Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
^6tukar4eto^
новобранец
новобранец

Re: Риболова около Русе

Мнение от ^6tukar4eto^ »

Там мястото е много хубаво и държи прилина риба,тази година не ме е предало,но има един мерзавец които всяка вечер си хвърля тупите две три мрежи и после изчезва,незная по кое време ги прибира да му устроя ИАРА приключение нищо,че вече два пъти е хващан............или другия вариянт дъсчената лодка с дупка и кои от кадееееееее :0
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

Мда, за такива случай имам ръчно изработена кука с 4 жила от закалена стомана и вързана с доста дълго капронено въженце.
Знаеш ли как хубаво топлят и гонят комарите особенно ако ги поееш с малко моторно масло.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аватар
Pyce
новобранец
новобранец

Мнение от Pyce »

Малко извън темата:
http://ruse-news.com/britanets-hvana-sharan-za-gines/" onclick="window.open(this.href);return false;
Никой не пише от 15.10.13, явно сте на реката...
Аватар
nazoman2000
новобранец
новобранец

Мнение от nazoman2000 »

Колеги, привет. Ще бъда около Русе началото на ноември и тъй като най-вероятно ще ми е последното свободно време за годината ми се иска да го оползотворя с риболов. Да ми подскажете къде мога да се пробвам. Принципно съм шаранджия, но последно време се уча и на спининг риболова. Ще бъда благодарен за малко информация относно местата където мога да си направя кефа, може и платено.
Предварително благодаря на отзовалите се.
Наслука на всички
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Те колегите хубаво са на реката, ама да вземе някой и да драсне нещо....... :!:
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

nazoman2000 написа:Колеги, привет. Ще бъда около Русе началото на ноември и тъй като най-вероятно ще ми е последното свободно време за годината ми се иска да го оползотворя с риболов. Да ми подскажете къде мога да се пробвам. Принципно съм шаранджия, но последно време се уча и на спининг риболова. Ще бъда благодарен за малко информация относно местата където мога да си направя кефа, може и платено.
Предварително благодаря на отзовалите се.
Наслука на всички
Не практикувам спининг, но понеже гледам, че никой не ти отговаря ще се опитам да те насоча. Имам приятели спинингисти, които ходят на буните около безмитна зона - КТМ, буните на гр. Мартен и местността Стълпище след село Мечка. Ако си фен на риболов на бяла риба, драсни ми един ЛС да те насоча. Знам едно място, което за около месец даде 15-тина рибки калибър 1.5 - 2кг.
Изображение
Аватар
burn_out
новобранец
новобранец

Мнение от burn_out »

Колеги от скоро имам болонеза, вече я сефтосах на Дунава. Иска ми се да се пробвам на Текето просто за кефа, но като съм чувал скорошни отзиви за там се отказвам. Ако някой е ходил скоро нека сподели как е положението без значение на платеното или на малкото езеро. благодаря
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Би трябвало да вадят скобари и платики на "Корабната", но никой не пише.... всеки пасува и не отиват на добре нещата.
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

Чух, че вадели скобарчета на Топлата?
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Аватар
burn_out
новобранец
новобранец

Мнение от burn_out »

За Дунава е ясно. На корабната по цялото крайбрежие на около 15 метра от брега на фидер - доста добри скобари. На топлата вода между двата понтона платика, таранка на фидер,може и на плувка - не е силно течението на изкуствените примамки щука и някой бял рибок предимно на Джиг, на Мартен както винаги има и изненади от всички видове риба + 2 до 3 мрежи ;). За Текето ИНФО или да отивам през глава...
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

Евала! Някой се сети да пише и в тая тема :D
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
rohas
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от rohas »

Това за скобарите на корабната е пълна измислица. .От толкова много народ по брега ,на ден се извадят не по -вече от 2-3 скобара./заблудени/ Добре даваше преди 10 дена. Тогава наистина имаше доста скобари.
Аватар
potrebitel_666
новобранец
новобранец

Мнение от potrebitel_666 »

Здравейте колеги! Налегна ме един спомен, а след спомена дойде и идейката (двоуменето) за язовирчето в с. Тетово! Та ще съм много благодарен на някаква информация от тази година за гореспоменатият язовир. Ако някой е пробвал моля да сподели струва ли си да се пробва или е загуба на време? Благодаря предварително.

П.с. Ако ли не Дунава!!! Поздрави и наслука!
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Нали има прясна тема. 6 таранки за деня с 3 въдици. Ако те устройва такава динамика - ходи си пробвай късмета :)
Аватар
potrebitel_666
новобранец
новобранец

Мнение от potrebitel_666 »

kutinchev написа:Нали има прясна тема. 6 таранки за деня с 3 въдици. Ако те устройва такава динамика - ходи си пробвай късмета :)
Колега темата, за която ми говориш е "прясно" произведена на 27 септември 2011 година! Поради тази причина публикувах мнение тук и в другата тема.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”