Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
хубави снимки ,хубав риболов! Още по хубаво ще е ако и рибите плуват обратно!vbakalov написа:Вчера от 12 на обед до тъмно - 16 хубави риби ( много откачени ). Рибата се хранеше, нивото не падаше. Храната беше ключа към успеха.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Рибите плуват обратно
Ние риба не взимаме. Беше се стъмнило, брега там е много стръмен и нямаше как да снимаме клип как ги пускаме, просто ги хвърлихме от горе 

- daanndo
- фен клуб-скобар
Евала и от мен,аз се капотирах днес на Невестино
,колегата с мен две риби на бял,други двама с по една доколкото видях,реката добра на цвят,хора доволно-Наслука 

- daanndo
- фен клуб-скобар
Колеги как е реката по благоев става ли за риболов,че мисля утре да хода на поправителен 

-
- фен клуб-скобар
Ставаdaanndo написа:Колеги как е реката по благоев става ли за риболов,че мисля утре да хода на поправителен
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- daanndo
- фен клуб-скобар
Мерси Джони 

Глей разбирача как знае цвета на водата. От Англия с гугъл ерт всичко се вижда.
-
- фен клуб-скобар
Ти да траеш! Капо такова:Dakira написа:Глей разбирача как знае цвета на водата. От Англия с гугъл ерт всичко се вижда.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Да,бе!Един приятел ще пътува до Буркина Фасо,та се интересуваше дали е добра на цвят река Накамбе.За най-пълна информация го посъветвах да се обърне към Джонката.akira написа:Глей разбирача как знае цвета на водата. От Англия с гугъл ерт всичко се вижда.

-
- фен клуб-скобар
Правилно си му казал:DЗнам всичко случващо се дори из дивата австралийска пустош-едно кенгуро наеба другоindzaghi написа:Да,бе!Един приятел ще пътува до Буркина Фасо,та се интересуваше дали е добра на цвят река Накамбе.За най-пълна информация го посъветвах да се обърне към Джонката.akira написа:Глей разбирача как знае цвета на водата. От Англия с гугъл ерт всичко се вижда.

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- daanndo
- фен клуб-скобар
Вчера на Железница,реката с високо ниво цвят добър.С още двама колеги аз 6,другия 9,третия 11 риби и много откачени.Силен вятър срещу течението,хора доволно
Евала колега. Ще споделиш ли колко и с каква интензивност захранвахте?
- daanndo
- фен клуб-скобар
Не сме хвърлили една топка колега,завъртят се 2-3 удара и изчезнат после пак.Срещу нас едни колеги се спукаха да хранят ама ние ги ловихме
Интересното беше,че се въртяха в дълбокото при това високо ниво,мястото го знаеш ловил съм на около 2 метра дълбочина,голяма борба беше

daanndo написа:Не сме хвърлили една топка колега,завъртят се 2-3 удара и изчезнат после пак.Срещу нас едни колеги се спукаха да хранят ама ние ги ловихмеИнтересното беше,че се въртяха в дълбокото при това високо ниво,мястото го знаеш ловил съм на около 2 метра дълбочина,голяма борба беше