Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Колеги нещо за добротич да сте чували
svalex написа:В понеделник се бях засилил към Добротич,но пътя беше затворен с въже .
Е то около Варна каде остана да се ходи ха-ха-ха
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
На Камчия колега.
Днес на Добротич капо.
И така колеги ето и обещаното инфо за яз.Здравец.
Водоемът и тази година няма да е достъпен за риболов.Правят ремонти някакви по стената.Казаха ми че щели и някакви мостчета да правят.Силно се надявам покрай ремонтите да не ( ремонтират ) и рибата в него.
Водоемът и тази година няма да е достъпен за риболов.Правят ремонти някакви по стената.Казаха ми че щели и някакви мостчета да правят.Силно се надявам покрай ремонтите да не ( ремонтират ) и рибата в него.
Благодаря за своевременната информация!Doncho69 написа:И така колеги ето и обещаното инфо за яз.Здравец.
Силно се надявам и аз да не го аранжират в стил "ВИП тОризъм"...
Уклеят ли се обажда? Как е нивото?Doncho69 написа:На Камчия колега.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Обажда уклей,таранка и чат пат някой кефал.Утре смятам да пробвам сометата а между другото каквото се обади.
Ако има за какво ще споделя как е минал излета и подплатен с фото.
Ако има за какво ще споделя как е минал излета и подплатен с фото.
Колега,какво ще кажеш за кефала на спининг в долното течение(под яз.Цонево) на Камчия? Струва ли си да се пробва,и евентуално къде?Doncho69 написа:Обажда уклей,таранка и чат пат някой кефал.Утре смятам да пробвам сометата а между другото каквото се обади.
Ако има за какво ще споделя как е минал изшета и подплатен с фото.
Колега аз по принцип ходя над с.Венелин.Чувал съм за кефали и щуки долу до рибарското селище но само съм чувал и не мога да потвърдя.Иначе над водопада при с.Венелин очаквай всякакъв вид и размер риба.
Наслука и късмет!
Наслука и късмет!
Да то като цяло има,все е останала риба..Ама дали има смисъл да се пробва на изкуствени примамки не знам,опитаха се да ме откажат..От Цонево на горе било по-добре,Луда Камчия ли как се води
От язовира надолу на спининг слука съм нямал, но има колеги с епизодични попадения. Дали си "струва" една разходка покрай реката сред природата вече е въпрос на лична нагласа

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Колега нагоре по Луда Камчия резаците я смилат с ток и мрежи.То и на Камчия пускат мрежи ама повече около Пода и надоло.Аз затова ходя както ти обясних нагоре по течението и то където не може да се ходи с нормален автомобил.Аз заради пустата краста си купих джипка и си реших проблема 

- kikk4o
- ще става разбирач
Аз мисля да отида преди забраната на това място. Миналата година ходих за пръв път и останах очарован от местата за риболов. Нямахме голяма слука, но това нямаше значение. Чувал съм, че излизат прилични кефали, уклей и каракуда, а рядко и шаран.Doncho69 написа:Колега аз по принцип ходя над с.Венелин.Чувал съм за кефали и щуки долу до рибарското селище но само съм чувал и не мога да потвърдя.Иначе над водопада при с.Венелин очаквай всякакъв вид и размер риба.
Наслука и късмет!
И то не рядко.Обажда се платика и дори и амур,но за шарана и амура се иска настояване и още нещо.
И така колеги вчера Камчия пълноводна бърза и много мътна.От там на Девненка да не остана капо де.Имах слуката на два хубави кефала около килото и няколко по-дребни,които си плуват обратно да пораснат хайванчетата.
- gergi83
- научил се да хвърля
днес реших да пробвам на засмяново ,но язовира има много водорасли и пътя е трудно проходим.От там за одринци за два часа доволен риболов