Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
flyester
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от flyester »

ivan1983 написа:
flyester написа:
gabaria77 написа:къде е този до магистралата и какви са условията
Точно до бензиностанцията лукойла , те са 2 язовира там.
На този се плаща 10лв 3 въдици и може да вземеш 4 кг риба , има шаран,амур,каракуда и хищник :wink:
Колега,Извинявай , но може ли да ми дадеш малко повече инфо за този язовир(и) до белозем на 100м от магистралата. Бях чел че там са 3 язовира, единия с къщичка с гълъби,другия имало мн папур и не можело мн да се хвърля.Този който ти споменаваш акоможе да ми го обясниш.Идвам от Пловдив от магистралата завивам към белозем...
Еми точно по този път , където е язовира с гълъбите.Както е магистралата и бензиностанцията отзад има път и караш 100м напред и се вижда един черен път ,завиваш по него и ще видиш един син фургон този е първия , за който говорим 10лв и 4 кг. , а този с многото папури е точно отзад него и не е разрешено там да се лови. :wink:
ivan1983
новобранец
новобранец

Мнение от ivan1983 »

Ок,Благодаря колега.Аз май имам лек спомен че може мн отдавна да съм бил там.
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Чух мнения за интересен язовир до село Караджалово.Има всякаква риба като плащаш таксата и е разрешено да взимаш риби между 1 и 10 кг.Някое ако случайно е ходил там,нека сподели мнение ;)
То риба има ама водата е повече.
dancho.t
новобранец
новобранец

Мнение от dancho.t »

Колеги решили сме да ходим на Беловица или Мътеница,от миналата година добри отзиви.Ще бъда благодарен ако някой е ходил и сподели.Такса,риба-кг.,впечатление.Благодаря.
Аватар
angelatanasov
новобранец
новобранец

Мнение от angelatanasov »

Колеги вчера ходих за риба на язовира до село Маноле.След моста,преди селото, в ляво по черния път на около 200 метра се намира язовира.Такса 7лв. и каквото си хванеш,при мен и другите рибари които бяхме в случея беше малко каракуда и слънчев тен :)Посна работа е.Днес случайно попаднах на един човек от това село и каза ,че преди години още го били опоскали но не разбрах точно с какво и как,не си губете времето - приятелски съвет!
П.С. каракудата кълве на бял,поне да не останете валат ако сте вече решили,на 13 км от Пловдив се намира...Хайде Наслука!
Прикачени файлове
Каракуда от язовира до с. Маноле
Каракуда от язовира до с. Маноле
26042012809.jpg (87.96 KiB) Преглеждано 1673 пъти
Язовира до с. Маноле!
Язовира до с. Маноле!
26042012800.jpg (45.97 KiB) Преглеждано 1673 пъти
Който пие бира,не умира!
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

Колеги някой може ли да каже нещо за платения на Белозем който се намира извън селото и с е минава по пътя за Чалъково след църквата вдясно.Казват,че било 5лв.таксата и квото си хванеш ама излиза ли нещо въобще което да си струва ходенето до там?
RadiМ
новобранец
новобранец

Мнение от RadiМ »

Да напиша за три язовира които посетих след забраната.Първо беше този на Беловица.Точно преди Великден в петъка.Имаше към десетина човека повечето на дъно,разбрах за един хванат шаран и няколко каракуди.Аз бях в ръкава и след доста бял червей направих хубав риболов на каракуда.Условия:такса 5 лв,каракуда 1лв,шаран 5лв,има и други риби,костур щука и толостолоб.Следва Брягово,отидох с цел бяла риба на спининг.Водата е много висока,доста походих и помятах железа и силикони без резултат.Такса 10 лв,каквото си хванеш.От колегите дето срешнах разбрах,че и мирната риба нещяла.Третия язовир е Дренака.Отидох пак за мирна риба.Захранка царевица и бял.Краен резултат 5 шарана и дестина каракуди.Такса 10 лв.Дано съм помогнал на някои.
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

А къде се намира язовир Дренака?
Mollier
новобранец
новобранец

Мнение от Mollier »

