Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Здравейте,колеги.Някой може ли да сподели някаква информация за любимото ни Панчарево?
-
- научил се да хвърля
На Суходол от както е под аренда не съм стъпвал, а и не мисля да го правя. От познати съм се насшлушал за простотиите на тоя "дерибей" . На познат колега не му дал да пробва лодка за захранка която закупил и давала дефект. Станал ебати скандала. Ако си платиш да ловиш може да си вкарваш захранка, иначе не. Затова не ходя по такива гьолове, където такива малоумници да ми се правят на много важни. Ама то си е казано, че простотията ходи по хората . 

- nocalled
- научил се да хвърля
вървят каракуди и по някой кустур.jorestee написа:Някой с прясно инфо за Веринско?
народа се изнесе от там по искъра и другите свободни и е спокойствие.
отвориха кафето над бунгалата преди стената. скари, бири, какво повече
you'd better run...
-
- разбира нещата
Днес бях на Искъра от към Шипочене.Пълно капо,към обяд духна як Искърски вятър и си сбрахме чукалата.Минахме през почти всичко що е гьол до София.На Веринско от към стената пълна скръб,не знам къде ги видяхте тези каракуди.Може преди дни да е давало,но сега не пипаааа.От там около газ та около София.Казичане никой нищо,Казичане на затвора,не работеше,седмиците мъртвило,на реката много вода,Петте могили,топеха червеите както и на Негован и Чепинци.Какъв беше тоя ден не знам,но съм забелязал,че ако на едно място дава и на другите е така,стига да има риба в гьола
.

- SBANKOV
- ще става разбирач
А ти предполагам си един от тримата младежи дето се видяхме вчера. Аз бях с болонезата пред вас.todoroshko написа:Днес бях на Искъра от към Шипочене.Пълно капо,към обяд духна як Искърски вятър и си сбрахме чукалата.Минахме през почти всичко що е гьол до София.На Веринско от към стената пълна скръб,не знам къде ги видяхте тези каракуди.Може преди дни да е давало,но сега не пипаааа.От там около газ та около София.Казичане никой нищо,Казичане на затвора,не работеше,седмиците мъртвило,на реката много вода,Петте могили,топеха червеите както и на Негован и Чепинци.Какъв беше тоя ден не знам,но съм забелязал,че ако на едно място дава и на другите е така,стига да има риба в гьола.
На Негован не топяхме червей а царевица

Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Мерси колега,утре отивам за нощувка.Ако има "екшън" ще споделя,а за скарите и бирите е ясноnocalled написа:вървят каракуди и по някой кустур.jorestee написа:Някой с прясно инфо за Веринско?
народа се изнесе от там по искъра и другите свободни и е спокойствие.
отвориха кафето над бунгалата преди стената. скари, бири, какво повече

-
- разбира нещата
А ти предполагам си един от тримата младежи дето се видяхме вчера. Аз бях с болонезата пред вас.SBANKOV написа:todoroshko написа:Днес бях на Искъра от към Шипочене.Пълно капо,към обяд духна як Искърски вятър и си сбрахме чукалата.Минахме през почти всичко що е гьол до София.На Веринско от към стената пълна скръб,не знам къде ги видяхте тези каракуди.Може преди дни да е давало,но сега не пипаааа.От там около газ та около София.Казичане никой нищо,Казичане на затвора,не работеше,седмиците мъртвило,на реката много вода,Петте могили,топеха червеите както и на Негован и Чепинци.Какъв беше тоя ден не знам,но съм забелязал,че ако на едно място дава и на другите е така,стига да има риба в гьола.
На Негован не топяхме червей а царевица

Колега SBANKOV,не съм знаел че на гьола има съфорумец,щеше да ми е много приятно да разменим още някоя друга приказка.А като се видиме другия път,черпнята е от мен,дето ме нарече младеж

- kostura_24
- ще става разбирач
На санчо панса излизат ли каракуди или червеноперки може и по някоя щука.Става ли за там или ...?
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' 

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Днес ходих на река Искър Пасарелска област и нямаше пипане , никога не е било това!Местихме се към обяд на Пънча при гребната база и бам същата работа, ама поне направихме почистване на шишета и тем подобни
Здравейте колеги, някой в час ли с условията на Негован -платеното, да сподели, става ли за плувка там, поне костур дали има?
-
- новобранец
някво прясно инфо за суходол благодаря и по регламента мисля да отида за 2-3 дена
Колега, какви са условията на водоема, че ми се иска да го посетяnocalled написа:днес на веринско стана що-годе сносен риболов.
бях застанал под бунгалата.
каракуди на фидера, каракудки, кустурчета и оклей на плувка.
водата много се е вдигнала.
като цяло не беше силен ден на водоема

- SBANKOV
- ще става разбирач
Ако говориш за Орландо, който е на разклона за Негован, условията са 10 на пръчка, и на принципа който си го хване за него си еreebok написа:Здравейте колеги, някой в час ли с условията на Негован -платеното, да сподели, става ли за плувка там, поне костур дали има?

Има шаран, едра каракуда/от 500гр.+/, костур, червеноперка, уклей, сом, толстолоб, амур, кефал и пъстърва, кръчма, далекопровод, кошчета, абе всичко има.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Условията са 8лв на пръчка за 24ч.В събота за цял ден само каракудки по една педя и няколко по едри.Излизат на фидер и мач на 30тина метра дистанция.Водата е доста висока има и много треволяци и т.н.Имахме и 2 шаранджийки без пипане.Това е горе-долу има някакъв риболов,но под очакванията поне за менvixun написа:Колега, какви са условията на водоема, че ми се иска да го посетяnocalled написа:днес на веринско стана що-годе сносен риболов.
бях застанал под бунгалата.
каракуди на фидера, каракудки, кустурчета и оклей на плувка.
водата много се е вдигнала.
като цяло не беше силен ден на водоема
- nocalled
- научил се да хвърля
каракудки по една педя при мен се равняват на 25 сантиметрови тарани, от по-едрите направо си ме лови страх 
благодаря за инфото колега и другия път пожелавам по-голям успех

благодаря за инфото колега и другия път пожелавам по-голям успех
you'd better run...