Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- Гошко
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Зарган 2013
В неделя - 20.10.2013 - От 5:30 сутринта - На Тюленово - вълна, на Болата - вълна, на Зеленка - вълна, на СБА - кротко до обяд (7 заргани), на обяд задуха и на СБА ужасен южен вятър и мръднахме към Балчик, там пренаселено с много вятър и така завършихме риболовния ден - 7 заргани и 8 попчета - гиганти. 
Следващата събота пак ще пробваме.

Още утре ще пробвам - прогнозите са благоприятни - днес вятъра е от вест-нордвест вълната трябва да падне.Толкоз!Гошко написа:В неделя - 20.10.2013 - От 5:30 сутринта - На Тюленово - вълна, на Болата - вълна, на Зеленка - вълна, на СБА - кротко до обяд (7 заргани), на обяд задуха и на СБА ужасен южен вятър и мръднахме към Балчик, там пренаселено с много вятър и така завършихме риболовния ден - 7 заргани и 8 попчета - гиганти.

-
- разбира нещата
Събота на яхтеното под Рубин 6 заргани /2-каиша/ и 70 добри иларии.От 10 до 17.30 часа.
В неделя пак там след 14.00 часа: ужасен вятър и само 6 иларии за 40 минети.Бих си
камшика и в къщи.
Зарганите са много навътре и на редки пасажи: нещо необичайно за този сезон.
Това от мен
В неделя пак там след 14.00 часа: ужасен вятър и само 6 иларии за 40 минети.Бих си
камшика и в къщи.
Зарганите са много навътре и на редки пасажи: нещо необичайно за този сезон.
Това от мен
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
В неделя сутрин и аз бях на скалите на Варвара при колегата ZXZX ("яйцата", както им вика бат Стан68,ама след като той беше обрал каишите предния ден ние ловихме само писалки)
.В общи линии упражнявах хвани - пусни,хвани-пусни цяла сутрин, като на първата доза червеи почти нямах празно замятане, но на финала да съм взел 15-20 риби в кофата всичко друго обратно.Въпреки всичко риболова беше изключително приятен и забавен.и ние към 11.00ч. запалихме, че цяла вечер бяхме дрямали на пристанището в Царево и умората си каза думата.Тя за Варвара беше замислена нощната история ама вятъра обърка схемата.Както и да е, време има и риба има, на който му се ходи сега е момента.Наслука на всички които ще се пробват! 

-
- учете се от него
A на пристанището вечерта какво направихте, че ми е интересно 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- StefanHristov
- новобранец
Някой да е ходил към Калиакра тези дни ,колеги?
осем-девет рибки,писах при чернокопитеstrijok написа:A на пристанището вечерта какво направихте, че ми е интересно
Вие от ляво(като гледаш към морето) на рибарското в селото ли бяхте в събота.Колата ви беше спряна точно над мястото където ловихте, или пред корабите(скалите) и там имаше хора?Ние идвахме да търсим завет към 17.00-18.00ч. ама избягахме като видяхме, че няма да ни се получиstrijok написа:Вчера на Синеморец от тъмно до тъмно - 108 риби, днес до 11.30 - 45 риби![]()
За невярващитемалко е месарска но
днешните след малко ще цвърчат в олиото
малко инфо от Резово. Неделя 20.10 много вятър двама човека 32бр,21.10 понеделник перфектно време двама човека 80бр цял ден като рибата вземаше от 8.00 до 9.30 и след това от 16.30 до тъмно,днес 22.10 убиец време морето огледало дето се вика но рибата е нямаше сутринта 9бр и това беше отрязя и към 10.00 газ за бургас
имаше доста колеги от варна но и при тях беше същата работа,пасажите само минаваха не се задържаха.

когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата 

днес след обед на ной 11 заргани и много боклуджа.хора бол.
-
- научил се да хвърля
Днес на Бялата Лагуна до Балчик от 9.30 до обяд нищо.След като утихна вятърът всички почнахме да хващаме.Аз до 17.00 имам 19 броя изкарани и 3 изтървани едната под буната.Единият приятел има 17 броя и няколко изтървани и той,третия от компанията пробва дъно и бомбарда и направи само за една чорба,2 заргана,4 попчета,2 иларии,и сафрид на 5 лева от пазара в Балчик.Зарганата изкаше много бавно водене и фин такъм.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от косьо72 на Вто Окт 22, 2013 8:25 pm, променено общо 1 път.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
Днес падна сеч голяма у зарана. Край Приморско . За съжаление битката свърши в 3 след обет ;(
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- atanasov1589
- ще става разбирач
Днес следобед на Рубин 44бр 
Всичко беше ок,като изключим минаването пред въдиците на едно РК

Всичко беше ок,като изключим минаването пред въдиците на едно РК
Днес от 1400 до 1815 имаше и за мезе имаше и за ядене на Черноморец. Ама много я търсихме, особенно като вдигна леко вълничка и се появи ветрец. Не съжалявам за това че изтървах няколко, яд ме е че не хванах най–големия.