Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ - 2011 г.
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: КЕФАЛОВИ - 2011 г.
първо темата нито е за попчета нито е за чернокопberk0199 написа:Колегата rap 66 е прав на пазара чернокопчетата са маломерни даже по едно време видях на пазара попченца по 6,7 сантапоздрави
второ ако имаш представа как стига рибата до пазара,ще си отговориш защо ги има(явно и за там няма закон,но НИЕ не го правим за пари като тях)
трето защо като хванеш една дребна заргана я пускаш пък
тази риба я прибираш??? по вкусна е от зарганата ли(не е ама трупа килограми)
айде да не говорим за закона който е писан преди 50г. тука става дума за елементарен морал или лакомия
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- недялко радков
- ще става разбирач
[quote="rap66] Огледайте се на пазара и ми намерете чернокоп над 28 см.
[/quote]
Има,ама се подвизава с името"Лефер" и е на цена 30 лв.

Има,ама се подвизава с името"Лефер" и е на цена 30 лв.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Мисля си че тук не е съд, а ИНФО форум. Който иска да целува, да пуска или да яде - негова си работа. По-добре инфо, че на Константиново рибата е маломерна, отколкото никакво. Морала в риболова няма да го насадиш с
, а може би с пример. На мен винаги ми става смешно като видя подредени риби-в редици по петорки, като чертичките по стената в казармата, ама на човека сигурно му е кеф да си ги реди и да им се радва-що да му развалям кефа.
Няма да спамя повече, обещавам

Няма да спамя повече, обещавам

колеги,тука сте го обарнали на споровете в парламента.
оставете хората да си отговарят.жсички ловим и маломерни риби.сега ако няко ми се пачи 4е не.....хайдеее...
нали темата е за активноста на рибата по морето.така за рзсейване на страстите слагам една снимка.това е мой приятел

-
- ще става разбирач
хубава снимка 

- kobovet
- новобранец
Стига сте са ебавали с човека!ico000_ написа:хубава снимка
Получих информация че на Сиврито във Варна се ловели хубави риби ,някои да знае нещо и да потвърди инфото
-
- ще става разбирач
и на страшимирово излиза по някоя по класна, но рядка, някои колеги и без риба си тръгнаха - от там се връщам
- недялко радков
- ще става разбирач
Имало е риба вчера,днес много слабо.veis написа:Получих информация че на Сиврито във Варна се ловели хубави риби ,някои да знае нещо и да потвърди инфото
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Сега получих информация че на Страшимирово на казана днес са вемали едри риби ,но само на плувка с дълъг прът поне 7 метър и хранилка - гаца с хляб.
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Днес на Страшимирово , една боклуджа 

- smel1968
- ще става разбирач
Днес се разходих към плажа в Аспарухово.Имаше поне 15 души на дъно.Аз лично видях 4 риби по 0.500 гр. и още 3 риби на двама души.А ми се обадиха че и на буните 2-3-та са взели по няколко дребни и няколко едри риби на човек до 13 часа.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
ехоооо няма ли някой месарин да драсне тук бре,после що съм се заяждал,ми ще покажа по късно,ще изчакам да видим дали някой няма да драсне тука или всичките още чистите риба.Или по скоро на рибата малките(като гледам заглавието на темата)

[quote="dobria1",ще изчакам да видим дали някой няма да драсне тука или всичките още чистите риба.Или по скоро на рибата малките(като гледам заглавието на темата)[/quote]
ей на за това става дума има няма към 150-200 човека имаше като отидох но и доста са си тръгнали вече

правим кръгом и пак снимка

ама пак явно никой от тез не е от форума
страното беше че като се поразходих успях да видя окло 3-4 познати рибари(а смея да кажа че познавам доста) все едни рибари дето сигурно няма да ги видиш на вълнолома повече от 3-4 пъти в годинанта,ама както и да е важното е риба да се лови че никулден идва
,то пък една риба има няма колкото сефрид ето на снимката си личи

п.п. ма да не си мислите че това е сафрид,еми не е това било кефал (така казаха рибарите там)

ей на за това става дума има няма към 150-200 човека имаше като отидох но и доста са си тръгнали вече

правим кръгом и пак снимка

ама пак явно никой от тез не е от форума

п.п. ма да не си мислите че това е сафрид,еми не е това било кефал (така казаха рибарите там)

- sundy
- новобранец
- Обратна връзка:
Ха, казаха ми вчера, че на морска е черно от рибари и цял ден се тюхках, че с моя късмет съм на работа... па то като гледам "рибата" не били рибари, а месари
Нещо едро не е ли излязло или само за "каймичка, после кви кюфтенца стават...мммм..."

Нещо едро не е ли излязло или само за "каймичка, после кви кюфтенца стават...мммм..."

Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"