ЗАРГАН - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: ЗАРГАН - 2010

Мнение от Ivan_nikolov »

днес на 3-та буна ... нулев успех 20-тина хвърляния и даже не ми бутна риболова приключи в аспарухово за кефалови...
ПС времето беше тихо (нямаше вятър) , но имаше доста вълни и водата бе много мътна :)
Аватар
monkata3
новобранец
новобранец

Мнение от monkata3 »

случайно някой да знае нещо за вълнолома как е хващат ли зарган или илария?
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Аватар
monkata3
новобранец
новобранец

Мнение от monkata3 »

случайно някой да знае нещо за вълнолома как е хващат ли зарган или илария?
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

monkata3 написа:случайно някой да знае нещо за вълнолома как е хващат ли зарган или илария?
Хващат..мой
Зарганолог
А.Христов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от А.Христов »

Mi7chell написа:
monkata3 написа:случайно някой да знае нещо за вълнолома как е хващат ли зарган или илария?
Хващат..мой
:D До 12:00 си беше яка вълна и боза.
За след обяд.... не знам.
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Аз не съм ходил от 2-3 дена,ае пичовете чакат да някой да каже даааа-има много рибаа и тогава отиват,да си направят труда да отидат 1-2 пъти,да ходи там да мята.
Зарганолог
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Тая седмица съм ангажиран(ще ходя до Т-ще да си прибирам жената и детето)ама другия уикенд дъжд,вятър,сняг не ме интересува,за риба съм и ще дам инфо.По принцип и да има и да няма аз ходя събота и неделя,защото има и други неща които разнообразяват сивото ми ежедневие-посрещане на утрото на буната,лафчета и обменяне на опит с колегите,дишане на чист и свеж морски въздух и т.н....
strelolist
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от strelolist »

Днес бях в Сл. бряг(карам такси,клиентите имах работа 2-3 часа),а въдиците са винаги в колата и реших да окъпя червеите.Отидох на първото кейче в Несебър от към стария град.2 часа мятане и нищо.Имаще още 2 колеги,които бяхо там от по-рано и те нямаха хваната риба!Имаше голямо вълнение,водата боза и много водорасли,след всяко хвърляне чистиш водорасли.Така и не хванах риба,клиентите звъннаха и риболова ми приключи преди да е започнал.Голямо разочарование.Четейки форума си мислех,че на юг от Варна има много риба и се радвах,че ще имам възможността да се изкефя,нно уви!Ще го отдам на лошите метериологични условия!Дано времето е благосклонно и ни даде възможност за приятни емоции и уловени риби!На всички УСПЕХ!!!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
Аватар
batbubi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от batbubi »

Днес, от Паметника-Тюленово-Каварна-Бялата лагуна и къде ли още не - голям шлем....морето беше 2.5-3 бала, умерен юго-източен вятър и няма грам удар....Макар, че не е за тази тема, а за кефалови риби, но баща ми на Шкорпиловци - нищо (не е било възможно даже да се работи - вълна и батак). Май и уте се очертава така....Колега сподели, че и около руския пазар нямало нищо, което много ме учуди, но това е пак за друга тема :wink:
0885022272 / 0885897615
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Божидар Стойков »

Днес видях че в Несебър на яхтеното пристанище имаше доста колеги... Няма ли някой да се похвали?
Изображение
Изображение
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

batbubi написа:Днес, от Паметника-Тюленово-Каварна-Бялата лагуна и къде ли още не - голям шлем....морето беше 2.5-3 бала, умерен юго-източен вятър и няма грам удар...
Продължавам
Освен горното,проверено и Русалка(не ни пуснаха,бариера шест кинта) Болата(колеги с една заргана и те си тръгваха) от там на канала беше вече 14.00 часа няма,не разпънахме,газ към лесопорта,също колеги ловяха и там няма.За днес това.Опс Морска гара вземаха някоя друга на плувка,поне докато си пиех кафето.
Последно промяна от chipi_ на Съб Окт 16, 2010 2:51 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D Здравейте колеги днес решихме с приятели да направим едно риболовче в Приморско на буната до Перла речено сторене към 7:00 бяхме там но уви имаше голяма вълна и заливаше буната от там се преместихме на кея в Приморско където ловихме до към 12:30 макар че последна риба удари към 10:30 и резултата е аз 6 заргана колегата една писия и едним паламуд на стръв 12 лева и другите двама които бяха с нас единият взе 1 зарган четвъртият взе 2 като цяло слаб риболов но пък затова зарганите бяха хубави Наслука на всички :D :D :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Ивайло®
новобранец
новобранец

Мнение от Ивайло® »

Днес на Болата гонихме само вятъра. Риба хвана само един от 3-мата други колеги. Тя трябва да е била сляпа, че се е надянала на куката.
Първо чета, после питам !
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

днес на 3-та буна много рибари малко зарган аз лично отидох след обед ( към 16h) имаха по 10-тина риби , но не всички :) рибата беше много рядка на 4-5 минути по една рибка но за сметка на това хубави риби ... съжелявам , но нямам снимков материал :) поздрави и наслука на всички :drinkers:
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

И на Дружба пред Делфин-Марина същия к--(кеф да кажа).Видях три заргани от 15 до 17.00ч.Двете бяха вътре от пристана.Мисля да пробвам утре Тюленово.С тази информация от днес.... от сега ми е ясен репортажа :lol: :lol: :lol:
Наслука на всички!
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”