Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
st_beer
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Качествени чепарета

Мнение от st_beer »

Димо Михалев написа: Ми виж резултата на друг колега и резултата на"великия майстор".Едно е да живееш на морето,а съвсем друго е да си от Люлин.
Тук не си много много прав за това кой е от морето и кой не е от там. В риболова не е много важно кой от къде е.В риболова на море и не само там много голяма част за успеха се свежда до оборудване (лодка,двигател,такъми.сонар и т,н)
Ако ще и от гората да те хванат и те вкара един добър рибар с хубава оборудвана лодка и нужните познания. Да му даде на човека от гората една обзаведена въдица и да му обясни някои тънкости и съм убеден ,че горянина също ще и спука задника на морската риба ако я има. Предимството на хората от морето е ,че те са там всеки един момент и тръгне ли рибата до 10 мин са запалили лодките и са на път към местата където е рибата . Няма нищо сложно да се лови морска риба ,когато пасажите ги има и има някой да те води и ти покаже как да я ловиш.
С подобни мнения обиждаш всички хора ,които не са от морето, смея да твърдя че хора от провинцията имат много добре обзаведени лодки и не ходят само по нашето черноморие за риби. Дори моето хоби риболов с каяк ,което е 2 в едно спорт гребане и риболов хоби и нямам претенции да съм някакъв майстор смея да твърдя ,че каяка макар и малко пространство е по оборудван от лодките на много стари рибари по морето.
Верно досаден е великия "майстор" на чепарета и прекалява с това да си прави реклама,както и усра цялата тая тема, но аз отдавна спрях да му обръщам внимание. Дори не му гледам вече постовете с рошавите метли,които рекламира и прави. Ако се продължава да му се обръща внимание и се пишат спам постове включително и моя за ,което се извинявам то тази тема ще става все по зле. За съжаление така и не се намеси модератор да му подрежи крилцата и да му затрие тези рекламни едни и същи постове.
Hobie Mirage Outback
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

IMG_20191001_090244.jpg
Аз си ловя,пък вие си плюйте
Колкото искате,боли ме фара.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

за риболова трябва УСЕТ ,всичко друо е ала бала
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
Аватар
st_beer
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_beer »

lusienn написа:
Аз си ловя,пък вие си плюйте
Колкото искате,боли ме фара.
Лови си колкото ти душа иска. Твоята риба никой няма да ти я улови,вземе или изяде. Не можеш ли да разбереш ,че хората искат от теб просто да спреш да насираш тая тема. Дори и тоя ти пост със уловената риба не е свързана с качествени чепарета. Похваляй се в правилната тема и никой няма ти каже и копче. Нищо лично нямам против теб. Дори не те познавам за да имам някакво лошо мнение или отношение.
Къде е тоя модератор или админ та не вижда какво се случва в тая тема. Нямам думи просто да опиша възмущението си от подобно поведение на потребител на който толкова много хора му правят забележка и той си продължава да бълва :smt078 :smt078
Hobie Mirage Outback
Аватар
Димо Михалев
Модератор
Модератор

Мнение от Димо Михалев »

st_beer написа:
Димо Михалев написа: Ми виж резултата на друг колега и резултата на"великия майстор".Едно е да живееш на морето,а съвсем друго е да си от Люлин.
Тук не си много много прав за това кой е от морето и кой не е от там. В риболова не е много важно кой от къде е.В риболова на море и не само там много голяма част за успеха се свежда до оборудване (лодка,двигател,такъми.сонар и т,н)
Ако ще и от гората да те хванат и те вкара един добър рибар с хубава оборудвана лодка и нужните познания. Да му даде на човека от гората една обзаведена въдица и да му обясни някои тънкости и съм убеден ,че горянина също ще и спука задника на морската риба ако я има. Предимството на хората от морето е ,че те са там всеки един момент и тръгне ли рибата до 10 мин са запалили лодките и са на път към местата където е рибата . Няма нищо сложно да се лови морска риба ,когато пасажите ги има и има някой да те води и ти покаже как да я ловиш.
С подобни мнения обиждаш всички хора ,които не са от морето, смея да твърдя че хора от провинцията имат много добре обзаведени лодки и не ходят само по нашето черноморие за риби. Дори моето хоби риболов с каяк ,което е 2 в едно спорт гребане и риболов хоби и нямам претенции да съм някакъв майстор смея да твърдя ,че каяка макар и малко пространство е по оборудван от лодките на много стари рибари по морето.
Верно досаден е великия "майстор" на чепарета и прекалява с това да си прави реклама,както и усра цялата тая тема, но аз отдавна спрях да му обръщам внимание. Дори не му гледам вече постовете с рошавите метли,които рекламира и прави. Ако се продължава да му се обръща внимание и се пишат спам постове включително и моя за ,което се извинявам то тази тема ще става все по зле. За съжаление така и не се намеси модератор да му подрежи крилцата и да му затрие тези рекламни едни и същи постове.
Не съм и имал намерения да обиждам хората,които не са от морето,можеш да бъдеш сигурен!
lusienn

Мнение от lusienn »

Времето е супер.
Биричке,не ме интересуваш и ти.
IMG_20191001_103807.jpg
Който иска да влиза,риба има
Всякаква ,вчера чернокоп и сафрид
На дълго рамо се ловеше.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

Много взе да те боли тоя "фар", да не сте се чукнали в тая лодка нещо?!.....тревожа се :lol:
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

st_beer написа:
Къде е тоя модератор или админ та не вижда какво се случва в тая тема. Нямам думи просто да опиша възмущението си от подобно поведение на потребител на който толкова много хора му правят забележка и той си продължава да бълва :smt078 :smt078
Лови риба с подарените от Люсиен чепарета. Гот!!!
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

radoadvokat написа:
st_beer написа:
Имайте търпение, след няколко дена пак ще е в Люлин.

Оставете човека да си изживее 5-те минути слава,той не е виновен че му идва отвътре.
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
st_beer
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_beer »

radoadvokat написа:
st_beer написа:
От къде пък ти мина през ума ,че ловя с подарени чепарета на Люсиен. За мое голямо удоволетворение се научих да си ги връзвам сам ,но не благодарение на горепосочения човек.
Hobie Mirage Outback
Аватар
Димо Михалев
Модератор
Модератор

Мнение от Димо Михалев »

rashkoto1 написа:Много взе да те боли тоя "фар", да не сте се чукнали в тая лодка нещо?!.....тревожа се :lol:
За болките на тоя "фар" някакви лекарства си трябват.
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

Димо Михалев написа:
rashkoto1 написа:Много взе да те боли тоя "фар", да не сте се чукнали в тая лодка нещо?!.....тревожа се :lol:
Вазелин !
Аватар
Димо Михалев
Модератор
Модератор

Мнение от Димо Михалев »

rashkoto1 написа:
Димо Михалев написа:
Вазелин !
С това розовото може би,ама и антикукумиц май ще трябва.
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

:finga: Мисля, че няма лек за него....изтървал е влака отдавна (следващата му публикация ще го докаже за пореден път) :fishing2:
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

st_beer написа: От къде пък ти мина през ума ,че ловя с подарени чепарета на Люсиен. За мое голямо удоволетворение се научих да си ги връзвам сам ,но не благодарение на горепосочения човек.
Извинявам се. Така написано от мен звучи различно от това, което исках да кажа, а именно според думите на мистър “ боли ме фара” модератора лови риба с чепарета лично подарени от Люсиен. Е каква намеса да очакваме.
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”