Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
bay_grozdan
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от bay_grozdan »

за колегите които не знаят на драгоево през седмицата няма хора.във водоема има сом,шаран,амур,уклей,пъстърва което за варненско няма,таранка и хубава бяла риба.но е много дълбок и по-добри резултати за шаран от към гората,а за бяла риба под бунгалата макар там да е най-плитко.НАСЛУКА
bay_grozdan
новобранец
новобранец

Мнение от bay_grozdan »

а някои да знае нещо за развъдника на девня до гробищата.чувам за големи,но трудни амури,дребни шаранчета и толстолоб.моля ако някой е ходил там да сподели.благодаря предварително.
bay_grozdan
новобранец
новобранец

Мнение от bay_grozdan »

между другото на драгоево има кефал,но повечето е доста дребен
Аватар
kopoy_92
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kopoy_92 »

Знам едно блато във Варна ,кв.Аспарухово под моста дето преди имаше големи шарани и много раци ,но вече има само май таранки и малки шаранчета (диви май).Ако някой се погрижи и пусне риба там мисля ,че ще стане прекрасно място. Има и приток затова водата е чиста ,но има трева (водорасли) и на места трастика. Дълбоко е около 2 - 3 метра. Ето и няколко снимки ,ако някой иска да отиде до там

Изображение

Изображение

Изображение
Ако иска някой повече подробности ще напиша.
Последно промяна от kopoy_92 на Вто Юли 07, 2009 6:50 am, променено общо 1 път.
bulivif
новобранец
новобранец

Мнение от bulivif »

Здравейте момчета,изтекоха ми очите,прочетох темата от първата страница,и в момента вероятно съм най-информирания пишман рибар в цяла Варна.От около 2 години не съм ходил по язовири,защото положението беше почти плачевно,а сега виждам че вече 100% си е гадно.Няма светлина в тунела,добре че още може човек да си изпече някоя и друга пържола на язовира,иначе отдавна да съм захвърлил такъмите.Мисля да отида на Киселово в неделя,може да хвана някоя заблудена таранка,ей така за цвят.Ще пиша като се върна,ако изобщо някой го интересува този язовир
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

някой да ми препопъча хубаво язовирче до 100,120км. от Варна и да има бунгала задалжително.
Става вапрос за тази сабота и неделя а иначе за Драгоево знам че през седмицата няма хора защото за да ловиш трябва да си наемеш бунгало а събота и неделя е разрешето за всички. :D
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Ето колега.
http://www.parkvenelin.com/

Никога не съм ходил, не знам как е в действителност, но на снимките изглежда добре.

Може и тук
http://www.bulgaria-ecotour.com/_bg/zabavlenia.htm

Също не съм ходил.
tqnkata
новобранец
новобранец

Мнение от tqnkata »

Колеги,никой не пише за р.Камчия.Ако някой има инфо от там,нека сподели...ще почерпя. :drinkers:
vanio_gazara
новобранец
новобранец

Мнение от vanio_gazara »

Колеги ако някой знае каде из Варна има язовири кадето има риба нека да пи6е мерси предварително :) :) :)
bulivif
новобранец
новобранец

Мнение от bulivif »

Здравейте пак,след лют спор решихме да отскочим до Буйново,та да попитам някой знае ли колко едълбок язовира,и дали върви на плувка,или да си мятам с фидерчето на дънце? Благодаря ви предварително :drinkers:
Аватар
dim-dim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dim-dim »

Благодабя за информацията за Венилин :D
zorod
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zorod »

bulivif написа:Здравейте пак,след лют спор решихме да отскочим до Буйново,та да попитам някой знае ли колко едълбок язовира,и дали върви на плувка,или да си мятам с фидерчето на дънце? Благодаря ви предварително :drinkers:
Като цяло е много дълбок , ако не се лъжа при стената има дълбочини до 18 метра , но места има различни , лови се и на плувка и на дъно / поне съм виждал хората да хващат де :D /
Chenko93
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Chenko93 »

Здравейте колеги в събота или неделя смятам да отида до Пода някой има ли информация дали излиза нещо
а и да ви питам там има ли толстолоб
аз знам че има шаран и амур и таранка
Спешно ми е Предварително благодаря!!!
Изображение
bulivif
новобранец
новобранец

Мнение от bulivif »

zorod написа:
bulivif написа:Здравейте пак,след лют спор решихме да отскочим до Буйново,та да попитам някой знае ли колко едълбок язовира,и дали върви на плувка,или да си мятам с фидерчето на дънце? Благодаря ви предварително :drinkers:
Като цяло е много дълбок , ако не се лъжа при стената има дълбочини до 18 метра , но места има различни , лови се и на плувка и на дъно / поне съм виждал хората да хващат де :D /
Благодаря колега,ще го имам предвид,надявам се и мен някой да ме види да хващам риба,ще бъде нещо уникално :lol:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

kopoy_92 написа:Знам едно блато във Варна ,кв.Аспарухово под моста дето преди имаше големи шарани и много раци ,но вече има само май таранки и малки шаранчета (диви май).Ако някой се погрижи и пусне риба там мисля ,че ще стане прекрасно място. Има и приток затова водата е чиста ,но има трева (водорасли) и на места трастика. Дълбоко е около 2 - 3 метра. Ето и няколко снимки ,ако някой иска да отиде до там

Ако иска някой повече подробности ще напиша.
Пробвахме се ,но работата замря.Аз тази година на сладководен риболов не съм ходил и затова ,не съм пускал риба там.Сега да не вземеш да пишеш по темата,нека да се повдигне,чак след реално пуснати нови риби.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 1%82%D0%BE
А сега де? :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”