Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Аз предложих в другия форум да си напрайме партия.Че я кръстиме МУСУДАН,та че изтръпнат хамериканците,европедарците и нашите корифей.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- stonetales
- разбира нещата
ХА ХА:) Може и МУМДЖУДАМ да я кръстите партийката:)
КЕфим ви се как си пишете и си папкате и и си пийвате, "деца мои":)
Бях си пожелал 888 страница - още по времето на Ицето - мир на праха му и като гледам, ще я докарате и дотам., че и отгоре
Нищо Павка - просто изведнъж ми се появи желание да ви видя ко си праите. Сега съм малко командировка и ако е дал Господ, като се прибера почвам водолазен курс при едни действително ""стари пушки" и то у дома, в Синеморец.
Но завинаги избягвам подводничарски форуми - там е страшно.......
КЕфим ви се как си пишете и си папкате и и си пийвате, "деца мои":)
Бях си пожелал 888 страница - още по времето на Ицето - мир на праха му и като гледам, ще я докарате и дотам., че и отгоре
Нищо Павка - просто изведнъж ми се появи желание да ви видя ко си праите. Сега съм малко командировка и ако е дал Господ, като се прибера почвам водолазен курс при едни действително ""стари пушки" и то у дома, в Синеморец.
Но завинаги избягвам подводничарски форуми - там е страшно.......
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
dantho.mihov написа:Горещо препоръчвам Seahawk II.
Много добро съотношение на качество и цена!
Кире, това е твой цитат. Защо не си купиш такава ? Товароподемност 400 кг. и може би лесно се транспортира. Виж, ако беше намерил някоя за оглеждане в Поморие или край Бургас, щях да ти съдействам.
Имам си Seahawk II и си я ползвам с голям кеф!

Ето я къде виси над зефирката, която джитнах оня ден:

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Много аватари на големи и малки котки гУедам. Гледам и Дудука Бареков във Видин ,ма не виждам на площада някой съавтор любител на лодките 

- GODzillata
По първото - апелирам към КамикО да си смени аватара!Teo 62 написа:Много аватари на големи и малки котки гУедам. Гледам и Дудука Бареков във Видин ,ма не виждам на площада някой съавтор любител на лодките
КрррррррррраскО, мое да си основоположник на темата, ама т'ва си е чисто плагиатстване и Тигрето мое да те съди за авторски права!

По второто - Бареков днес ли е бил във Видин?

- G.Petkov
С голям интерес прочетох инвазията на Павел и Киро в темата "Къде на море"
!
Големи вече хора, пък с елемент на наивност!
Отдавна и окончателно съм се убедил, че на българина акъл не можеш да дадеш.
Само пари и то ако може да е пълен "гратис"
!
Че и сноби ги изкараха
!
Щото обичат лукса и удобствата
!
Винаги ще има любители на "тънкажа" с цаца и бира в бараки и навеси,
Нека си ги ползват,
Така си им е добре и се чувстват щастливи
!
Всеки е господар на себе си!!!!!!

Големи вече хора, пък с елемент на наивност!
Отдавна и окончателно съм се убедил, че на българина акъл не можеш да дадеш.
Само пари и то ако може да е пълен "гратис"

Че и сноби ги изкараха

Щото обичат лукса и удобствата

Винаги ще има любители на "тънкажа" с цаца и бира в бараки и навеси,
Нека си ги ползват,
Така си им е добре и се чувстват щастливи

Всеки е господар на себе си!!!!!!
- Павел Иванов
Георге , дреме ти на онъз работа
Мани другото ами един превъзбуден фен , явно разочарован че му развалям бизнеса с квартирите , ми писал на ЛС да съм се бил "самосезирал"
Пратих го да подиша чист въздух , като преди това да не забрави да си вземе реланиумчето съчетано с валериан
Инак в нашата си темичка сме се събрали лежарни типове с поглед върху нещата . Само Люско се цепи ама и той ще прогледне някой ден надявам се

Инак в нашата си темичка сме се събрали лежарни типове с поглед върху нещата . Само Люско се цепи ама и той ще прогледне някой ден надявам се

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- GODzillata
Я по тоя повод за сички лежерно лежащи сноби от темата - един музикален поздрав, раздвижващ кръвта и плачещ за чиста водка във водна чаша!
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/NCLAA ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/NCLAA ... &version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/NCLAA ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/NCLAA ... &version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

- GODzillata
Граховски, сори, ама за пореден път ми се набива в очите, ша ма прощаваш, фо да праиш - професионално изкривяване....не мога да се сдържа и да не ти подшушна, че в българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "Й".Д.Граховски написа:...и нашите корифей.
(Ех, къде е сега Марко да види?!

Вервам, ни са сърдиш!

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Аз,като най - нов в темата,ще си позволя да ви почерпя по едно виртуално питие:

Вчера сина ми беше абитуриент,та по този повод.....

Вчера сина ми беше абитуриент,та по този повод.....

Годзи, що се заяждаш с Камъчко, на мен някакъв Пеликан ми гепи изцяло ааватара барабар с кукана риби и пак не мъркам, пък ти за някаква си голяма раирана котка си се притеснил. Той Тигъра е благороден бенгалски и ша прости на Синеморския странджански котак.GODzillata написа:По първото - апелирам към КамикО да си смени аватара!Teo 62 написа:Много аватари на големи и малки котки гУедам. Гледам и Дудука Бареков във Видин ,ма не виждам на площада някой съавтор любител на лодките
КрррррррррраскО, мое да си основоположник на темата, ама т'ва си е чисто плагиатстване и Тигрето мое да те съди за авторски права!![]()
![]()

Никоя риба не е по - важна от живота !
Един дядо минавал край един плаж,чудел се и попитал един младеж:G.Petkov написа:
Очаквах, че ще пуснеш фото на девойки по бански,
Събиращи загар и феромони на борда на луксозни яхти плуващи под флага на яз.Искър!
- Абе момче защо са налягали тия женоря голи на пясъка?
- Пекът се бе дядо.
- Хм,пък ние навремето си ги таковахме сурови..
Никоя риба не е по - важна от живота !
- Vid
- кандидат преподавател
Аз мислъ да продължа с моето "екскурзионно пролетуване" тази година...
Наред е помийната яма Венеция. За първи път съм там и останах много разочарован от някои неща и очарован от други.... Това е град, който няма пътища, а има канали. Няма таксита, а има лодки-таксита, няма автобуси а има водни такива- нещо като корабчета, които си имат спирки кои са плаващи и се клатят дотолко, че докато чакам "автобуса" получих морска болест. На "автобуса" има викач, който съобщава спирките и хвърля въжета за да закотви лодката... Помага на бременни и майки с колички да се качат, като все се клати... и всичко това става за минута-две.. Това е уникално и смятам една от най напрегнатите професии в света
Цените са "смешни" за нашите стандарти- билет за три спирки с автобуса е 8 евро, за водно такси 60 евро.., за разстояния под километър.
Градът дори сега представлява един "Панаир на суетата" като в романа- всички са с костюми и връзки, а дамите с бални рокли и насядали в капанчета покрай едни вмирисани канали. Все добре работят с вилици и ножове над изгъзици за по 100 евро порцията, а морския вятър им прави тоалетите след половин час да изглеждат като прани с морска вода без центруфуга. Аз си бях пич- къси гащи и тениска, даже джапанки, щото констатирах, че съм си забравил връзката и колосаната ризка
Ето каналите, разходка с гондала 50 м. направо и 50 м. наобратно = 80 евро. Мухъла и комарите са ужасни, това още в началото на Май, а как ще е през юли???

И въпреки, че италианците са някво подобие на нашите цигани, където обичайно нещо е да видиш жена по пеньоар да боядисва ограда захапала цигара, има нещо което не може да им се отрече. Заради него сме там. То е огромното културно богатство и история състоящо се в шедьоври на изкуството създадени преди стотици години...

Музикалните инструменти зад госпожата са правени през 15 век.

И някоя снимка от площада и катедралата Сан Марко и дворецът на Доджите...

Това са истинските бронзови коне поставени пред катедралата през 1254г. и плячкосани от Наполеон през 1797г. и в последствие върнати от Париж.

Опитах и италианската ракия по домашному в хотела. Не става, по мяза на долнопробна българска сливовица, а уж беше скъпа и класна

А, следващото си "пролетуване" мисля да прекарам на нещо като това:

Флоринция ми се видя доста по интересна от Венеция.
Това е една от най големите катедрали в света Санта Мария дел Фиоре:

Базиликата Санта-Кроче. Там са погребани известни личности като Галилео Галилей, Микеланджело, Данте Алигиери, Росини, Макиавели и пр..

А, България е съществувала на картите от преди 10 века, а дали ще съществува след още 50г. е въпросът???

Приятели, дано не съм Ви отегчил с този дълъг репортаж. Това е нещо, което задължително трябва да се види, ама не на снимки... Мисля, че към то 70% от световното културно богатство е в та циганска Италия, изключая окраденото.
Наред е помийната яма Венеция. За първи път съм там и останах много разочарован от някои неща и очарован от други.... Това е град, който няма пътища, а има канали. Няма таксита, а има лодки-таксита, няма автобуси а има водни такива- нещо като корабчета, които си имат спирки кои са плаващи и се клатят дотолко, че докато чакам "автобуса" получих морска болест. На "автобуса" има викач, който съобщава спирките и хвърля въжета за да закотви лодката... Помага на бременни и майки с колички да се качат, като все се клати... и всичко това става за минута-две.. Това е уникално и смятам една от най напрегнатите професии в света

Цените са "смешни" за нашите стандарти- билет за три спирки с автобуса е 8 евро, за водно такси 60 евро.., за разстояния под километър.
Градът дори сега представлява един "Панаир на суетата" като в романа- всички са с костюми и връзки, а дамите с бални рокли и насядали в капанчета покрай едни вмирисани канали. Все добре работят с вилици и ножове над изгъзици за по 100 евро порцията, а морския вятър им прави тоалетите след половин час да изглеждат като прани с морска вода без центруфуга. Аз си бях пич- къси гащи и тениска, даже джапанки, щото констатирах, че съм си забравил връзката и колосаната ризка

Ето каналите, разходка с гондала 50 м. направо и 50 м. наобратно = 80 евро. Мухъла и комарите са ужасни, това още в началото на Май, а как ще е през юли???

И въпреки, че италианците са някво подобие на нашите цигани, където обичайно нещо е да видиш жена по пеньоар да боядисва ограда захапала цигара, има нещо което не може да им се отрече. Заради него сме там. То е огромното културно богатство и история състоящо се в шедьоври на изкуството създадени преди стотици години...

Музикалните инструменти зад госпожата са правени през 15 век.

И някоя снимка от площада и катедралата Сан Марко и дворецът на Доджите...

Това са истинските бронзови коне поставени пред катедралата през 1254г. и плячкосани от Наполеон през 1797г. и в последствие върнати от Париж.

Опитах и италианската ракия по домашному в хотела. Не става, по мяза на долнопробна българска сливовица, а уж беше скъпа и класна

А, следващото си "пролетуване" мисля да прекарам на нещо като това:

Флоринция ми се видя доста по интересна от Венеция.
Това е една от най големите катедрали в света Санта Мария дел Фиоре:

Базиликата Санта-Кроче. Там са погребани известни личности като Галилео Галилей, Микеланджело, Данте Алигиери, Росини, Макиавели и пр..

А, България е съществувала на картите от преди 10 века, а дали ще съществува след още 50г. е въпросът???

Приятели, дано не съм Ви отегчил с този дълъг репортаж. Това е нещо, което задължително трябва да се види, ама не на снимки... Мисля, че към то 70% от световното културно богатство е в та циганска Италия, изключая окраденото.

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- stonetales
- разбира нещата
Скъпи лежерни, сурови, венецианци:)
Кррррррррраско е Воден Тигър по китайското летоброене. Не мой му отнемете ни рождената дата, ни водолазното курс, в чиято чест си смених аватара:)
Ванка, костаа брат?:) Очаквам ви по семейно с Претора.
Ей, Вид - мноо снимка, мноо нещо бе. Аре следващия път да снимаш Ла Саграда фамилиа и парка Гюел, че много ги харесвам. Сериозно ти го пожелавам. Пък наесен мисля да мина през страната и да навестя и Годзи и Митев:) И който мога друг.......
Кррррррррраско е Воден Тигър по китайското летоброене. Не мой му отнемете ни рождената дата, ни водолазното курс, в чиято чест си смених аватара:)
Ванка, костаа брат?:) Очаквам ви по семейно с Претора.
Ей, Вид - мноо снимка, мноо нещо бе. Аре следващия път да снимаш Ла Саграда фамилиа и парка Гюел, че много ги харесвам. Сериозно ти го пожелавам. Пък наесен мисля да мина през страната и да навестя и Годзи и Митев:) И който мога друг.......
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- GODzillata
Това със скрита камера ли го фотна?
Мноооого готин репортаж, спести ми ходенето до Венеция!
Никога не ме е грабвала идеята да им ходя до отходните канали, само от снимките подушвам вонята, па к'во ли остава на място...
...мани-мани, комари си имаме и по Дунава! 

Абе кои са те, та да ни казват на НАС да не снимаме, а?!Vid написа:

Мноооого готин репортаж, спести ми ходенето до Венеция!

Никога не ме е грабвала идеята да им ходя до отходните канали, само от снимките подушвам вонята, па к'во ли остава на място...