Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от daanndo »

става за рафтинг :D
Аватар
Skellington
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Skellington »

Един път да се радвам, че не съм отишъл за риба, но като гледам снимката съм спестил доста безсмислен път :!:
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

20141207_105655.jpg
20141207_105655.jpg (1.91 MiB) Преглеждано 781 пъти
панаири панаири панаири
Имам една викторина за вас
въпрос 1 колко от тези са прочели тук за "дашното" място
въпрос 2 колко бяха хората от другата страна на брега
въпрос 3 колко от тях ще напишат днес че въпреки лай.яната вода се вадеха добри скобари по плитките места покрай брега
въпрос 4 дали имаше една кола с регистрация Е или повечето бяха СА та даже и едно А за цвет
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Еее заеби, тва не е истина....на дашното имаше ли хора?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

хора имаше навсякъде надолу и много нагоре
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
Veleka
фен клуб-скобар

Мнение от Veleka »

pojara28 написа: панаири панаири панаири
въпрос 3 колко от тях ще напишат днес че въпреки лай.яната вода се вадеха добри скобари по плитките места покрай брега
въпрос 4 дали имаше една кола с регистрация Е или повечето бяха СА та даже и едно А за цвет
Много грешиш, ако си мислиш, че този сайт е единственият, който дава информация за риболова по река Струма. Ето ти едно видео от социалната мрежа за риболов на същото място преди два дни. https://www.facebook.com/video.php?v=82 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
45324
Все някога ще науча риболова на скобар!!!
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Няма спасение!Тук сме навъртели двойно повече страници от темата за Искър, въпреки, че Струма е по-малка и по-бедна на риба.Ама я иди си намери место след 5 ч, сутринта по дашните искърски места, въпреки, че не са изпортени във форума и са по-далеч от СФ и др. големи градове?!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

pojara28 написа:
20141207_105655.jpg
панаири панаири панаири
стига че ми се драйфа хаха реват от циганите ама они са повече от тех по струма ахах ебати играчите отово риби на 1 реис хора има нема по 20 на човек ПРОТА хохо слущалисме ги тия гледали сме ги как па 1пат пред мен не се случи тва 1 да фане 100 и да продам сопите :D :fishing6:
П.с ще ме прифане и ще почна пак да хода от 4 на риба с 2 дънарки за ограда :D :D :D :D :D
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

не изобщо ни си мисля че само от този форум се подава инфо за местата мисля си друго.
миналата година сим ловил на това място десетки пъти и боклуците които видях сега на видеото ги нямаше.
А сега да ви светна това на видеото е още по нагоре от моята снимка срещу дърветата които се виждат на нея.
Другото което си мисля е че някой бе писал че хората които ловят по 30 риби декември на Бело поле, лятото ги няма, а тая зима макар ирядко да съм бил по реката виждам много големи рибари да се трупат там. И да ги морят. А лятото ги няма.
И накрая защо пък да не ида пак на Покровник или Железница там няма камери телевизионни звезди и други модерни средства за информиране. То и на крупник на моста ги няма. И срещу картинг пистата след Благоевград и скъсания бараж на Зелен дол. А и да не пропусна Тунела.
Наслука или Наскубка до юли на всички.
А и по какво си приличат тези на моста дето дерат морунажа и тези дето ловят скобари нагоре от моста . Отговора е по това че и едните и другите лятото са зрители.
Евала на хората от клипа тях и лято и зиме скобара ги познава
И още малко по нагоре от мосто на Бело поле на бързея при завоя са големите риби, не че надолу няма.
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
daanndo
фен клуб-скобар

Мнение от daanndo »

pojara28 написа:хора имаше навсякъде надолу и много нагоре
така беше и миналата събота, даже бяха повече
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

pojara28 написа:не изобщо ни си мисля че само от този форум се подава инфо за местата мисля си друго.
миналата година сим ловил на това място десетки пъти и боклуците които видях сега на видеото ги нямаше.
А сега да ви светна това на видеото е още по нагоре от моята снимка срещу дърветата които се виждат на нея.
Другото което си мисля е че някой бе писал че хората които ловят по 30 риби декември на Бело поле, лятото ги няма, а тая зима макар ирядко да съм бил по реката виждам много големи рибари да се трупат там. И да ги морят. А лятото ги няма.
И накрая защо пък да не ида пак на Покровник или Железница там няма камери телевизионни звезди и други модерни средства за информиране. То и на крупник на моста ги няма. И срещу картинг пистата след Благоевград и скъсания бараж на Зелен дол. А и да не пропусна Тунела.
Наслука или Наскубка до юли на всички.
А и по какво си приличат тези на моста дето дерат морунажа и тези дето ловят скобари нагоре от моста . Отговора е по това че и едните и другите лятото са зрители.
Евала на хората от клипа тях и лято и зиме скобара ги познава
И още малко по нагоре от мосто на Бело поле на бързея при завоя са големите риби, не че надолу няма.
Ма кво се палиме не мога да разбера.Сценария е ясен и един и същ всяка година.Ма по добре че ги нема поне лятото иначе представяш ли си......то летос вече трудно може да се намери уединение та зимата когато рибата е на няколко известни места абсурд.Само ще си спомням 2011 месец и повина сам на бързака на бело поле, после зелен дол на така нареченото култово място три години спокойствие и лека полека панаир.Иска ходене откриване на спокойни места и кеф.А който ги може лови и у панаира,е не толкова колкото ,ако си сам ма пак е кеф.И още по голем като сте гъз до гъз ти къцаш,а другите гледкат и се почесват недоумяващо :roll: Ай наздраве и по весело още месец и половина и аз съм у панаира.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Много се радвам на ВЕЛИКИТЕ РИБОЛОВЦИ :D дето в трудните и сухи лета,когато Струма беше най трудното риболовно изпитание изчезнаха за 3-4 години като майски сняг!Са целия свят се усра да качва некви си 30 риби на некой си-Изключвам го Цирка щот на много хора им показа що е въдица,техника и риболов-РЕСПЕКТ -познавам се с него ,ловил съм с него и ще продължавам да го правя и знам! А колегите от тази медия няма да ги коментирам.....! Това място и в района се знае от много хора още преди много години-нищо ново под слънцето с разликата,че сега наистана завяля от регистрации!Доколкото си спомням тука наскоро един ПОЗНАТ колега им беше размазал главите и то повечко от 30 риби па не се правиха такива тупурдии-нито се разбра място,нито съаваха некакви грандомански изцепки от рода на ,НИЕ СМЕ ВЕЛИКИТЕ,,вие отрепки се учете от нас!Сега за думите на Пожара-понеже не съм путка и си казвам мнението винаги открито ще кажа,че аз лично съм съгласен с всичките му думи от последните коментари,защото са 100 процента истина! Да ме извинят мои приятели от форума-говориме общократно като цялостна ситуация! Друг е въпроса,че много от тях пускат рибите,много местни ги прибират и т.н! Отишъл Стефчо у ятото зимата ,уцелил ден ,утепал ги и са от 4 дни -ВЛАСТЕЛИНА НА ПРЪСТЕНИТЕ:D По тая логика ако върнем назад репортажите на Венци 72 требва половината форум да си направи татус с неговото име за пример!!!!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
akira
фен клуб-скобар

Мнение от akira »

Аз ли съм тоя с 30 риби?
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Браво щони добре се изказа. С това Бело поле е лудница добре че и не ходя зимата на риба.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

akira написа:Аз ли съм тоя с 30 риби?
Сори не си ти-30 риби за теб са трудно постижима цел,все пак нека се изкажа и с добро за теб Акирко-ти си кралят на единичната бройка-уточнявам не едри риби ,а просто КРАЛЯТ на единичната бройка:D Остави ни малко сега на мира :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”