Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболова около Русе
Там мястото е много хубаво и държи прилина риба,тази година не ме е предало,но има един мерзавец които всяка вечер си хвърля тупите две три мрежи и после изчезва,незная по кое време ги прибира да му устроя ИАРА приключение нищо,че вече два пъти е хващан............или другия вариянт дъсчената лодка с дупка и кои от кадееееееее :0
- SBANKOV
- ще става разбирач
Мда, за такива случай имам ръчно изработена кука с 4 жила от закалена стомана и вързана с доста дълго капронено въженце.
Знаеш ли как хубаво топлят и гонят комарите особенно ако ги поееш с малко моторно масло.
Знаеш ли как хубаво топлят и гонят комарите особенно ако ги поееш с малко моторно масло.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Малко извън темата:
http://ruse-news.com/britanets-hvana-sharan-za-gines/" onclick="window.open(this.href);return false;
Никой не пише от 15.10.13, явно сте на реката...
http://ruse-news.com/britanets-hvana-sharan-za-gines/" onclick="window.open(this.href);return false;
Никой не пише от 15.10.13, явно сте на реката...
- nazoman2000
- новобранец
Колеги, привет. Ще бъда около Русе началото на ноември и тъй като най-вероятно ще ми е последното свободно време за годината ми се иска да го оползотворя с риболов. Да ми подскажете къде мога да се пробвам. Принципно съм шаранджия, но последно време се уча и на спининг риболова. Ще бъда благодарен за малко информация относно местата където мога да си направя кефа, може и платено.
Предварително благодаря на отзовалите се.
Наслука на всички
Наслука на всички
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
Те колегите хубаво са на реката, ама да вземе някой и да драсне нещо....... 

Не практикувам спининг, но понеже гледам, че никой не ти отговаря ще се опитам да те насоча. Имам приятели спинингисти, които ходят на буните около безмитна зона - КТМ, буните на гр. Мартен и местността Стълпище след село Мечка. Ако си фен на риболов на бяла риба, драсни ми един ЛС да те насоча. Знам едно място, което за около месец даде 15-тина рибки калибър 1.5 - 2кг.nazoman2000 написа:Колеги, привет. Ще бъда около Русе началото на ноември и тъй като най-вероятно ще ми е последното свободно време за годината ми се иска да го оползотворя с риболов. Да ми подскажете къде мога да се пробвам. Принципно съм шаранджия, но последно време се уча и на спининг риболова. Ще бъда благодарен за малко информация относно местата където мога да си направя кефа, може и платено.
Наслука на всички

Колеги от скоро имам болонеза, вече я сефтосах на Дунава. Иска ми се да се пробвам на Текето просто за кефа, но като съм чувал скорошни отзиви за там се отказвам. Ако някой е ходил скоро нека сподели как е положението без значение на платеното или на малкото езеро. благодаря
Би трябвало да вадят скобари и платики на "Корабната", но никой не пише.... всеки пасува и не отиват на добре нещата.
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Чух, че вадели скобарчета на Топлата?
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
За Дунава е ясно. На корабната по цялото крайбрежие на около 15 метра от брега на фидер - доста добри скобари. На топлата вода между двата понтона платика, таранка на фидер,може и на плувка - не е силно течението на изкуствените примамки щука и някой бял рибок предимно на Джиг, на Мартен както винаги има и изненади от всички видове риба + 2 до 3 мрежи
. За Текето ИНФО или да отивам през глава...

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Евала! Някой се сети да пише и в тая тема 

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Това за скобарите на корабната е пълна измислица. .От толкова много народ по брега ,на ден се извадят не по -вече от 2-3 скобара./заблудени/ Добре даваше преди 10 дена. Тогава наистина имаше доста скобари.
- potrebitel_666
- новобранец
Здравейте колеги! Налегна ме един спомен, а след спомена дойде и идейката (двоуменето) за язовирчето в с. Тетово! Та ще съм много благодарен на някаква информация от тази година за гореспоменатият язовир. Ако някой е пробвал моля да сподели струва ли си да се пробва или е загуба на време? Благодаря предварително.
П.с. Ако ли не Дунава!!! Поздрави и наслука!
П.с. Ако ли не Дунава!!! Поздрави и наслука!
Нали има прясна тема. 6 таранки за деня с 3 въдици. Ако те устройва такава динамика - ходи си пробвай късмета 

- potrebitel_666
- новобранец
Колега темата, за която ми говориш е "прясно" произведена на 27 септември 2011 година! Поради тази причина публикувах мнение тук и в другата тема.kutinchev написа:Нали има прясна тема. 6 таранки за деня с 3 въдици. Ако те устройва такава динамика - ходи си пробвай късмета