Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- SBANKOV
- ще става разбирач
Re: Риболова около Русе
Ей сега ако знаеш каква я свърши с тая чорба, направо ми запали фитила.kutinchev написа:Вретеното е супер. Страхотна добавка е за чорба
Приличен риболов си направил на това място.
Защо си вирнал така гегата?
Ники, да очакваме ли тая година да се ходи до Батин пеш? Питай моля те по опитните рибари около теб

Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Може би, но чак пеша...В канала остава 1м. вода.
Слави. поздрав
Слави. поздрав

- Прикачени файлове
-
- 41129_1602423028436_8117754_n.jpg (149.26 KiB) Преглеждано 1608 пъти
-
- 176846_1890964561794_8219339_o.jpg (88.19 KiB) Преглеждано 1608 пъти
-
- вече хвърля и на тежко
Течението е зверско, като вдигнеш фидера изправен и по-малко влакно остава във водата за да оказва съпротивление. Така по-лесно задържаш хранилката. Не че ме кефи...kutinchev написа:...Защо си вирнал така гегата?

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Защо ви е чудно, че фидерот стърчи? И при мен са така като ходя по Реката - в смисъл намалява се натиска на течението и по лесно се задържа кошницата на даденото място. Друг е въпроса кой на какви места лови 

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- SBANKOV
- ще става разбирач
Ники продължава да ме дазни, няма лошо щом прави такава добре изглеждаща чорба. На лято ще я пробваме.
Още довечера слагам ракията във фризера да мръзне до лятото.
Още довечера слагам ракията във фризера да мръзне до лятото.

Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Вчера бях на Корабната до 13 ч.Захранка вде. за платика и резултата не закъсня..........6 платики,2 таранки 1 морунаж, и 2 косата.Чудесен риболов. Такъма както винаги повод 14 и кука 14 връх 1 оз. Стръв бели и пинки в различни комбинации.Успех ....
Ловях с 2 фидера.Общо улова излезе 2.800 кг. напълно в нормите.

Здравейте .Никой ли неходи за риба или АЗ несъм добре.Днес на корабната от 13 до 16 ч. само 1 морунаж.Новото обаче е че попчетата вече атакуват червея и............Наслука и пишете.....

Само да Ви светна, за неразбралите, че в събота вечерта имаше земетресения:
1-ви трус към 22:18-22:20 около 4 по Рихтер във Вранча.
2-ри към 3:55 около 3 по Рихтер.
3-тия час незнам около 2.9 по Рихтер.
1-ви трус към 22:18-22:20 около 4 по Рихтер във Вранча.
2-ри към 3:55 около 3 по Рихтер.
3-тия час незнам около 2.9 по Рихтер.
Вчера на Николово за около три часа с лайт фидер 3 м. имах много приятна изненада на 6-7 платички колкото длан, няколко бабушки и два големи уклея. Вземаше само на единичен червен червей с 18 номер кукичка, повод 0,12. От митичните големи каракуди, аз не можах да хвана. Другият път ще ги лъжем с друга стръв. Наслука на всички и връщайте рибата обратно в езерото, за да и се радваме дълго време. Бабушките са пълни с хайвер.
- potrebitel_666
- новобранец
А колега, ако не е много нахално би ли споделил къде си хвърлял, в големия или в малкия, където са лодките и водните колела? Благодаря предварително и поздрави и наслука през сезона.aspius написа:Вчера на Николово за около три часа с лайт фидер 3 м. имах много приятна изненада на 6-7 платички колкото длан, няколко бабушки и два големи уклея. Вземаше само на единичен червен червей с 18 номер кукичка, повод 0,12. От митичните големи каракуди, аз не можах да хвана. Другият път ще ги лъжем с друга стръв. Наслука на всички и връщайте рибата обратно в езерото, за да и се радваме дълго време. Бабушките са пълни с хайвер.
На така нареченото голямо езеро, от страната на селото, точно където свършва гребната база, има една желязна голяма врата, точно под нея.
potrebitel_666 написа:А колега, ако не е много нахално би ли споделил къде си хвърлял, в големия или в малкия, където са лодките и водните колела? Благодаря предварително и поздрави и наслука през сезона.aspius написа:Вчера на Николово за около три часа с лайт фидер 3 м. имах много приятна изненада на 6-7 платички колкото длан, няколко бабушки и два големи уклея. Вземаше само на единичен червен червей с 18 номер кукичка, повод 0,12. От митичните големи каракуди, аз не можах да хвана. Другият път ще ги лъжем с друга стръв. Наслука на всички и връщайте рибата обратно в езерото, за да и се радваме дълго време. Бабушките са пълни с хайвер.
Не е нахално колега, нали това е целта на форума, да споделяме, места, тактики и техники, а не да се крием като мишки къде сме хванали два шарана, че да не идат да ни заемат мястото, поне аз така мисля

-
- новобранец
Здравейте, колеги!
Миналата събота бях на Николово. Застанах от страната на барчето, в началото на горичката, и заметнах в голямото езеро. От 5 сутринта до 8:30 - 9:00 рибата не спря да играе и подскача, но така и не бутна нищо при мен. Тази събота съм пак там с приятели, за да я измъчим тая риба, но този път ще пробвам от страната на гребната база. Дано да има слука.
Поздрави
Миналата събота бях на Николово. Застанах от страната на барчето, в началото на горичката, и заметнах в голямото езеро. От 5 сутринта до 8:30 - 9:00 рибата не спря да играе и подскача, но така и не бутна нищо при мен. Тази събота съм пак там с приятели, за да я измъчим тая риба, но този път ще пробвам от страната на гребната база. Дано да има слука.
Поздрави

- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги,има ли раздвижване на сома по реката?
Да има.Бях свидетел миналата седмица как извадиха един към1.5кг.на корабната в 16 ч.Наслука