преброяване се оказаха над 100
Тел. 112 , Съобщаваш му номера , разтоянието на което трали от брега и вероятния инцидент които се е случил или е можело да се случи -
/минал бърху теб , скъсал въже на котва , повредил риболовно съоръжение , ударил лодка ...и тн. /
Всеки ден по няколко такива обаждания да се вземат в ръце ИАРА и Гранична полиция .
Днес пред Черноморец по 5-6 кг. на човек,едър чернокоп.Повечето риба се взе след 12ч. когато наду морския,сутринта имахме по към 10-15 рибета,синоптиците пак не познаха времето ма..а им.Аверчето пак хвана повече риба ама,който сам си връзва чепаретата хваща повече,куки 2-ри номер си ги ядеше,като пич.
-
- ще става разбирач
И да звъниш смисъл няма,тук на Кранево преди две седмици и през нас минавах и мрежи изпокъсаха,и рибарите звъняаха от селището ,но никакв ефект!!!!!!само се носеха слухове че РК били на ТИМ и толкоз!!!oldseawolf написа:milen_ilchev написа:РК-тата направо си минаваха върху нас! Въжетата на единия минаха на 1 метър от моята лодка. Изчаках да видя дали няма да смени курса, но не! Интересно някой знаели какви са ограниченията за промишлен риболов и на кой може да се сигнализира? Не е за първи път РК-тата от Созопол да минават през лодките.Borkata написа:Имам и инфо за тонове изваден чернокоп от РК-тата някои от които вчера тралеха направо между лодките които при едно мое бързо преброяване се оказаха над 100
Тел. 112 , Съобщаваш му номера , разтоянието на което трали от брега и вероятния инцидент които се е случил или е можело да се случи -
/минал бърху теб , скъсал въже на котва , повредил риболовно съоръжение , ударил лодка ...и тн. /
Всеки ден по няколко такива обаждания да се вземат в ръце ИАРА и Гранична полиция .
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

Днес пред рейда на Фичоза слаба работа,трима човека с по 2кг.сафрид.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Ние започнахме от Фарватера,Траката,Рубин,Поворота,навътре от Поворота и последна спирка рейда на Фичозаjoro70 написа:Днес пред рейда на Фичоза слаба работа,трима човека с по 2кг.сафрид.
Краен резултат по 2-3кг сафрид
рибата е била на палеца-камчияatanasov1589 написа:Ние започнахме от Фарватера,Траката,Рубин,Поворота,навътре от Поворота и последна спирка рейда на Фичозаjoro70 написа:Днес пред рейда на Фичоза слаба работа,трима човека с по 2кг.сафрид.
Краен резултат по 2-3кг сафрид
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
В момента прави обратен завой............ICO 74 написа: рибата е била на палеца-камчия

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
На Бяла от 12.30 до 17.00 едър сафрид - трима човека около 25 кг.накрая извадихме по някой и друг среден чернокоп. Утре отново ще щурмуваме....
Водата около 16 градуса

- smel1968
- ще става разбирач
В момента чернокопа е пак на Плаеца-имат по 6-7 килограма вече.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- zxzx
- научил се да хвърля
Днес на Черноморец"Бургас" от 9.00ч до 17.00ч трима човека 6.кг сафрид и около 2 кг чернокоп това е общият улов
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!