Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Бисери от форума
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Бисери от форума
Колегата продава мач.

MapuaH написа:...Практичестки е почти нов. Дори корка стои на дръжката.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
ETW_You_ написа: Някой да има някаква информация за яз. Смирненски... защото никога не съм ходил по този край за риба.
ROSEN_GB написа:На Смирненки ми казаха че вървяла сулката. И Мечки. Имало три мечки.
ETW_You_ написа:Нямам дебело влакно за мечки
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Опа,задава се нов бисеропроизводител:
sstoianov написа:здравей колега,ото дали си ана дунава или те влачи с лодката голям толтолоб е все едно.Важоно е ада е яка макарата.Аз ти прредлагам МИТЧИЛ302 386 ,486.ролките металини яки,с капаицитет 0,60-190м.На мащкарите пише на англ.солена вода и аса от 1960г.Като нови и иситински иса по 160 лв с десни и леви дъръжки.давай сега парите,че не останаха.0884175...

-
- кандидат преподавател
Голям агентstich написа:Опа,задава се нов бисеропроизводител:sstoianov написа:здравей колега,ото дали си ана дунава или те влачи с лодката голям толтолоб е все едно.Важоно е ада е яка макарата.Аз ти прредлагам МИТЧИЛ302 386 ,486.ролките металини яки,с капаицитет 0,60-190м.На мащкарите пише на англ.солена вода и аса от 1960г.Като нови и иситински иса по 160 лв с десни и леви дъръжки.давай сега парите,че не останаха.0884175...

Върл Shimano фен!
- Vlado_852
- разбира нещата
МИТЧИЛ 302...

-
- кандидат преподавател
от xt33m33 » Пон Окт 04, 2010 3:07 pm
пробвай на някоя по голяма перната птичка за по едро например врана щъркел

пробвай на някоя по голяма перната птичка за по едро например врана щъркел

Върл Shimano фен!
fn1p написа:Пробвал съм да дъвча брейд (колкото и смешно да изглежда) и мога да кажа,че няма прегризване.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- GODzillata
ribarq_64 написа:Колега,исчакаи малко.Много бързаш.Аз за информация чаках.......и ....не дочаках.От месеци всеки ден влизам във форума за да видя нищо ново он уви.......bojko3960 написа:Колеги даите инфо за баикал или заграждане благодаря ви......
.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- фен клуб-скобар
stich написа:Колегата продава мач.MapuaH написа:...Практичестки е почти нов. Дори корка стои на дръжката.

- G.Petkov
Киро,GODzillata написа:ribarq_64 написа:Колега,исчакаи малко.Много бързаш.Аз за информация чаках.......и ....не дочаках.От месеци всеки ден влизам във форума за да видя нищо ново он уви.......bojko3960 написа:Колеги даите инфо за баикал или заграждане благодаря ви......
.
тия много са зажаднели за информация, бе, от месеци!!!

trakata написа:Ами да ви кажа нещо ,с риска ,че ще ми теглите една за спама .........ама ми идва от вътре !Аз си представям нещата тъй !_ човек като пукне (умре ) душата му се преражда в някъв друг добитък !Сега ,кой къв ще става ,не ми е ясно и изобщо кой решава също ,но да кажем че сте "свършили курса " и сте риба ........по-точно Попчее няма ли да ви писне на перката тоя живот ?! То годините минават а сантиметрите ....едвам едвам! и в един момент гледате пред себе си КУКА ! Не ,това не КУкА ---това е асансьор ,към НОВИЯ живот -----умиргане ,душа и т.нт нали се сещате ,та ако случайно през проядения от морска сол мозък ви се мерне ГЛАРУС (заветна мечта ,даже и на хомосапиенс )----то вече избора е направен ---налапвате черея ,мидата ,скаридата ,рапана ,голия охлюв и т.тн. и сте в ДЖАЗА---душата ви отново е вън от ревматологичното ,солено и пълно с опасен сероводород Черно Море
Та тъй мили братя расъждавам аз по време на ...работа ! и да ви кажа ли колко риби са ми са се хванали сами ? ..............срам ме е ,ама са доста !
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
А...Искър......Ахх ...Искър
от Бисо » Вто Окт 05, 2010 2:29 am
То лесно нема,стигнахме ,кажиго в сумрак,ма се назначихме....некъде.
Е го , стра.Отно место,виж как ми сто и въдичката,а виж, и триметровият ми живарник, де съм го забучил,некси да стигне водата...
Аз и Ники,натиснахме с щечките,а Любето си ги перка с боло,петичка,щот имаше доста дръвѝе,от секъде,и храсти,и що се сетиш,де моа ти пречи,бее за един час вкарах пет пъти,и ванах три риби,бати якото А...
Е,образдихме после.....
И кво,е как кво,...Ill be back....нама начин,просто......
ТръгнАхме пак,ма по пътя звъни фУно,и чуваме..."кур за Уескии...оле.." ...ма кур и за нас -дет мирише,а нищо,що ще наши ора да са
....за пикник,риба...Йок..е гадно беше деа,тва с рибите де,друго криво-лево,го докарахме некси...
Що е един кревата ли..... ...ХА....
1/Водка-хапка,то се знае...
2/ НИКОЙ,нище да изгори у тъмното....
3/...а и некой тре да пази бивака,сиреч такъмите....
Разгеле,съмнА се,а ни се спиии,ма точка две..... ...
........и се огледахме......къде да ващеме некви риби....
Те тоя обаз ни светна.....у водатаа...
от Бисо » Вто Окт 05, 2010 2:29 am
То лесно нема,стигнахме ,кажиго в сумрак,ма се назначихме....некъде.
Е го , стра.Отно место,виж как ми сто и въдичката,а виж, и триметровият ми живарник, де съм го забучил,некси да стигне водата...
Аз и Ники,натиснахме с щечките,а Любето си ги перка с боло,петичка,щот имаше доста дръвѝе,от секъде,и храсти,и що се сетиш,де моа ти пречи,бее за един час вкарах пет пъти,и ванах три риби,бати якото А...
Е,образдихме после.....
И кво,е как кво,...Ill be back....нама начин,просто......
ТръгнАхме пак,ма по пътя звъни фУно,и чуваме..."кур за Уескии...оле.." ...ма кур и за нас -дет мирише,а нищо,що ще наши ора да са
....за пикник,риба...Йок..е гадно беше деа,тва с рибите де,друго криво-лево,го докарахме некси...
Що е един кревата ли..... ...ХА....
1/Водка-хапка,то се знае...
2/ НИКОЙ,нище да изгори у тъмното....
3/...а и некой тре да пази бивака,сиреч такъмите....
Разгеле,съмнА се,а ни се спиии,ма точка две..... ...
........и се огледахме......къде да ващеме некви риби....
Те тоя обаз ни светна.....у водатаа...

-
- сериозен играч
MonsTer_EnerGy написа:Здравейте продавам ................
популяризиращи очила SunGold

-
- сериозен играч
А на шведска 3 кво ли ще взима?Sleeper написа:на чиста англиа 4-ка и на англиа лонг 3 взима доволно.