Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Долни Богров-платеното
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Долни Богров-платеното
Колеги, разяснете ми малко как стоят нещата с новата политика относно плащането. На прима виста ми направи много лошо впечатление, дано съм се объркал.
Платих 10 пари за една сопа и дюшек.
1. Ако съм с 2 сопи, 20 пари ли ще плятя и ще си взимам ли втори дющек за втората пръчка (казано с известна доза сарказъм)
2. Ако сме комплект от 2ма колеги с по една въдица и двамата ли плащаме по 10 пари при положение, че ни е нужен само 1 дюшек?
Надявам се схемата е измислена за улеснение (по някакъв начин) не за приджобване на бонус 2 лева от тук там. Аз като голяма част от българите не съм за 2лв но не обичам да се опитвам да ме преебват.
Моля някой да освети въпроса?
1. Ако съм с 2 сопи, 20 пари ли ще плятя и ще си взимам ли втори дющек за втората пръчка (казано с известна доза сарказъм)
2. Ако сме комплект от 2ма колеги с по една въдица и двамата ли плащаме по 10 пари при положение, че ни е нужен само 1 дюшек?
Надявам се схемата е измислена за улеснение (по някакъв начин) не за приджобване на бонус 2 лева от тук там. Аз като голяма част от българите не съм за 2лв но не обичам да се опитвам да ме преебват.
- dragonaz
- научил се да хвърля
Цената на 1 въдица е 10 лв.searnox написа:Колеги, разяснете ми малко как стоят нещата с новата политика относно плащането. На прима виста ми направи много лошо впечатление, дано съм се объркал.
Всяка следваща въдица се таксува 10 лв. отново.

Ми, уви доста разочероваща стратегия, но явно инвестициите трябва да се избиват по 2 левчета щеш не щеш 

О Майко мила.Стана на въпрос ,че таксата се е вдигнала с 2 лв на въдица.Колеги моля ви осъзнайте се,къде може да отидете другаде и за 10 лв да хванете толкова големи риби.Риболова излиза по около 30-50 лв на човек и за някакви си 2 лв го правим на въпрос. Мен ме интересува как върви риболова тези дни? Ако някой има инфо нека пише. Мс предварително
Колеги днес ще ходи ли някои на Богоров че да ме светне някои с мачовия риболов ще бъда много благодарен.
Това е от днес

- Прикачени файлове
-
- 11210450_840080756028954_5640283523229585631_n.jpg (79.12 KiB) Преглеждано 1284 пъти
-
- 11205969_840080782695618_6523308443831007453_n.jpg (65.8 KiB) Преглеждано 1284 пъти
-
- 11203089_840080809362282_2997654514384276830_n.jpg (102.93 KiB) Преглеждано 1284 пъти
Колега,дай малко повече инфо. Как вървеше риболова на водоема,на какъв риболов,на какво? Като цяло кълвеше или?
Вчера нема човек на гъола,които да не си хване некоя риба.Въпреки кофти време.Аз се отчетох с 10 риби на мач.Предимно амури и то на метър и половина дълбочина.Само два шарана излезнаха.
Тва на хубаво време сигурно се ловат по 20 броя!
Тва на хубаво време сигурно се ловат по 20 броя!
Привет колеги, попаднах на интересно видео, https://www.youtube.com/watch?v=4sZ9Pox--kA" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Някой да е пробвал подобна тактика на Богров и дали би работила, ако не ще се пробва ?
Някой да е пробвал подобна тактика на Богров и дали би работила, ако не ще се пробва ?

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
От колко отваря Богров ?
Здравейте колеги,
Някаква прясна информация от водоема, кълве ли? Аз мисля този уикенд на мач основно 0.20мм повод 0.18 с куки 10ки да ги търся с ваглер 10 12 грама(фиксиран или подвижен се надявам вие да ме ориентирате, с 25 30 см повод да лежа на дъното (или трябва на по голяма дълбочина да ги търся) на 30тина метра дистанция, ще храня със сладка царевица и пелети от тамошните и ще мина през магазина да взема някакви(ако някой може да препоръча удачен избор за това време на годината),и да сподели някакъв опит, на прав път ли съм или друг вид риболов ще е по подходящ ще съм много благодарен.
Поздрави на всички и наслука !!!
Някаква прясна информация от водоема, кълве ли? Аз мисля този уикенд на мач основно 0.20мм повод 0.18 с куки 10ки да ги търся с ваглер 10 12 грама(фиксиран или подвижен се надявам вие да ме ориентирате, с 25 30 см повод да лежа на дъното (или трябва на по голяма дълбочина да ги търся) на 30тина метра дистанция, ще храня със сладка царевица и пелети от тамошните и ще мина през магазина да взема някакви(ако някой може да препоръча удачен избор за това време на годината),и да сподели някакъв опит, на прав път ли съм или друг вид риболов ще е по подходящ ще съм много благодарен.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега такъма , който си описал ще ти свърши работа. Кука 10 - бяла по възможност е ОК. Повод 0.18 става, но трябва да наблегнеш на авансаssvarata написа:Здравейте колеги,

Наслука !
Събота мисля да ходя да, значи на малка дълбочина със постоянно стреляне трябва, а да препоръчаш удачно място?
Никой не обърна внимание на поста и клипа ми, по-горе 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
- stridata
- ще става разбирач
Брато това с хляба на тоя панаир няма как да го реализираш. Може би през седмицата ако се кротнеш тихичко и няма никой покрай теб ще сработи! А и няма по голямо удоволствие от това да си направиш стратегията да тестваш нещо непознато за теб и да си извадиш изводите за себе си... Демек чакаме инфо от теб самия!Ribko написа:Никой не обърна внимание на поста и клипа ми, по-горе
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!