Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
за колегите които не знаят на драгоево през седмицата няма хора.във водоема има сом,шаран,амур,уклей,пъстърва което за варненско няма,таранка и хубава бяла риба.но е много дълбок и по-добри резултати за шаран от към гората,а за бяла риба под бунгалата макар там да е най-плитко.НАСЛУКА
-
- новобранец
а някои да знае нещо за развъдника на девня до гробищата.чувам за големи,но трудни амури,дребни шаранчета и толстолоб.моля ако някой е ходил там да сподели.благодаря предварително.
-
- новобранец
между другото на драгоево има кефал,но повечето е доста дребен
- kopoy_92
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Знам едно блато във Варна ,кв.Аспарухово под моста дето преди имаше големи шарани и много раци ,но вече има само май таранки и малки шаранчета (диви май).Ако някой се погрижи и пусне риба там мисля ,че ще стане прекрасно място. Има и приток затова водата е чиста ,но има трева (водорасли) и на места трастика. Дълбоко е около 2 - 3 метра. Ето и няколко снимки ,ако някой иска да отиде до там

Ако иска някой повече подробности ще напиша.
Последно промяна от kopoy_92 на Вто Юли 07, 2009 6:50 am, променено общо 1 път.
Здравейте момчета,изтекоха ми очите,прочетох темата от първата страница,и в момента вероятно съм най-информирания пишман рибар в цяла Варна.От около 2 години не съм ходил по язовири,защото положението беше почти плачевно,а сега виждам че вече 100% си е гадно.Няма светлина в тунела,добре че още може човек да си изпече някоя и друга пържола на язовира,иначе отдавна да съм захвърлил такъмите.Мисля да отида на Киселово в неделя,може да хвана някоя заблудена таранка,ей така за цвят.Ще пиша като се върна,ако изобщо някой го интересува този язовир
- dim-dim
- научил се да хвърля
някой да ми препопъча хубаво язовирче до 100,120км. от Варна и да има бунгала задалжително.
Става вапрос за тази сабота и неделя а иначе за Драгоево знам че през седмицата няма хора защото за да ловиш трябва да си наемеш бунгало а събота и неделя е разрешето за всички.
Става вапрос за тази сабота и неделя а иначе за Драгоево знам че през седмицата няма хора защото за да ловиш трябва да си наемеш бунгало а събота и неделя е разрешето за всички.

-
- ще става разбирач
Ето колега.
http://www.parkvenelin.com/
Никога не съм ходил, не знам как е в действителност, но на снимките изглежда добре.
Може и тук
http://www.bulgaria-ecotour.com/_bg/zabavlenia.htm
Също не съм ходил.
http://www.parkvenelin.com/
Никога не съм ходил, не знам как е в действителност, но на снимките изглежда добре.
Може и тук
http://www.bulgaria-ecotour.com/_bg/zabavlenia.htm
Също не съм ходил.
Колеги,никой не пише за р.Камчия.Ако някой има инфо от там,нека сподели...ще почерпя. 

-
- новобранец
Колеги ако някой знае каде из Варна има язовири кадето има риба нека да пи6е мерси предварително

Здравейте пак,след лют спор решихме да отскочим до Буйново,та да попитам някой знае ли колко едълбок язовира,и дали върви на плувка,или да си мятам с фидерчето на дънце? Благодаря ви предварително 

- dim-dim
- научил се да хвърля
Благодабя за информацията за Венилин 

-
- вече хвърля и на тежко
Като цяло е много дълбок , ако не се лъжа при стената има дълбочини до 18 метра , но места има различни , лови се и на плувка и на дъно / поне съм виждал хората да хващат деbulivif написа:Здравейте пак,след лют спор решихме да отскочим до Буйново,та да попитам някой знае ли колко едълбок язовира,и дали върви на плувка,или да си мятам с фидерчето на дънце? Благодаря ви предварително

-
- ще става разбирач
Здравейте колеги в събота или неделя смятам да отида до Пода някой има ли информация дали излиза нещо
а и да ви питам там има ли толстолоб
аз знам че има шаран и амур и таранка
Спешно ми е Предварително благодаря!!!
а и да ви питам там има ли толстолоб
аз знам че има шаран и амур и таранка
Спешно ми е Предварително благодаря!!!
Благодаря колега,ще го имам предвид,надявам се и мен някой да ме види да хващам риба,ще бъде нещо уникалноzorod написа:Като цяло е много дълбок , ако не се лъжа при стената има дълбочини до 18 метра , но места има различни , лови се и на плувка и на дъно / поне съм виждал хората да хващат деbulivif написа:Здравейте пак,след лют спор решихме да отскочим до Буйново,та да попитам някой знае ли колко едълбок язовира,и дали върви на плувка,или да си мятам с фидерчето на дънце? Благодаря ви предварително/

- Моряка
- кандидат преподавател
Пробвахме се ,но работата замря.Аз тази година на сладководен риболов не съм ходил и затова ,не съм пускал риба там.Сега да не вземеш да пишеш по темата,нека да се повдигне,чак след реално пуснати нови риби.kopoy_92 написа:Знам едно блато във Варна ,кв.Аспарухово под моста дето преди имаше големи шарани и много раци ,но вече има само май таранки и малки шаранчета (диви май).Ако някой се погрижи и пусне риба там мисля ,че ще стане прекрасно място. Има и приток затова водата е чиста ,но има трева (водорасли) и на места трастика. Дълбоко е около 2 - 3 метра. Ето и няколко снимки ,ако някой иска да отиде до там
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 1%82%D0%BE
А сега де?