Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- sardina
- научил се да хвърля
Re: Зарган 2012
На Мартина днес започна с мъгла, студ, лек вятър и първия един час се извадиха няколко бройки, въпреки че се събраха повече от 15 човека. После ударите позачестиха, но бяха плахи. Зарганата беше дребна и често подстригваше червея като хирург точно до долната кука. В началото използвах бавнопотъваща бомбарда, но като се пораздуха минах на бързопотъваща. Към 14:00 вече времето започна да става неприятно и се прибрахме. Този път не съм правил снимки, но вкъщи преброих , че съм хванал 24 броя. Другите двама с мен също имаха доло-горе по толкова.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
-
- ще става разбирач
на Дружба днес от тъмно до тъмно 20 риби, голяма мъка, а този север който духна направо ......чу се че на Ной е разкаляло по 30 броя до обяд, някой да пише ако е бил там
- plamenski4
- вече хвърля и на тежко
Днес на Мартината 6 заргани с много зор , нямах късмет 

Потвърждавам инфото на sardina за Мартината-26 броя
Днес на Паметника на Шабла 25 броя с голям зор от 07,30 до 15,00 час. Рибите плахи и половината средна до дребна ама дребната си плува обратно.
Останалото с вр
мето е както колегите по горе го описаха. Взеха че познаха с вятъра брей.
Мегду другото от тея 25 броя имам 7 крокодила
. Айде успех на всички.

Дам,не е като да нямаше риба на Мартината ама след добро начало,инкасирахме много пропуски и не финиширахме много добре.
Днес на Дружба от10,30 да 17ч. 17бр. доста труден риболов,ама на лесното всеки може;)
-
- новобранец
Днес на Тюленово заргани - няма. От там Болата, Зеленка, Албена не и не. Мислехме и Кранево, но предпочетохме 

Вчера /събота/, наистина даваше на Ной, аз до 9,30 имах 10 заргани, но трябваше да си тръгна, рибата лапаше като невидяла, на някой трябваше да им поря коремите, за да извадя куките. Ама като гледам прогнозите сезона си отива.
На слука.
На слука.
-
- научил се да хвърля
Вчера на НОИ от 8 до 11 часа-7 бр. Някой хванаха по-вече.
И в на неделя на Паметника /Шабла/ даде много слабо 4 броя -1 добър и 3 писалки. Вятър северен -слаб вълна слаба, а риба йок. Май тръгна да слиза на юг заргана, колегите от Варна да кажат

Вчера на Созопол стария град , от 11 до 13 ч 5 броя всички над 50 см. Уникален сезон , имам 4 риболова засега с "внушителните" 15 бр общо.
-
- новобранец
Днес на Черноморец от 07 до 11 часа 3 броя , сменяхме бомбардите , но не ..
Това от мен .
Това от мен .
Поморие сутринта от 07 до 10 часа без удар оттам на пристанището 2 кг чернокоп и газ при жената и децата в къщи. От мене изключително слаба втора част на сезона. Два риболова с по 20-тина риби от септември до ноември включително. Дано времето е благосклонно и в края на месеца даде някой друг хубав ден, поне като слиза рибата на долу да направим някой по сполучлив риболов.zagorka_73 написа:Днес на Черноморец от 07 до 11 часа 3 броя , сменяхме бомбардите , но не ..
Това от мен .
-
- новобранец
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ, АКО НЯКОЙ ОПИТА НА ГАЛАТА НА МАЛКОТО МОСЧЕ И ДАВА РЕЗУЛТАТ ДА ПИШЕ 

Пролет Лято Есен