Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Дай му сила и му гледай сеиро-Свали си Lord of the Ringstopsoft написа:Гледал ли си един филм с Уил Смит, I'm a legend ли беше кво бешеDJONI RINGO написа:Е той Моселестия показа как се минава курс по фотография-има нема цело лето беше бой,снимки и клипове на пускането:)

Всеки лови,но никой не казва има ли тройки? Балтимор Формакса отдавна не е писал:D
Последно промяна от DJONI RINGO на Вто Дек 23, 2014 7:02 am, променено общо 1 път.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- вече хвърля и на тежко
На изчезване са! Тия с двойките,гонят тройкарите
на мосто!
По вира няма ,по светло 
на мосто!

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Оставете момчетата на мира - е го, ловят и пускат, Бобката също. От 1 месец ходим и не случвам я на ден, я на место и ловим по 5-6 риби, ма като знам, че ловат тия дето пускат съм спокоен, що летото ще има и за мен, а съм си купил голема кофа 25л дето влиза 17ката 
А и имам нещо усещането, че скоро ще скъсам синджира на къръка....
п.п. А и си знам - Бело поле ме мрази, ма и аз не го харесвам тоя гьол усран.....

А и имам нещо усещането, че скоро ще скъсам синджира на къръка....
п.п. А и си знам - Бело поле ме мрази, ма и аз не го харесвам тоя гьол усран.....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Колеги, не знам за рег. номерата, ама аз рядко виждам някой да пуска риба, независимо от къде е. Не че съм ходил много де, за два месеца - два пъти. От моята компания рибари почти няма, само един е и прибира всичко що хване и за това си ходя 90% сам.
Иначе за народа това е необяснимо просто. Лятото ходя доста често и реката пуста, особено през седмицата. Какви са тия хора, защо излизат от дупките си зимата, не знам. Ама хубаво, че зимата рядко ходя, дано остане нещо за лятото, когато е спокойно.
Вчера не бях на Бело поле, а под Монца. Ама мястото е забутано и за двама човека, така че по-подробно няма да обяснявам. Утре има вероятност да отида и ще пиша инфо ако стане.
Иначе за народа това е необяснимо просто. Лятото ходя доста често и реката пуста, особено през седмицата. Какви са тия хора, защо излизат от дупките си зимата, не знам. Ама хубаво, че зимата рядко ходя, дано остане нещо за лятото, когато е спокойно.
Вчера не бях на Бело поле, а под Монца. Ама мястото е забутано и за двама човека, така че по-подробно няма да обяснявам. Утре има вероятност да отида и ще пиша инфо ако стане.
Днес направих риболов на Бяло поле.Излизаха прилични скобари и като за първо ходене по тези места мисля,че се справих що-годе прилично.Направих 10-на риби.От изчетаната информация в сайта си бях направил някаква захранка,но ми се стори,че не се харесва много от скобара(4 хляба минати на сито,около 2 кг захранка за река на Мондиал и един пакет галета).Лових само на троха и пробвах различно водене на такъма,но на чисто изтичане си взимаше най-добре.Доста риба има във вира,но като гледам с какви темпове се пълнят найлонови пликчета,направо ми призлява!!!Не се наядоха тия касапи!!!
Те и от днеска следобед. Пак само троха. Хвърлях и малко храна, ама там където беше храната не пипаше. За тая година стига
https://www.youtube.com/watch?v=0Lr3U9L ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.youtube.com/watch?v=0Lr3U9L ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво колега, с кеф бих направил едно излетче с тебе!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
С удоволствие! Мога да нося багажа и да понауча нещо 

-
- фен клуб-скобар
Айде престани ако обичаш да тормозиш момчето-виде че ги лови и дай сега да му обезлюдиш местото! Моселест искам да те приключим-ще е бързо и нема да боли-само ще си викаш -УЧИТЕЛЯТ е тукtopsoft написа:Браво колега, с кеф бих направил едно излетче с тебе!

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Нема такова нещо, работим на смени, некой път не ми се ходи сам...
Не се заканвай, че скоро разбрах от вестник наблюдател търсели репортери... (дали па не беше вестник поглед
)
Не се заканвай, че скоро разбрах от вестник наблюдател търсели репортери... (дали па не беше вестник поглед

-
- ще става разбирач
Струма Покровнишки мост 11:22:
Над моста двама пенсионери , капо, риби не скачат.
Под моста около 10-ина рибари , капо или с по една риба.Риби скачат в средата.
Само местната рибарска легенда - Ушко, беше хванал над 10 скобара от към страната на пресевната, под камъните в сянката. Той говореше на рибите , на моменти с псувни и може това да е било ключът към успеха.
Реката леко мътна видимост над 40 см.

Само местната рибарска легенда - Ушко, беше хванал над 10 скобара от към страната на пресевната, под камъните в сянката. Той говореше на рибите , на моменти с псувни и може това да е било ключът към успеха.

- izzyone
- фен клуб-скобар
Всъщност там от две седмици върви много силен риболов. Ама нали не трябва да казваме че се сърдят много хора тукаAlbinoTrout написа:Струма Покровнишки мост 11:22:

“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
- fishingman
- вече хвърля и на тежко
Колеги, настъпват хубави празници и богати софри, дано и през новата 2015г. живарниците да се пълнят и месарите да намалеят.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!!

- prodigy666
- разбира нещата
то там всека година има роболов хората си знаят просто е въпрос дали искаш да идеш у лаината ... като на предишното ви местоizzyone написа:Всъщност там от две седмици върви много силен риболов. Ама нали не трябва да казваме че се сърдят много хора тукаAlbinoTrout написа:Струма Покровнишки мост 11:22:
.

Аиде наздраве и Весели Празници !!! у петък може би ! ще съм на белото поле

- izzyone
- фен клуб-скобар
Обикновено не обръщам внимание на заядливите ти постове но в случая ще направя изключение за пръв и последен път и то защото ме цитираш. Никога не съм имал някое място за "МОЕ" "НАШЕ" или каквато още притежателна форма се сетиш. Но виж твоя типаж хора доста често предявяват собственически претенции към определени участъци, в конкретния случай от реката. Интересно е че персона с толкова ниска писмена култура има толкова чувствителен нос че цитирам " напрао драифам" (в две думи две правописни грешки).prodigy666 написа: то там всека година има роболов хората си знаят просто е въпрос дали искаш да идеш у лаината ... като на предишното ви местотам винаги ми мирише на опашатки
![]()
напрао драифам
Аиде наздраве и Весели Празници !!! у петък може би ! ще съм на белото полеили по монца може да се видим с некои
Не знам, може и да си правя грешни изводи но определено ми се струва, че дървени философи като теб по-скоро вредят отколкото да допринасят положително за темата.Поправете ме ако бъркам.
P.S. А риболов има не само на Покровнишкият мост но и по Железница. Така че можете спокойно да избягвате Бело поле и Монца като дестинация за да не пречите.
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway