Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Кърджалийски регион
А....то си е вече панаир там.Ей ся се обадиха момчетата...игла нема къде да хвърлиш.Сичко било фулл.Антон Тонев написа:Осъзнаваш ли че след тоя пост, там ще стане концерт на Пайнер.Не така бе Весе -такива неща на ЛС.Vesko1 написа:Горе няма нищо....никъде не бара.Сега хита е Ивайловград....там шаранюги вадели с чували.Мойта тайфа заминаха днес....азDon4o_62 написа:Вчера на Кърджали цял ден не излезнах от лодката,задника ми стана като баничка,на Главатарци никой нямаше ни с пера ни Къната
,от лодката на 3 м. дълбоч.със перо исках някой костур, то почнаха едни тлъсти червеноперки и уклей по над педя
за бързо 10 риби дръпнах и тръгнах по мойте си задачи
,но на язовира нямаше много хора,нещо спря май
...ще си отработвам празника...дагоеба.
ПП Сега що ми вкарваш интрига

Ооообаче....дистанцията,стръв ,монтаж и захранка.....са си строго специфични там.Там такива...лийдкори,инлайни...и други модерни пички-майни...не вървят.

Последно промяна от Vesko1 на Пет Сеп 28, 2012 8:53 am, променено общо 1 път.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- Антон Тонев
- сериозен играч
А....то си е вече панаир там.Ей ся се обадиха момчетата...игла нема къде да хвърлиш.Сичко било фулл.
[/quote]
Да, за Събота и Неделя ще е така.

Да, за Събота и Неделя ще е така.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Не си само тиVesko1 написа:.........................................
Горе няма нищо....никъде не бара.Сега хита е Ивайловград....там шаранюги вадели с чували.Мойта тайфа заминаха днес....аз...ще си отработвам празника...дагоеба.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
Аз тая Неделя не мога.Голямата щерка има рожден ден, и присъствието ми е "задължително".antivik написа:Не си само тиVesko1 написа:.........................................
Горе няма нищо....никъде не бара.Сега хита е Ивайловград....там шаранюги вадели с чували.Мойта тайфа заминаха днес....аз...ще си отработвам празника...дагоеба.
, бая се чудя дали да не бутна едно сопе у торбата, да дода до школото да се направя че работя и да запраша по някое време към Кьосевския, таман е на половин час ходене от школото. Но още съм в процес на чудене
.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Да ти е жива и здрава щерката Тони, я говорим за утре-събота. Що от школото до Кьосевския лесно се стига пеш и ако метна раничето с някое пръчле може и да се завея до там/стърви от дидовия магазин и ходом-марш/, но никой не дава инфо за този залив, па и за целия язовир казват, че е умряла работа...Антон Тонев написа:Аз тая Неделя не мога.Голямата щерка има рожден ден, и присъствието ми е "задължително".antivik написа:Не си само тиVesko1 написа:.........................................
, бая се чудя дали да не бутна едно сопе у торбата, да дода до школото да се направя че работя и да запраша по някое време към Кьосевския, таман е на половин час ходене от школото. Но още съм в процес на чудене
.

- pacho109
- сериозен играч
Ако ти се хващат морунажи по 200-400гр.,на Главатарци до садките може да направиш някое и друго кило,ако не върви язовира
Може и някое шаране да се излъже
На пружинка на кюспенце,често зареждане заради раците 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- antivik
- кандидат преподавател
А-а, до там няма как да се дотътрузя. Ще го пишем почивен па и икономичен, че времето е нещо предзаплатно и джоба доста изтъня, ще си седим дома и ще се пра`им на домакиня
.

- Vesko1
- сериозен играч
Вземи мача...и иди на Водното огледало ,под бензиностанцията на Ромпетрол...където Кьош дере се влива в огледалото.Вчера там са надърпали каракуди по 700 грама...и доста добри кленове на червен червей.antivik написа:А-а, до там няма как да се дотътрузя. Ще го пишем почивен па и икономичен, че времето е нещо предзаплатно и джоба доста изтъня, ще си седим дома и ще се пра`им на домакиня.

- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И на менАнтон Тонев написа:Осъзнаваш ли че след тоя пост, там ще стане концерт на Пайнер.Не така бе Весе -такива неща на ЛС.Vesko1 написа:Горе няма нищо....никъде не бара.Сега хита е Ивайловград....там шаранюги вадели с чували.Мойта тайфа заминаха днес....азDon4o_62 написа:Вчера на Кърджали цял ден не излезнах от лодката,задника ми стана като баничка,на Главатарци никой нямаше ни с пера ни Къната
,от лодката на 3 м. дълбоч.със перо исках някой костур, то почнаха едни тлъсти червеноперки и уклей по над педя
за бързо 10 риби дръпнах и тръгнах по мойте си задачи
,но на язовира нямаше много хора,нещо спря май
...ще си отработвам празника...дагоеба.
ПП Сега що ми вкарваш интрига

- Антон Тонев
- сериозен играч
Тебе пък к`во ти стана.Петьо, Ивайловград, е като втори дом на квартал "Орфей" на Хасково.Тия лесно не си тръгват от там.Ма ще го помислим де.
ПП Достатъчно гроздов сироп примемаш ли.
ПП Достатъчно гроздов сироп примемаш ли.

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За малко спирам гроздовия сироп. На Ивайловград до сега не съм ходил и не знам нищо за местата, но винаги има 1-ви път.
- Антон Тонев
- сериозен играч
В Понеделник, или Вторник ще ти се обадя.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Идете под Дъбовец ако ще ходите...шаранджийския залив,т.е.....оня ръкав дето е към стената.Петър Недев написа:За малко спирам гроздовия сироп. На Ивайловград до сега не съм ходил и не знам нищо за местата, но винаги има 1-ви път.

Снощи видях един Димо "Калтака" му викат....и той ми показа 10тина таранки и кленове...и каза че ги хванал точно на това място дето ти казах.antivik написа:Че в това огледало имали нещо да живее...?!?

- Антон Тонев
- сериозен играч
Стига всичко да е наред, може да прескочим
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев