Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- st_beer
- ще става разбирач

Re: Качествени чепарета
Тук не си много много прав за това кой е от морето и кой не е от там. В риболова не е много важно кой от къде е.В риболова на море и не само там много голяма част за успеха се свежда до оборудване (лодка,двигател,такъми.сонар и т,н)Димо Михалев написа: Ми виж резултата на друг колега и резултата на"великия майстор".Едно е да живееш на морето,а съвсем друго е да си от Люлин.
Ако ще и от гората да те хванат и те вкара един добър рибар с хубава оборудвана лодка и нужните познания. Да му даде на човека от гората една обзаведена въдица и да му обясни някои тънкости и съм убеден ,че горянина също ще и спука задника на морската риба ако я има. Предимството на хората от морето е ,че те са там всеки един момент и тръгне ли рибата до 10 мин са запалили лодките и са на път към местата където е рибата . Няма нищо сложно да се лови морска риба ,когато пасажите ги има и има някой да те води и ти покаже как да я ловиш.
С подобни мнения обиждаш всички хора ,които не са от морето, смея да твърдя че хора от провинцията имат много добре обзаведени лодки и не ходят само по нашето черноморие за риби. Дори моето хоби риболов с каяк ,което е 2 в едно спорт гребане и риболов хоби и нямам претенции да съм някакъв майстор смея да твърдя ,че каяка макар и малко пространство е по оборудван от лодките на много стари рибари по морето.
Верно досаден е великия "майстор" на чепарета и прекалява с това да си прави реклама,както и усра цялата тая тема, но аз отдавна спрях да му обръщам внимание. Дори не му гледам вече постовете с рошавите метли,които рекламира и прави. Ако се продължава да му се обръща внимание и се пишат спам постове включително и моя за ,което се извинявам то тази тема ще става все по зле. За съжаление така и не се намеси модератор да му подрежи крилцата и да му затрие тези рекламни едни и същи постове.
Hobie Mirage Outback
Аз си ловя,пък вие си плюйте
Колкото искате,боли ме фара.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
-
El Pescador
- ще става разбирач

за риболова трябва УСЕТ ,всичко друо е ала бала
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана
- st_beer
- ще става разбирач

Лови си колкото ти душа иска. Твоята риба никой няма да ти я улови,вземе или изяде. Не можеш ли да разбереш ,че хората искат от теб просто да спреш да насираш тая тема. Дори и тоя ти пост със уловената риба не е свързана с качествени чепарета. Похваляй се в правилната тема и никой няма ти каже и копче. Нищо лично нямам против теб. Дори не те познавам за да имам някакво лошо мнение или отношение.lusienn написа:
Аз си ловя,пък вие си плюйте
Къде е тоя модератор или админ та не вижда какво се случва в тая тема. Нямам думи просто да опиша възмущението си от подобно поведение на потребител на който толкова много хора му правят забележка и той си продължава да бълва
Hobie Mirage Outback
- Димо Михалев
- Модератор

Не съм и имал намерения да обиждам хората,които не са от морето,можеш да бъдеш сигурен!st_beer написа:Тук не си много много прав за това кой е от морето и кой не е от там. В риболова не е много важно кой от къде е.В риболова на море и не само там много голяма част за успеха се свежда до оборудване (лодка,двигател,такъми.сонар и т,н)Димо Михалев написа: Ми виж резултата на друг колега и резултата на"великия майстор".Едно е да живееш на морето,а съвсем друго е да си от Люлин.
Ако ще и от гората да те хванат и те вкара един добър рибар с хубава оборудвана лодка и нужните познания. Да му даде на човека от гората една обзаведена въдица и да му обясни някои тънкости и съм убеден ,че горянина също ще и спука задника на морската риба ако я има. Предимството на хората от морето е ,че те са там всеки един момент и тръгне ли рибата до 10 мин са запалили лодките и са на път към местата където е рибата . Няма нищо сложно да се лови морска риба ,когато пасажите ги има и има някой да те води и ти покаже как да я ловиш.
С подобни мнения обиждаш всички хора ,които не са от морето, смея да твърдя че хора от провинцията имат много добре обзаведени лодки и не ходят само по нашето черноморие за риби. Дори моето хоби риболов с каяк ,което е 2 в едно спорт гребане и риболов хоби и нямам претенции да съм някакъв майстор смея да твърдя ,че каяка макар и малко пространство е по оборудван от лодките на много стари рибари по морето.
Верно досаден е великия "майстор" на чепарета и прекалява с това да си прави реклама,както и усра цялата тая тема, но аз отдавна спрях да му обръщам внимание. Дори не му гледам вече постовете с рошавите метли,които рекламира и прави. Ако се продължава да му се обръща внимание и се пишат спам постове включително и моя за ,което се извинявам то тази тема ще става все по зле. За съжаление така и не се намеси модератор да му подрежи крилцата и да му затрие тези рекламни едни и същи постове.
Времето е супер.
Биричке,не ме интересуваш и ти.
Който иска да влиза,риба има
Всякаква ,вчера чернокоп и сафрид
На дълго рамо се ловеше.
Биричке,не ме интересуваш и ти.
Който иска да влиза,риба има
Всякаква ,вчера чернокоп и сафрид
На дълго рамо се ловеше.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
Много взе да те боли тоя "фар", да не сте се чукнали в тая лодка нещо?!.....тревожа се 
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
- radoadvokat
- ще става разбирач

Лови риба с подарените от Люсиен чепарета. Гот!!!st_beer написа:
Къде е тоя модератор или админ та не вижда какво се случва в тая тема. Нямам думи просто да опиша възмущението си от подобно поведение на потребител на който толкова много хора му правят забележка и той си продължава да бълва![]()
Имайте търпение, след няколко дена пак ще е в Люлин.radoadvokat написа:Лови риба с подарените от Люсиен чепарета. Гот!!!st_beer написа:
Къде е тоя модератор или админ та не вижда какво се случва в тая тема. Нямам думи просто да опиша възмущението си от подобно поведение на потребител на който толкова много хора му правят забележка и той си продължава да бълва![]()
Оставете човека да си изживее 5-те минути слава,той не е виновен че му идва отвътре.
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- st_beer
- ще става разбирач

От къде пък ти мина през ума ,че ловя с подарени чепарета на Люсиен. За мое голямо удоволетворение се научих да си ги връзвам сам ,но не благодарение на горепосочения човек.radoadvokat написа:Лови риба с подарените от Люсиен чепарета. Гот!!!st_beer написа:
Hobie Mirage Outback
- Димо Михалев
- Модератор

За болките на тоя "фар" някакви лекарства си трябват.rashkoto1 написа:Много взе да те боли тоя "фар", да не сте се чукнали в тая лодка нещо?!.....тревожа се
Вазелин !Димо Михалев написа:За болките на тоя "фар" някакви лекарства си трябват.rashkoto1 написа:Много взе да те боли тоя "фар", да не сте се чукнали в тая лодка нещо?!.....тревожа се
- Димо Михалев
- Модератор

С това розовото може би,ама и антикукумиц май ще трябва.rashkoto1 написа:Вазелин !Димо Михалев написа:За болките на тоя "фар" някакви лекарства си трябват.rashkoto1 написа:Много взе да те боли тоя "фар", да не сте се чукнали в тая лодка нещо?!.....тревожа се
- radoadvokat
- ще става разбирач

Извинявам се. Така написано от мен звучи различно от това, което исках да кажа, а именно според думите на мистър “ боли ме фара” модератора лови риба с чепарета лично подарени от Люсиен. Е каква намеса да очакваме.st_beer написа: От къде пък ти мина през ума ,че ловя с подарени чепарета на Люсиен. За мое голямо удоволетворение се научих да си ги връзвам сам ,но не благодарение на горепосочения човек.