Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов край ямбол!!!
Неска аз съм тотално КАПО 5-6 часа въртене и сменени 50 блесни и воблери и пак нищо бях на ормана зад гърлата на пирокото дето багера е копал имаше мн хора но никой нищо.
Лятото ходих на едно язовирче след Окоп на кръстовището в ляво на около километър и там даваше доволно каракуда, докато не го научиха и за 2-3 седмици се поизпразни . Скоро някой ходил ли е там и знае ли как е ?
И ние сме с тебMAGARETOOO написа:Неска аз съм тотално КАПО 5-6 часа въртене и сменени 50 блесни и воблери и пак нищо бях на ормана зад гърлата на пирокото дето багера е копал имаше мн хора но никой нищо.

Туй риболова не е за мен 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Допълнително инфо за "запушеното" на Ханово прясно от днес.Рибата се е раздвижила тотално навсякъде,повсеместно кълване както навътре така и с голи телескопи около шаварите.В широката част от към селото играе и много шаран около килограм но не кълве.Платики около 200-300 грама вече не са рядкост.Реагира добре на захранка от всякакъв тип,но има много хора и невероятна аларма,и рибата се плаши.Ако си намерите по-тихо място излизат и едри каракуди, но искат спокойствие.На реката никаква риба На затворените гьолове край Кукорево също никакво движение за мое най-голямо учудване.Много им е паднала водата и може би са били обект на набези.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- malkapluvka
- фен клуб-скобар
Колега, не беше ли ти, който след рибока закачи една голяма торба ли беше, чувал ли беше на воблера от водата ?tachev написа:Потопих и аз воблерите днес на моста под Бонбонена! Един удар и един мушморок пълен с хайвер ми изяде воблера , след което пак го пуснах , че утре като отида пак да го излъжа !
Бъркам в торбата , фотото съм забравил , а моята н73 нокия след удар в земята остана само с предна камера и затова качеството криво !

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Същият нещастник , поредна жертва на "чистите реки" на нашата мила Родина !malkapluvka написа:Колега, не беше ли ти, който след рибока закачи една голяма торба ли беше, чувал ли беше на воблера от водата ?tachev написа:Потопих и аз воблерите днес на моста под Бонбонена! Един удар и един мушморок пълен с хайвер ми изяде воблера , след което пак го пуснах , че утре като отида пак да го излъжа !
Бъркам в торбата , фотото съм забравил , а моята н73 нокия след удар в земята остана само с предна камера и затова качеството криво !Аз бях на отсрещния бряг, до падналите дървета вътре във водата, излязоха две хубави каракуди, много червенопера, уклей, 2-3 малки кабакулака и мноооооого напаст от супер маломерни костурчета и гърбавички бебета, които само пречеха на риболова ми. И калкулация - 65 риби за излета, и дъжд ме валя 3-4 пъти, абе рибар, кво да го правиш.

Туй риболова не е за мен 

- malkapluvka
- фен клуб-скобар
Помислих си, тоя човек укепа някой огромен рибок, а резултата го знаем.tachev написа:Същият нещастник , поредна жертва на "чистите реки" на нашата мила Родина !

Някой ден ще заснема там на падналите дървета какво огромно количество шишета, ботуши, обувки, пластмаса, торби и каквото се сетите още са филтрирали горките дървета, и ги държат, не ги пускат..... поне за кокошките има гнезда. Което за птиците е добре дошло, но говори много лошо за нас, хората.
ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
Ако утре някой ще ходи към Запушеното , да ми пише на ЛС

