Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
И вчера и днеска бех на Челопечене и двата дни само платика иска си фин такъм че масово се капотират
1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Поста на Владо ме разсмяchirusa_bg написа:...Резултата е все един и същ, каквото и да правя. Не минавам 5кг и това ти си е.
Всъщност ги минах веднъж, с лекота и с много, което съвсем мо обърка...

Ама си спомних, че и аз едно време скубях бабките по Панчака!
Ама никога не съм ги глезил, както правят сега

Хляб и кюспе бяха максимума, който бях склонен да дам.
И сега е същото, когато реша да ловя мирна риба

-
- научил се да хвърля
някъде може ли да се направи сносен риболов на каракуда?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
На Веринско
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Благодаря на колегата gloupan и потвърждавам информацията за сомчетата!
Шарани имаше ,но много рядко някой вадеше.
Предимно се ловят сомета и каракуди ...
Шарани имаше ,но много рядко някой вадеше.
Предимно се ловят сомета и каракуди ...
Здравейте,някаква информация за Хераково?
-
- разбира нещата
Вчера ходих за няколко часа на Петте могили,там дето се плаща 5 кинта на човек.Тегав риболов,но ако човек е отишъл целенасочено за уклей,доволно.
Привет и от мен колеги от днеска съм във форума , но мога да ви дам малко информация за с.Безден
Сутринта отидохме към 8:30 до 10:30 Нищо не пипаше нито на царевица , топче , нищо. И към 10: 30 взе да кълвят малки шаранчета не повече от 1 кг ... и така 10-ина бройки и до там към 13:00 пак спря да кълве ...
Общо взето никой хващаше слаб риболовен ден беше ... По едно време към 14:00 часа едно старче беше на стената и домъкна един 10-кг шаран а ние повече от 1 кило не можахме да хванем явно бяха се завъртяли само малки
Препоръчайте някой място за риболов около София
)))
Сутринта отидохме към 8:30 до 10:30 Нищо не пипаше нито на царевица , топче , нищо. И към 10: 30 взе да кълвят малки шаранчета не повече от 1 кг ... и така 10-ина бройки и до там към 13:00 пак спря да кълве ...
Общо взето никой хващаше слаб риболовен ден беше ... По едно време към 14:00 часа едно старче беше на стената и домъкна един 10-кг шаран а ние повече от 1 кило не можахме да хванем явно бяха се завъртяли само малки
Препоръчайте някой място за риболов около София

Привет Колега и добре дошъл. Провери по-назад в темата , порови във форума и ще се ориентираш . Представи си , че си на непознат водоем и .....просто действай.Ibiza написа:Привет и от мен колеги от днеска съм във форума , но мога да ви дам малко информация за с.Безден
Препоръчайте някой място за риболов около София)))

Късмет и наслука.
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
- nocalled
- научил се да хвърля
днес на кривина ако не бяха 30-те слънчака на плувка и 2 костурчета самозасекли се на фидера щях да съм кало.
то и това си е капо
на гола додето се виждаше и
то и това си е капо

на гола додето се виждаше и
you'd better run...
- nocalled
- научил се да хвърля
днес на кривина ако не бяха 30-те слънчака на плувка и 2 костурчета самозасекли се на фидера щях да съм кало.
то и това си е капо
на гьола додето се виждаше и чуваше се извадиха 1 голям шаран, 2 малки - по кило може би и 1 бабушка.
и безброен слънчак, разбира се
то и това си е капо

на гьола додето се виждаше и чуваше се извадиха 1 голям шаран, 2 малки - по кило може би и 1 бабушка.
и безброен слънчак, разбира се
you'd better run...
-
- научил се да хвърля
Туко що се върнах от водоема между Волуяк и Мрамор селата.Хванах 15 малки каракудки и една голяма около половинка и една откачена поради липсата на кеп пак около половинка.Ето и снимка на големиа ми трофеи 

- Прикачени файлове
-
- RIBA.jpg (75.36 KiB) Преглеждано 1151 пъти
- crazybot
- фен клуб-скобар
Някакво инфо за Чепинци? Бабушката и платиката дали е тръгнала?
От коя страна ходиш колега от към Волуяк или Мрамор ??:))rumen_vasilevvv написа:Туко що се върнах от водоема между Волуяк и Мрамор селата.Хванах 15 малки каракудки и една голяма около половинка и една откачена поради липсата на кеп пак около половинка.Ето и снимка на големиа ми трофеи
-
- научил се да хвърля
Ами пред Мрамор има река с мост и бензиностанциа точно преди моста в ляво караш по реката и си тамIbiza написа:От коя страна ходиш колега от към Волуяк или Мрамор ??:))rumen_vasilevvv написа:Туко що се върнах от водоема между Волуяк и Мрамор селата.Хванах 15 малки каракудки и една голяма около половинка и една откачена поради липсата на кеп пак около половинка.Ето и снимка на големиа ми трофеи