Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Искър - всичко за и по реката
По Малкия Искър какво е положението днес? Има ли смисъл да се ходи?
Ловя на Искър около Роман от 6 годишен.Значи 45 години.Познавам реката доста добре.Дано си се вслушал в съвета ми,защото днес е висок и мътен и само братовчедите ловят уклей с цапалата.tegov86 написа:По Малкия Искър какво е положението днес? Има ли смисъл да се ходи?
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Миналата седмица е имало як риболов на морунажи на Староселци и всеки мълчи!Ама вчера и днеска -умрелооо!kekerence написа:Ловя на Искър около Роман от 6 годишен.Значи 45 години.Познавам реката доста добре.Дано си се вслушал в съвета ми,защото днес е висок и мътен и само братовчедите ловят уклей с цапалата.tegov86 написа:По Малкия Искър какво е положението днес? Има ли смисъл да се ходи?
голямо дране е паднало-вярно-преди 5-6 дена от 3 дена цънки нищо -на какво се дължиtrepachoo написа:Миналата седмица е имало як риболов на морунажи на Староселци и всеки мълчи!Ама вчера и днеска -умрелооо!kekerence написа:Ловя на Искър около Роман от 6 годишен.Значи 45 години.Познавам реката доста добре.Дано си се вслушал в съвета ми,защото днес е висок и мътен и само братовчедите ловят уклей с цапалата.tegov86 написа:По Малкия Искър какво е положението днес? Има ли смисъл да се ходи?

Последно промяна от mavara76 на Нед Мар 18, 2012 8:40 pm, променено общо 1 път.
- misho kostura 55
- научил се да хвърля
Аз сега се връщам от староселци моста капо.trepachoo написа:Миналата седмица е имало як риболов на морунажи на Староселци и всеки мълчи!Ама вчера и днеска -умрелооо!kekerence написа:Ловя на Искър около Роман от 6 годишен.Значи 45 години.Познавам реката доста добре.Дано си се вслушал в съвета ми,защото днес е висок и мътен и само братовчедите ловят уклей с цапалата.tegov86 написа:По Малкия Искър какво е положението днес? Има ли смисъл да се ходи?

Успех рибари и риболовци?!
-
- научил се да хвърля
Колега, напълно си прав, ама трябваше да кажеш по-рано. Добре, че бяха уклеите та отървахме капото. Иначе реката е доста мътна, но нивото пада. А в големия Искър е ад. Толкова много вода има, че ще са му нужни поне 2 седмици да се оттече и да става за риболов.kekerence написа:Ловя на Искър около Роман от 6 годишен.Значи 45 години.Познавам реката доста добре.Дано си се вслушал в съвета ми,защото днес е висок и мътен и само братовчедите ловят уклей с цапалата.tegov86 написа:По Малкия Искър какво е положението днес? Има ли смисъл да се ходи?
"Нивото се качва.Според мен няма да има риболов,поне не добър."
Казах ти го колега-в чата.
Днес също е висок и мътен.
Казах ти го колега-в чата.

Днес също е висок и мътен.
- divaka_besen
- фен клуб-скобар
от неделя 18.03.2012г. на дапа вира в гр.Роман от 6:00 до 11:00 капо. Няма калване. После на Червен бряг един морунаж около 150гр, до вечерта това е положението висока и мътна река,е нее боза но много влачи водорасли и дарвета боклуци не ставаше за фидер и на болото никои нема това е за сега поздрави на всички местни и не местни колеги

- Menkata
- фен клуб-скобар
Току що се връщам от Червен бряг нивото хептен се дигна и не става за никакъв риболов,все пак успях да излъжа и на тази голяма вода 10 морунажа и 1 скобар
Ако някой има нерви да чисти водорасли сега му е времето 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- yaata
- фен клуб-скобар
divaka_besen написа:И риболов няма!
Точно така приятелю. Много ми е интересно как се хващат риби при това положение на реката.

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
- MIR4EV
- ще става разбирач
алооо кво става по тоя искър!кво се криете като партизани у шума!
Тази събота нивото беше поне с метър по-високо от миналата. Това е в долното течение, в района на гр. Исокър. Иначе кълването беше същото като миналата събота - ептен нищо!!!!
Дано се постопи снега и нивото поспадне, иначе трудна работа.
Дано се постопи снега и нивото поспадне, иначе трудна работа.
pdimitrof написа:Или както бех писал в Манията - Заубера, това е сиромашката Стела ..............
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
MIR4EV написа:алооо кво става по тоя искър!кво се криете като партизани у шума!
Кво мое да става у тая голема вода...Ядем и пием ..това става..А вие у балкана кво прайте със партизаните...

мноо сняг сте натрупали бре...

Вие у Враца незнаете ли,редовно сте по реката Староселци,Ореховица.Пелово....