Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
piso
новобранец
новобранец

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от piso »

Здравейте,колеги.Някой може ли да сподели някаква информация за любимото ни Панчарево?
lazo65
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lazo65 »

На Суходол от както е под аренда не съм стъпвал, а и не мисля да го правя. От познати съм се насшлушал за простотиите на тоя "дерибей" . На познат колега не му дал да пробва лодка за захранка която закупил и давала дефект. Станал ебати скандала. Ако си платиш да ловиш може да си вкарваш захранка, иначе не. Затова не ходя по такива гьолове, където такива малоумници да ми се правят на много важни. Ама то си е казано, че простотията ходи по хората . :drinkers:
Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nocalled »

jorestee написа:Някой с прясно инфо за Веринско?
вървят каракуди и по някой кустур.
народа се изнесе от там по искъра и другите свободни и е спокойствие.
отвориха кафето над бунгалата преди стената. скари, бири, какво повече
you'd better run...
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

Днес бях на Искъра от към Шипочене.Пълно капо,към обяд духна як Искърски вятър и си сбрахме чукалата.Минахме през почти всичко що е гьол до София.На Веринско от към стената пълна скръб,не знам къде ги видяхте тези каракуди.Може преди дни да е давало,но сега не пипаааа.От там около газ та около София.Казичане никой нищо,Казичане на затвора,не работеше,седмиците мъртвило,на реката много вода,Петте могили,топеха червеите както и на Негован и Чепинци.Какъв беше тоя ден не знам,но съм забелязал,че ако на едно място дава и на другите е така,стига да има риба в гьола :lol: .
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

todoroshko написа:Днес бях на Искъра от към Шипочене.Пълно капо,към обяд духна як Искърски вятър и си сбрахме чукалата.Минахме през почти всичко що е гьол до София.На Веринско от към стената пълна скръб,не знам къде ги видяхте тези каракуди.Може преди дни да е давало,но сега не пипаааа.От там около газ та около София.Казичане никой нищо,Казичане на затвора,не работеше,седмиците мъртвило,на реката много вода,Петте могили,топеха червеите както и на Негован и Чепинци.Какъв беше тоя ден не знам,но съм забелязал,че ако на едно място дава и на другите е така,стига да има риба в гьола :lol: .
А ти предполагам си един от тримата младежи дето се видяхме вчера. Аз бях с болонезата пред вас.
На Негован не топяхме червей а царевица :mrgreen: , и си хванахме по пет уклея. Вчера там един колега извади един шаран на плувка на хляб и още един младеж издумка 6 шарана на фидер и това беше. Толстлопа е от отгоре но не пипа. Имаше един колега на щека, него не го знам какво направи, нещо много се беше вглабил в риболова и дори не отговори като го поздравих, нищо дано е хванал.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
jorestee
новобранец
новобранец

Мнение от jorestee »

nocalled написа:
jorestee написа:Някой с прясно инфо за Веринско?
вървят каракуди и по някой кустур.
народа се изнесе от там по искъра и другите свободни и е спокойствие.
отвориха кафето над бунгалата преди стената. скари, бири, какво повече
Мерси колега,утре отивам за нощувка.Ако има "екшън" ще споделя,а за скарите и бирите е ясно :drinkers:
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

SBANKOV написа:
todoroshko написа:Днес бях на Искъра от към Шипочене.Пълно капо,към обяд духна як Искърски вятър и си сбрахме чукалата.Минахме през почти всичко що е гьол до София.На Веринско от към стената пълна скръб,не знам къде ги видяхте тези каракуди.Може преди дни да е давало,но сега не пипаааа.От там около газ та около София.Казичане никой нищо,Казичане на затвора,не работеше,седмиците мъртвило,на реката много вода,Петте могили,топеха червеите както и на Негован и Чепинци.Какъв беше тоя ден не знам,но съм забелязал,че ако на едно място дава и на другите е така,стига да има риба в гьола :lol: .
А ти предполагам си един от тримата младежи дето се видяхме вчера. Аз бях с болонезата пред вас.
На Негован не топяхме червей а царевица :mrgreen: , и си хванахме по пет уклея. Вчера там един колега извади един шаран на плувка на хляб и още един младеж издумка 6 шарана на фидер и това беше. Толстлопа е от отгоре но не пипа. Имаше един колега на щека, него не го знам какво направи, нещо много се беше вглабил в риболова и дори не отговори като го поздравих, нищо дано е хванал.

Колега SBANKOV,не съм знаел че на гьола има съфорумец,щеше да ми е много приятно да разменим още някоя друга приказка.А като се видиме другия път,черпнята е от мен,дето ме нарече младеж :D .
Аватар
kostura_24
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kostura_24 »

На санчо панса излизат ли каракуди или червеноперки може и по някоя щука.Става ли за там или ...?
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Днес ходих на река Искър Пасарелска област и нямаше пипане , никога не е било това!Местихме се към обяд на Пънча при гребната база и бам същата работа, ама поне направихме почистване на шишета и тем подобни
reebok
новобранец
новобранец

Мнение от reebok »

Здравейте колеги, някой в час ли с условията на Негован -платеното, да сподели, става ли за плувка там, поне костур дали има?
zdravko_0022
новобранец
новобранец

Мнение от zdravko_0022 »

някво прясно инфо за суходол благодаря и по регламента мисля да отида за 2-3 дена
vixun
новобранец
новобранец

Мнение от vixun »

nocalled написа:днес на веринско стана що-годе сносен риболов.
бях застанал под бунгалата.
каракуди на фидера, каракудки, кустурчета и оклей на плувка.
водата много се е вдигнала.
като цяло не беше силен ден на водоема
Колега, какви са условията на водоема, че ми се иска да го посетя :)
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

reebok написа:Здравейте колеги, някой в час ли с условията на Негован -платеното, да сподели, става ли за плувка там, поне костур дали има?
Ако говориш за Орландо, който е на разклона за Негован, условията са 10 на пръчка, и на принципа който си го хване за него си е :mrgreen:
Има шаран, едра каракуда/от 500гр.+/, костур, червеноперка, уклей, сом, толстолоб, амур, кефал и пъстърва, кръчма, далекопровод, кошчета, абе всичко има.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
jorestee
новобранец
новобранец

Мнение от jorestee »

vixun написа:
nocalled написа:днес на веринско стана що-годе сносен риболов.
бях застанал под бунгалата.
каракуди на фидера, каракудки, кустурчета и оклей на плувка.
водата много се е вдигнала.
като цяло не беше силен ден на водоема
Колега, какви са условията на водоема, че ми се иска да го посетя :)
Условията са 8лв на пръчка за 24ч.В събота за цял ден само каракудки по една педя и няколко по едри.Излизат на фидер и мач на 30тина метра дистанция.Водата е доста висока има и много треволяци и т.н.Имахме и 2 шаранджийки без пипане.Това е горе-долу има някакъв риболов,но под очакванията поне за мен
Аватар
nocalled
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nocalled »

каракудки по една педя при мен се равняват на 25 сантиметрови тарани, от по-едрите направо си ме лови страх ;)
благодаря за инфото колега и другия път пожелавам по-голям успех
you'd better run...
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”