Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина (vol.2)

Мнение от Troli Rapala »

Днес пръднах три пъти във ваша чест,много ми действате!;) :butthead:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Troli Rapala написа:Днес пръднах три пъти във ваша чест,много ми действате!;) :butthead:
ти си моят будител :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Троли, пръдни и зарад мен ла един път.... :lol: :wink: , гледай каква шопишен салатен съм си направил, днес ще бия дори джолана на Миленчик.... :wink: :drinkers:

Изображение
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Баче Троли, специал за тебе един нашенски камиларски разказ....та.... :lol: , събрали се в кръчмата все познати камиларии един нов аджами се заяжда, кой колко може да пръдне натюр и казал, че може да пръдне цели 6 пъти...и всички се разсмяли....един местен казал, тука всички пърдим по над 20 пъти, ама имаме един, който кара 35.... :lol:
Та фанали се на бас за 1 ока мастика, дали нашенеца ша пръдне 35 пъти, та като почнал да ги кара и он брои и като стигнал 35 и...една яка картеч запоследно....30 секуди...и добавил гордо. :wink:
- Ей тая последната ти е бакшиш...... :lol: :lol: :lol:

Чувал съм за всякакви бакшиши,.... амааа за пръдня бакшиш, не бях чувал..... :lol:
- Радефф, това ша ти бакшиша от нашето село на сомаджиите, тъй да си знаеш....... :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Имаше на времето един фотограф в Ив., най-добрият, щото нямаше друг... :lol: , Фотото му казвхме, че как иначе, та отива с вуйчо ми на екскурзия в СССР и му казали да купи плюшени пердета, че там били евтини, та влязъл в един унимаг и баш на щанда за пердета и казва на продавачката, че иска десять метра перде... :lol: , тя се киска и вика помощничката си и умират о смях и се бъзикат..сколька метра скажите опять....и се кискат пак-Фотото наддава-15 метрав перде....пак кис-кис, нашият -дватцать метра перде.... :lol:
А перде на руски означава пръдня.... :lol: , та тази рускиня си е взел за жена и си я докара в Ив... :wink: имаха си и пердета вече.... :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Въпроса не е да пръцеш,а да колко се може по-мризливо да е!;) :wink: :drinkers: Напоследък не ми смърди пръднята,което проблем според мен! :roll: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

ам свари яйца 10бр. знаеш с кво да ги поръсиш , полвинка рикия и газ :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Troli Rapala написа:Въпроса не е да пръцеш,а да колко се може по-мризливо да е!;) :wink: :drinkers: Напоследък не ми смърди пръднята,което проблем според мен! :roll: :drinkers:
Нначиии....100% Ковид.... :lol: :lol: , да ти пратя един буркан омния 700 грамя от моета....да се тестваш... :lol: :lol: , дори първо ша ям сом голем-он си мирише..... :lol: :lol:
В ГДР-то ЩАЗИ затваряше пръдни в буркани, май имах колекция към 2 милиона... :lol: , саде пръдни на дойч американ шпион..... :lol: с немски привкус на горчица.... :lol:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Troli Rapala написа:..... Напоследък не ми смърди пръднята,което проблем според мен! ......

Ицо е прав !

Ако не сега, то в близките месеци си изпраскал един коронавирус без да се усетиш !
Няма пръдня без смръдня ! :D
Поне при човеците !

Наскоро прочетох, че в Китай правели PSR тест от гъза. :rolleyes:
Тогава резултатът бил 100 % ! :shock:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Троли, начиии..., мислим си, мислим сиии... :lol: , къв ловец може да си без обоняние, все едно куче да е без обоняние, направо ша се гръмне............. :lol: разправят че кучетата имали 3000 пъти повече обоняние от човека, змачии..аз усещам миризмата на скара от 60-70 метра..... :lol: , умножете го по 3000 и прави 180 км.... :lol: , ей тия от книгата *Всичко за кучето*.....начиии...много лъжат.... :lol: :lol:
Та Троли, помириши гъзо на някое куче.... :lol: и ако го усетиш, значи си се излекувал... :lol: , ако не близни го ...... :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Куката, като ми видя маслините и запецна.... :lol: , колкото вилицата са големи.. :evil: , по 5,40 ги взех днес Мамутли... :evil: , това бислиме ако го глътнеш 3 дена няма да пърдиш, ша са задъниш, като камила глътнала цяла диня..... :lol: :lol: ама гат се напъни и крепостна стена събаря.... :lol: , ...егати гюлето, ако те срещне челно ша заприличаш на Рашката в главата.... :lol:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

не разбираш от маслини :lol: :lol: :lol: ам Рашката е шебек гранде :lol: :lol: :lol: докато е на този пост мое само да му пръднеш и пак ши получиш обвинение в тероризъм :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

От коя психиатрия са ви изтървали,сви ми се гъзо от смех? :rolleyes: :drinkers:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

стискай щот ши надвишим квотата :lol: :lol: :lol: имам поръчение от Г-20 да те наблюдавам :lol: :lol: :lol: Грета нимой диша такива смърдни :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Троли, един приятел ми разправя в Русия, га бяхме.... :lol: , една рускиня му казал-дай денги, ама кай нали съм тирикатче големо и съм си разпорил десниот джоб на дънките и отдолу съм по мишинь... :lol: , да амаа... , не ще да бърка и тя тирикатка.... :wink: :lol:
Казах му, ама много си прост беее..., ама как ще бръкне момата, като джоб на руски означава гъз.... :lol: :lol: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”