Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболова около Русе

Мнение от SBANKOV »

kutinchev написа:Вретеното е супер. Страхотна добавка е за чорба :D
Приличен риболов си направил на това място.
Защо си вирнал така гегата?
Ей сега ако знаеш каква я свърши с тая чорба, направо ми запали фитила.
Ники, да очакваме ли тая година да се ходи до Батин пеш? Питай моля те по опитните рибари около теб :wink:
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Може би, но чак пеша...В канала остава 1м. вода.

Слави. поздрав :)
Прикачени файлове
41129_1602423028436_8117754_n.jpg
41129_1602423028436_8117754_n.jpg (149.26 KiB) Преглеждано 1608 пъти
176846_1890964561794_8219339_o.jpg
176846_1890964561794_8219339_o.jpg (88.19 KiB) Преглеждано 1608 пъти
deto_g
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от deto_g »

kutinchev написа:...Защо си вирнал така гегата?
Течението е зверско, като вдигнеш фидера изправен и по-малко влакно остава във водата за да оказва съпротивление. Така по-лесно задържаш хранилката. Не че ме кефи...
Изображение
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Защо ви е чудно, че фидерот стърчи? И при мен са така като ходя по Реката - в смисъл намалява се натиска на течението и по лесно се задържа кошницата на даденото място. Друг е въпроса кой на какви места лови ;)
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

Ники продължава да ме дазни, няма лошо щом прави такава добре изглеждаща чорба. На лято ще я пробваме.
Още довечера слагам ракията във фризера да мръзне до лятото. :mrgreen:
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Вчера бях на Корабната до 13 ч.Захранка вде. за платика и резултата не закъсня..........6 платики,2 таранки 1 морунаж, и 2 косата.Чудесен риболов. Такъма както винаги повод 14 и кука 14 връх 1 оз. Стръв бели и пинки в различни комбинации.Успех .... :drinkers: :drinkers: :drinkers: Ловях с 2 фидера.Общо улова излезе 2.800 кг. напълно в нормите.
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Здравейте .Никой ли неходи за риба или АЗ несъм добре.Днес на корабната от 13 до 16 ч. само 1 морунаж.Новото обаче е че попчетата вече атакуват червея и............Наслука и пишете..... :D :D :D
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Само да Ви светна, за неразбралите, че в събота вечерта имаше земетресения:

1-ви трус към 22:18-22:20 около 4 по Рихтер във Вранча.
2-ри към 3:55 около 3 по Рихтер.
3-тия час незнам около 2.9 по Рихтер.
aspius
новобранец
новобранец

Мнение от aspius »

Вчера на Николово за около три часа с лайт фидер 3 м. имах много приятна изненада на 6-7 платички колкото длан, няколко бабушки и два големи уклея. Вземаше само на единичен червен червей с 18 номер кукичка, повод 0,12. От митичните големи каракуди, аз не можах да хвана. Другият път ще ги лъжем с друга стръв. Наслука на всички и връщайте рибата обратно в езерото, за да и се радваме дълго време. Бабушките са пълни с хайвер.
Аватар
potrebitel_666
новобранец
новобранец

Мнение от potrebitel_666 »

aspius написа:Вчера на Николово за около три часа с лайт фидер 3 м. имах много приятна изненада на 6-7 платички колкото длан, няколко бабушки и два големи уклея. Вземаше само на единичен червен червей с 18 номер кукичка, повод 0,12. От митичните големи каракуди, аз не можах да хвана. Другият път ще ги лъжем с друга стръв. Наслука на всички и връщайте рибата обратно в езерото, за да и се радваме дълго време. Бабушките са пълни с хайвер.
А колега, ако не е много нахално би ли споделил къде си хвърлял, в големия или в малкия, където са лодките и водните колела? Благодаря предварително и поздрави и наслука през сезона.
aspius
новобранец
новобранец

Мнение от aspius »

На така нареченото голямо езеро, от страната на селото, точно където свършва гребната база, има една желязна голяма врата, точно под нея.
aspius
новобранец
новобранец

Мнение от aspius »

potrebitel_666 написа:
aspius написа:Вчера на Николово за около три часа с лайт фидер 3 м. имах много приятна изненада на 6-7 платички колкото длан, няколко бабушки и два големи уклея. Вземаше само на единичен червен червей с 18 номер кукичка, повод 0,12. От митичните големи каракуди, аз не можах да хвана. Другият път ще ги лъжем с друга стръв. Наслука на всички и връщайте рибата обратно в езерото, за да и се радваме дълго време. Бабушките са пълни с хайвер.
А колега, ако не е много нахално би ли споделил къде си хвърлял, в големия или в малкия, където са лодките и водните колела? Благодаря предварително и поздрави и наслука през сезона.

Не е нахално колега, нали това е целта на форума, да споделяме, места, тактики и техники, а не да се крием като мишки къде сме хванали два шарана, че да не идат да ни заемат мястото, поне аз така мисля :)
Васил Инджев
новобранец
новобранец

Мнение от Васил Инджев »

Здравейте, колеги!

Миналата събота бях на Николово. Застанах от страната на барчето, в началото на горичката, и заметнах в голямото езеро. От 5 сутринта до 8:30 - 9:00 рибата не спря да играе и подскача, но така и не бутна нищо при мен. Тази събота съм пак там с приятели, за да я измъчим тая риба, но този път ще пробвам от страната на гребната база. Дано да има слука.

Поздрави :)
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

Колеги,има ли раздвижване на сома по реката?
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Да има.Бях свидетел миналата седмица как извадиха един към1.5кг.на корабната в 16 ч.Наслука :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”