Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

САФРИД 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: САФРИД 2011
Днес с лодката ,на Бяла си направихме добър риболовен ден...морето перфектно,сафрид доволно (доволно за мен разбирайте десетина килограма,..е имаше и малко граца,която пусках,а и като цяло си играехме на гоненица със сафридакис но...),..какво повече му трябва на човек 

- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Дойде моментът и аз да сепохваля в тази тема-днес от лодка пред Курикя:
http://imageshack.us/photo/my-images/39/dsc04806nc.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/39/dsc04806nc.jpg/
Ха честито ама то и чистене иска
))

Днес на Бяла , от 10 до 2 на 30 метра дълбочина за едно пържене! Нямаше го!
в събота от 8 до 16 обикаляхме от перлата през маслен нос до корикя и обратно. морето беше пълно с лодки, но резултатите на всички са до около 2-3 кила на човек, поне според моите наблюдения. нещо много беше пръсната и особено до 13 часа почти не даваше. друго освен сафрид не видях някой да извади.
В събота след 10чс. рибата беше в брега от северната страна на Коракя успоредно на брега,много едър сафрид 18кг.чернокоп 11бр.Днес риболова беше много труден,рибата пръсната основно пред мидарника ,температура на водата 12гр.Чернокопа май си замина.
Събота Ахтопол - 12кг обаче е пръснат няма цяло чепаре,, но почти няма и празно - м/у 18 - 25м и няколко чернокопа ............. и много заргани северно 32 бр без особенно големи екземпляри 

"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
-
- научил се да хвърля
Аааа неandroalex написа:Днес на Бяла , от 10 до 2 на 30 метра дълбочина за едно пържене! Нямаше го!

Абе сонари алабала, има ли я дава.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
слонски,недей така още братле
рано е и все още го мачкаме здраво 

Качествени чепарета Borkata

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
иЕП - да,ама не - слушай ко ти пей радиото.lefera1 написа:Абе сонари алабала, има ли я дава.
Сонара си е 50% успех на улова.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Киро съгласен съм, че сонара те ориентира в обстановката. Обаче ако няма риба каква полза -ще го установиш и без сонар а ако е кал от риба също ще хванеш ако знаеш малко повече за местата на които се върти рибата. Имал съм сонар Garmin 80 преди 5-6 години. Знам ползите от сонара. Да е жив и здрав оня дето ми отряза кабелите от завист - е повече не сложих сонар. При тези цени на сонарите от около 300/400 лева (обикновено ниво ) и честотата с която аз ходя за риба и количествата , които при слука ще хвана- не е никак изгодно да закопавам още пари. Друга работа е ако с това се занимавам професионално и си вадя прехраната с риболов останаолото е харчи пари.
-
- научил се да хвърля
Кефа цена няма!!