Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Поздравления, другият път ако ходите да ловите от отвесен бряг вземайте по едно рачило за такива случаи. Помага много с изваждането на рибата.famee написа:Здравейте колеги! Вчера бяхме със едно приятелче долу под кранчето,който е ходил наскоро знае за новата постройка там. Решихме да пробваме за распер или щука на блесни и гуменяци. Резултата е една бяла риба около 2 кг, която дори не можах да извадя за да пусна поради високият бряг и липсата на кеп (погледахме се 2 минути на брега), но все пак се радвам, че успях да я излъжа и да сефтосам новият спининг, а и за това че сама се пусна. Поздрави!

Здравей колега! При нас беше тъпо защото кепчето остана във колата и моят приятел докато отиде да го вземе и рибката ми се изсмя и си заминаkasabinho написа:Поздравления, другият път ако ходите да ловите от отвесен бряг вземайте по едно рачило за такива случаи. Помага много с изваждането на рибата.famee написа:Здравейте колеги! Вчера бяхме със едно приятелче долу под кранчето,който е ходил наскоро знае за новата постройка там. Решихме да пробваме за распер или щука на блесни и гуменяци. Резултата е една бяла риба около 2 кг, която дори не можах да извадя за да пусна поради високият бряг и липсата на кеп (погледахме се 2 минути на брега), но все пак се радвам, че успях да я излъжа и да сефтосам новият спининг, а и за това че сама се пусна. Поздрави!

Хвани и пусни !
Аз пък да Ви се похваля каква я свърших докато чакам да падне забраната 

- Прикачени файлове
-
- IMG_20140416_184520.jpg (68.98 KiB) Преглеждано 1082 пъти
-
- IMG_7578.JPG (98.35 KiB) Преглеждано 1082 пъти
-
- IMG_7575.JPG (84.49 KiB) Преглеждано 1082 пъти
-
- IMG_7572.JPG (78.86 KiB) Преглеждано 1082 пъти
Приготвил си се за сериозни попаденияkutinchev написа:Аз пък да Ви се похваля каква я свърших докато чакам да падне забраната

Успех!
- TRAP
- ще става разбирач
Ще чака първо да мине високото ниво благополучно.И дано после докара рибки като през 2006г.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
За съжаление никой не може да влияе до такава степен на природата.
Всички ще чакаме първо да се нормализира и стабилизира нивото, после да се поизбистри.
След това пък ще почне рязко да спада, но така е, това е Дунава.
Всички ще чакаме първо да се нормализира и стабилизира нивото, после да се поизбистри.
След това пък ще почне рязко да спада, но така е, това е Дунава.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Днеска си мислех, докато пия кафе да хвърля едно фидерче в обедната 

Ъхъ,сигурно на Ряхово можеш да спреш с лодка директно на масата на кръчмата на лодкостоянкатаMiTKo_Fisher написа:Страшна работа с това ниво на реката

-
- сериозен играч
Днеска се разходих до Стълпище да видя каква е хавата. Поляната е залята цялата,водата е почти до хотела.

От другата страна е още по-зле:

От другата страна е още по-зле:

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Ники,казах ти да го зарежеш това Стълпище за откриването.Давай да ходим на Щръклевския язовир че до сега беше разрешено и след края на забраната ще бъде празно.Е,може да кълват само попчета ама все тая 

Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ
Някой ще открива ли на ДУНАВА?
Наслука и от ме и после да се похвалите 

НАСЛУКА ,много хубави мигове и много риби