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колеги и приятели риболовци от Ямбол и региона,
всички знаем каква мизерия и мръсотия е повсеместно по водоемите не само в нашия край, но навред. В момента се подготвя национална кампания за почистване на средата, в която живеем (вървят реклами по бТВ), аз бих искал да акцентирам конкретно на реката и на водоемите по нашия регион. Нека всички ние, които ОБИЧАМЕ природата си да отделим малко от времето си и се включим в инициативата да почистим природата около нас. Няма нужда да се уговаряме цяла тайфа да ходим тук или там, нека всеки един от нас се включи и почисти поне местата, на които обича да ходи и се докосва до природата. Било то реката, било то запушеното, без значение, мръсотията е навсякъде, един чифт силиконови ръкавици са жълти стотинки, една ролка с пликове за боклук са максимум левче, ако всеки от нас напълни една ролка торби за боклуци, лично аз му се прекланям ДО ЗЕМЯТА - от това ще спечелим всички ние, приятели.
Миналата година на Панчарево имахме кампания по почистването на стената, само от стената обрахме стотици пликове с боклук, няма да ви казвам какво е чувството след това ... и до ден днешен мен лично ме топли.
Апелирам най-искрено за разбирането ви, колеги и приятели!
всички знаем каква мизерия и мръсотия е повсеместно по водоемите не само в нашия край, но навред. В момента се подготвя национална кампания за почистване на средата, в която живеем (вървят реклами по бТВ), аз бих искал да акцентирам конкретно на реката и на водоемите по нашия регион. Нека всички ние, които ОБИЧАМЕ природата си да отделим малко от времето си и се включим в инициативата да почистим природата около нас. Няма нужда да се уговаряме цяла тайфа да ходим тук или там, нека всеки един от нас се включи и почисти поне местата, на които обича да ходи и се докосва до природата. Било то реката, било то запушеното, без значение, мръсотията е навсякъде, един чифт силиконови ръкавици са жълти стотинки, една ролка с пликове за боклук са максимум левче, ако всеки от нас напълни една ролка торби за боклуци, лично аз му се прекланям ДО ЗЕМЯТА - от това ще спечелим всички ние, приятели.
Миналата година на Панчарево имахме кампания по почистването на стената, само от стената обрахме стотици пликове с боклук, няма да ви казвам какво е чувството след това ... и до ден днешен мен лично ме топли.
Апелирам най-искрено за разбирането ви, колеги и приятели!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
благодаря за инфото колега
Хора има много,ама Човеци вече няма............
- radost_in7
- новобранец
присъединявам се с удоволствие
Селянията не е белег за произход...това е състояние на душата

- S.Koychev
- разбира нещата
Днеска ходих до Роза на разходка ,таксата от утре ще е 5 лв. шарана ще се плаща по 4лв/кг ,каракудата бонус.Питах пазача дали се обаждат шарани вече,а той ми вика ми то още е студено за тях , на въпроса за какво да ти дам 5 лв тогава като не излиза нищо,той млъкна
.
Спрях на каналчето под язовира имаше 4-5 човека ,който вадеха каракудки по едно шамарче,излизаха доволно !
Утре се чудя дали на Ханово на запушеното да ходя или да я търся по реката някъде

Спрях на каналчето под язовира имаше 4-5 човека ,който вадеха каракудки по едно шамарче,излизаха доволно !
Утре се чудя дали на Ханово на запушеното да ходя или да я търся по реката някъде

Ribarche
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Привет колеги
Утре мислим да пробваме на с.Тенево по реката как е полужението а в неделя мисля да ходя на запушеното ... ако има добри резултати ще пиша как е протекьл риболова
))))) наслука на всички колеги

- S.Koychev
- разбира нещата
Днеска с Дамян отидохме до Ханово ( запушеното)да търсим някакви риби
, толкова хора сефте виждам там, застанахме от страната на селото,метнахме по 2 плувки и една спиралка и така за 2 часа ,само една малка перка и една слънчевка.Много слаб риболов до нас колегите изкарваха по някоя дребна каракудка,по малка от шамарче,абе не става за риболов още там.
Интересуваме някой знае ли дали на Търнава вече излиза риба или е рано още?

Интересуваме някой знае ли дали на Търнава вече излиза риба или е рано още?
Ribarche
И аз ще съм благодарен ако някои даде информация за Търнава ,мисля на 8.04 като си доида от София да начешя крастата 

За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .