Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от DJONI RINGO »

topsoft написа:
DJONI RINGO написа:Е той Моселестия показа как се минава курс по фотография-има нема цело лето беше бой,снимки и клипове на пускането:)
Гледал ли си един филм с Уил Смит, I'm a legend ли беше кво беше :)
Дай му сила и му гледай сеиро-Свали си Lord of the Rings :D Моселестия Главатар и неговия приятел Балтимор Формакса :D Колега питаш за Невестино-голема е била реката и хубава на цвят! Имам информация,че единични хора са ловили по над десет риби за целия ден! Но като цяло по Невестино е два кълве седмица не!Рибите ги убиват в момента на Бело поле-местата са достъпни за всеки и елементарни за намиране!Имам информация ,че през миналата седмица до преди уикенда е било бой ,ебане и сръбска музика ! Много е риба в момента там!
Всеки лови,но никой не казва има ли тройки? Балтимор Формакса отдавна не е писал:D
Последно промяна от DJONI RINGO на Вто Дек 23, 2014 7:02 am, променено общо 1 път.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

На изчезване са! Тия с двойките,гонят тройкарите
на мосто! :!: :lol: :D По вира няма ,по светло :wink:
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Оставете момчетата на мира - е го, ловят и пускат, Бобката също. От 1 месец ходим и не случвам я на ден, я на место и ловим по 5-6 риби, ма като знам, че ловат тия дето пускат съм спокоен, що летото ще има и за мен, а съм си купил голема кофа 25л дето влиза 17ката :)

А и имам нещо усещането, че скоро ще скъсам синджира на къръка....

п.п. А и си знам - Бело поле ме мрази, ма и аз не го харесвам тоя гьол усран.....
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Georgi777
новобранец
новобранец

Мнение от Georgi777 »

Колеги, не знам за рег. номерата, ама аз рядко виждам някой да пуска риба, независимо от къде е. Не че съм ходил много де, за два месеца - два пъти. От моята компания рибари почти няма, само един е и прибира всичко що хване и за това си ходя 90% сам.
Иначе за народа това е необяснимо просто. Лятото ходя доста често и реката пуста, особено през седмицата. Какви са тия хора, защо излизат от дупките си зимата, не знам. Ама хубаво, че зимата рядко ходя, дано остане нещо за лятото, когато е спокойно.
Вчера не бях на Бело поле, а под Монца. Ама мястото е забутано и за двама човека, така че по-подробно няма да обяснявам. Утре има вероятност да отида и ще пиша инфо ако стане.
peshobg
новобранец
новобранец

Мнение от peshobg »

Днес направих риболов на Бяло поле.Излизаха прилични скобари и като за първо ходене по тези места мисля,че се справих що-годе прилично.Направих 10-на риби.От изчетаната информация в сайта си бях направил някаква захранка,но ми се стори,че не се харесва много от скобара(4 хляба минати на сито,около 2 кг захранка за река на Мондиал и един пакет галета).Лових само на троха и пробвах различно водене на такъма,но на чисто изтичане си взимаше най-добре.Доста риба има във вира,но като гледам с какви темпове се пълнят найлонови пликчета,направо ми призлява!!!Не се наядоха тия касапи!!!
Georgi777
новобранец
новобранец

Мнение от Georgi777 »

Те и от днеска следобед. Пак само троха. Хвърлях и малко храна, ама там където беше храната не пипаше. За тая година стига :)
231220141321.jpg
231220141321.jpg (1.42 MiB) Преглеждано 1140 пъти
https://www.youtube.com/watch?v=0Lr3U9L ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Браво колега, с кеф бих направил едно излетче с тебе!
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Georgi777
новобранец
новобранец

Мнение от Georgi777 »

С удоволствие! Мога да нося багажа и да понауча нещо :)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

topsoft написа:Браво колега, с кеф бих направил едно излетче с тебе!
Айде престани ако обичаш да тормозиш момчето-виде че ги лови и дай сега да му обезлюдиш местото! Моселест искам да те приключим-ще е бързо и нема да боли-само ще си викаш -УЧИТЕЛЯТ е тук :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Нема такова нещо, работим на смени, некой път не ми се ходи сам...
Не се заканвай, че скоро разбрах от вестник наблюдател търсели репортери... (дали па не беше вестник поглед :) )
Изображение

Изображение
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Струма Покровнишки мост 11:22:
Над моста двама пенсионери , капо, риби не скачат.
Под моста около 10-ина рибари , капо или с по една риба.Риби скачат в средата.
Само местната рибарска легенда - Ушко, беше хванал над 10 скобара от към страната на пресевната, под камъните в сянката. Той говореше на рибите , на моменти с псувни и може това да е било ключът към успеха.
Реката леко мътна видимост над 40 см.
:D
Аватар
izzyone
фен клуб-скобар

Мнение от izzyone »

AlbinoTrout написа:Струма Покровнишки мост 11:22:
Само местната рибарска легенда - Ушко, беше хванал над 10 скобара от към страната на пресевната, под камъните в сянката. Той говореше на рибите , на моменти с псувни и може това да е било ключът към успеха.
Всъщност там от две седмици върви много силен риболов. Ама нали не трябва да казваме че се сърдят много хора тука :) .
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”

Ernest Hemingway
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Колеги, настъпват хубави празници и богати софри, дано и през новата 2015г. живарниците да се пълнят и месарите да намалеят.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!! :drinkers:
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

izzyone написа:
AlbinoTrout написа:Струма Покровнишки мост 11:22:
Всъщност там от две седмици върви много силен риболов. Ама нали не трябва да казваме че се сърдят много хора тука :) .
то там всека година има роболов хората си знаят просто е въпрос дали искаш да идеш у лаината ... като на предишното ви место :? там винаги ми мирише на опашатки :D :D напрао драифам
Аиде наздраве и Весели Празници !!! у петък може би ! ще съм на белото поле :D или по монца може да се видим с некои :fishing11:
Аватар
izzyone
фен клуб-скобар

Мнение от izzyone »

prodigy666 написа: то там всека година има роболов хората си знаят просто е въпрос дали искаш да идеш у лаината ... като на предишното ви место :? там винаги ми мирише на опашатки :D :D напрао драифам
Аиде наздраве и Весели Празници !!! у петък може би ! ще съм на белото поле :D или по монца може да се видим с некои :fishing11:
Обикновено не обръщам внимание на заядливите ти постове но в случая ще направя изключение за пръв и последен път и то защото ме цитираш. Никога не съм имал някое място за "МОЕ" "НАШЕ" или каквато още притежателна форма се сетиш. Но виж твоя типаж хора доста често предявяват собственически претенции към определени участъци, в конкретния случай от реката. Интересно е че персона с толкова ниска писмена култура има толкова чувствителен нос че цитирам " напрао драифам" (в две думи две правописни грешки).
Не знам, може и да си правя грешни изводи но определено ми се струва, че дървени философи като теб по-скоро вредят отколкото да допринасят положително за темата.Поправете ме ако бъркам.
P.S. А риболов има не само на Покровнишкият мост но и по Железница. Така че можете спокойно да избягвате Бело поле и Монца като дестинация за да не пречите.
“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”

Ernest Hemingway
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”