RadiМ написа:Да напиша за три язовира които посетих след забраната.Първо беше този на Беловица.Точно преди Великден в петъка.Имаше към десетина човека повечето на дъно,разбрах за един хванат шаран и няколко каракуди.Аз бях в ръкава и след доста бял червей направих хубав риболов на каракуда.Условия:такса 5 лв,каракуда 1лв,шаран 5лв,има и други риби,костур щука и толостолоб.Следва Брягово,отидох с цел бяла риба на спининг.Водата е много висока,доста походих и помятах железа и силикони без резултат.Такса 10 лв,каквото си хванеш.От колегите дето срешнах разбрах,че и мирната риба нещяла.Третия язовир е Дренака.Отидох пак за мирна риба.Захранка царевица и бял.Краен резултат 5 шарана и дестина каракуди.Такса 10 лв.Дано съм помогнал на някои.
Колега къде се намира този на беловица , можеш ли да дадеш точни кординати ?
RadiМ
новобранец
новобранец

Мнение от RadiМ »

Този на Беловица е преди селото като идваш от Пловдив свиваш в ляво и продължаваш по един черен път към 2 километра.А Дренака е в село Кръстевич на центъра свиваш в дясно и пак по черен път си на язовира.Мисля,че имаше табела където пише дренака ама не съм сигурен.Ходих за първи път там и ми се видя доста красиво.Видях,че колега от Стрелча е писал за един язовир в селото ама този е друг като гледам снимките от излета му.
Аватар
velio70
новобранец
новобранец

Мнение от velio70 »

Колега, RadiM
Това ли е водоема на Беловица, на който си бил - отбелязал съм го на картата
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&m ... 5417971200

И да споделя и аз информация, да не излезе, че само питам :D
За всеки който търси нещо близо до Пловдив:
яз. Сушица е от скоро с нов арендатор и зарибен със шаран.
В неделя бях на на него и направихме приличен риболов.
Ето тука може да видите подробности.
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

за тая Мътеница да кажа . . бяхме тия дни голяма жега , много мор и много вятър там все духа . . по целия язовир се ловяха малки текета 300 500 грама . .
едни колеги до нас закачиха 3,4 по едри шарана по 2, 3 кила . . загледах ги че май на пружина мятат . .
аз бях заметнал 3 вмирисани царевици на косъм на три пръчки и цял ден дремах без да барне . .
ама малките шаранета ги късаха направо по 2 бройки на дънна вадеха . . и едни дребни каракудки не дават червейчето да стигне дъното.
късмет работа . .
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

angel81 написа:за тая Мътеница да кажа . . бяхме тия дни голяма жега , много мор и много вятър там все духа . . по целия язовир се ловяха малки текета 300 500 грама . .
едни колеги до нас закачиха 3,4 по едри шарана по 2, 3 кила . . загледах ги че май на пружина мятат . .
аз бях заметнал 3 вмирисани царевици на косъм на три пръчки и цял ден дремах без да барне . .
ама малките шаранета ги късаха направо по 2 бройки на дънна вадеха . . и едни дребни каракудки не дават червейчето да стигне дъното.

А какви са условията сега на Мътеница ??? Преди мисля,че беше 5 кинта и само каракуда можеш да си вземеш до 2-3 кг,а другото се плаща отделно. Сега как е ??
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

същото е :] от кило до три може да се взимат шаранета май беше 5 лв килото, бяла риба не се връща - 5 лева, сом закачиш ли над 3 кила може да се взима закачен ли е лошо взимаш :) леко с хрилете .... абе репертоара е ясен
ама е културно там де , по бива от разни вани наоколо.
късмет работа . .
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

dancho.t написа:Колеги решили сме да ходим на Беловица или Мътеница,от миналата година добри отзиви.Ще бъда благодарен ако някой е ходил и сподели.Такса,риба-кг.,впечатление.Благодаря.
На Беловица е тръгнала едрата каракуда повечето взима на дъно но условията му са неприемливи,тъй като се плаща по левче за кг. иначе таксата е 5лв.Мисля,че е единсттвения язовир при който се плаща каракудата.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”