Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:
Vesko1 написа:
Don4o_62 написа:Вчера на Кърджали цял ден не излезнах от лодката,задника ми стана като баничка :D ,на Главатарци никой нямаше ни с пера ни Къната :roll: ,от лодката на 3 м. дълбоч.със перо исках някой костур, то почнаха едни тлъсти червеноперки и уклей по над педя :roll:за бързо 10 риби дръпнах и тръгнах по мойте си задачи :D ,но на язовира нямаше много хора,нещо спря май :(
Горе няма нищо....никъде не бара.Сега хита е Ивайловград....там шаранюги вадели с чували.Мойта тайфа заминаха днес....аз :( ...ще си отработвам празника...дагоеба.
Осъзнаваш ли че след тоя пост, там ще стане концерт на Пайнер.Не така бе Весе -такива неща на ЛС.
ПП Сега що ми вкарваш интрига :D
А....то си е вече панаир там.Ей ся се обадиха момчетата...игла нема къде да хвърлиш.Сичко било фулл. :D

Ооообаче....дистанцията,стръв ,монтаж и захранка.....са си строго специфични там.Там такива...лийдкори,инлайни...и други модерни пички-майни...не вървят. :lol:
Последно промяна от Vesko1 на Пет Сеп 28, 2012 8:53 am, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

А....то си е вече панаир там.Ей ся се обадиха момчетата...игла нема къде да хвърлиш.Сичко било фулл. :D[/quote]
Да, за Събота и Неделя ще е така.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:.........................................
Горе няма нищо....никъде не бара.Сега хита е Ивайловград....там шаранюги вадели с чували.Мойта тайфа заминаха днес....аз :( ...ще си отработвам празника...дагоеба.
Не си само ти :cry: , бая се чудя дали да не бутна едно сопе у торбата, да дода до школото да се направя че работя и да запраша по някое време към Кьосевския, таман е на половин час ходене от школото. Но още съм в процес на чудене :? .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

antivik написа:
Не си само ти :cry: , бая се чудя дали да не бутна едно сопе у торбата, да дода до школото да се направя че работя и да запраша по някое време към Кьосевския, таман е на половин час ходене от школото. Но още съм в процес на чудене :? .
Аз тая Неделя не мога.Голямата щерка има рожден ден, и присъствието ми е "задължително". :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:
antivik написа:
Аз тая Неделя не мога.Голямата щерка има рожден ден, и присъствието ми е "задължително". :D
Да ти е жива и здрава щерката Тони, я говорим за утре-събота. Що от школото до Кьосевския лесно се стига пеш и ако метна раничето с някое пръчле може и да се завея до там/стърви от дидовия магазин и ходом-марш/, но никой не дава инфо за този залив, па и за целия язовир казват, че е умряла работа... :? :?
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Ако ти се хващат морунажи по 200-400гр.,на Главатарци до садките може да направиш някое и друго кило,ако не върви язовира :idea: Може и някое шаране да се излъже :lol: На пружинка на кюспенце,често зареждане заради раците :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

А-а, до там няма как да се дотътрузя. Ще го пишем почивен па и икономичен, че времето е нещо предзаплатно и джоба доста изтъня, ще си седим дома и ще се пра`им на домакиня :? .
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

antivik написа:А-а, до там няма как да се дотътрузя. Ще го пишем почивен па и икономичен, че времето е нещо предзаплатно и джоба доста изтъня, ще си седим дома и ще се пра`им на домакиня :? .
Вземи мача...и иди на Водното огледало ,под бензиностанцията на Ромпетрол...където Кьош дере се влива в огледалото.Вчера там са надърпали каракуди по 700 грама...и доста добри кленове на червен червей.
ИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Че в това огледало имали нещо да живее... :o ?!?
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Антон Тонев написа:
Vesko1 написа:
Don4o_62 написа:Вчера на Кърджали цял ден не излезнах от лодката,задника ми стана като баничка :D ,на Главатарци никой нямаше ни с пера ни Къната :roll: ,от лодката на 3 м. дълбоч.със перо исках някой костур, то почнаха едни тлъсти червеноперки и уклей по над педя :roll:за бързо 10 риби дръпнах и тръгнах по мойте си задачи :D ,но на язовира нямаше много хора,нещо спря май :(
Осъзнаваш ли че след тоя пост, там ще стане концерт на Пайнер.Не така бе Весе -такива неща на ЛС.
ПП Сега що ми вкарваш интрига :D
И на мен :) Тони аз съм в болничен до 08,10. и ако се пооправя по рано може да го спретнем за Ивайловград
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Тебе пък к`во ти стана.Петьо, Ивайловград, е като втори дом на квартал "Орфей" на Хасково.Тия лесно не си тръгват от там.Ма ще го помислим де.
ПП Достатъчно гроздов сироп примемаш ли. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

За малко спирам гроздовия сироп. На Ивайловград до сега не съм ходил и не знам нищо за местата, но винаги има 1-ви път.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

В Понеделник, или Вторник ще ти се обадя.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Петър Недев написа:За малко спирам гроздовия сироп. На Ивайловград до сега не съм ходил и не знам нищо за местата, но винаги има 1-ви път.
Идете под Дъбовец ако ще ходите...шаранджийския залив,т.е.....оня ръкав дето е към стената. :drinkers:
antivik написа:Че в това огледало имали нещо да живее... :o ?!?
Снощи видях един Димо "Калтака" му викат....и той ми показа 10тина таранки и кленове...и каза че ги хванал точно на това място дето ти казах.
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Стига всичко да е наред, може да прескочим
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Публикувай отговор