Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето - 2013
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето - 2013
Порадвайте се на лефера : http://vimeo.com/48434719" onclick="window.open(this.href);return false;vlayk написа:Днес на Болата около 15кг. едър сафрид и няколко чернокопа,но много пръсната рибата....(уловеното количество е от двама човека)
ЗА РИБА СЕ ХОДИ КОГАТО ИМА РИБА, А НЕ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ.
-
- новобранец
Днес на Бяла от 10.00 до 16.00 около 30 кг. сафрид - средно едър.... трима човека. Един приятел закъса с лодката, та се наложи да го теглим на буксир... Добре, че времето беше топло, иначе вълната беше гадна и се мокрехме от време навреме...
Вятърът ни отнасяше бързо и доста псувни отнесе, не помагаха и двете котви.......
Това от нас за тази седмица... Живот и здраве другата седмица, ако е хубаво времето ще закриваме сезона! 

Брао Кире,хубав пътепис,евалла.....
Утре и аз се чудя накъде
Че Бяла,че Бола,тука има ,тука нема
Хайде на слука...
Утре и аз се чудя накъде

Че Бяла,че Бола,тука има ,тука нема

Хайде на слука...
какво да направя за да излезе и снимката........................ Голям смяхnikitov74 написа:Днес на Бяла около 3 кг. едър сафрид от 9 до 12 вдигна вълна и повечето лодки излязохме.За вход взимат по 10 лв.ебаси обирджийте.

-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Черноморец(Б-с) от 9 до 14,30 ч. около 3.5 кг. много едър сафрит и среден чернокоп.Рибата беше доста рядка и много навътре.Утре пак ще пусна инфо от там.
И ние днес на Черноморец около 4 килограма до обяд, рибата доста навътре както каза колегата горе. Някой да каже нещо за Маслен нос , че се чудим къде да ходим утре ?
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Днес по-слабо,ама и по-навън беше рибата.

Абе пак добре си беше

Скоро пак....

Абе пак добре си беше

Скоро пак....

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- ще става разбирач
аййй стига ве - аз пък какъв го ядох
до 13;30 - и съм си тръгнал баш за банкета
. ебаси мъглата гадна дето беше не се видеше на повече от сто метра бе . Не смеех да се отдалеча от брега ,че да не стане някой сакътлък -едвам стигнах 21м. и се орентирах по звука на фара --- ко да правя като не им имам вяра на сонари , жпс.карт-плотъри ,навигаций разни . една нещастна граца , но вкрайна сметка по щастлива от мен понеже я пуснах ... И ко утре накъде ??????

-
- ще става разбирач

бат Кире си е Бат Кире ---- мамка му що не я видях таз твойта гемия ---щеше да ти дишам у врата до гаража
и аз днес на черноморец до 12:30,към 4кг сафридец и 5 чернокопа, като трагвах се появиха хубави пасажи, но трябваше да излизам.колегите от маслен нос данни нямат ли ???
днес на маслен нос двама с колега от форума към 7 кг. от 7.30 до 2 ,общо взето това се взе от всички лодки ,аз съм доволен ,доста едър сафрид и няколко чернокопа иначе голямо гонене падна ...stil92 написа:И ние днес на Черноморец около 4 килограма до обяд, рибата доста навътре както каза колегата горе. Някой да каже нещо за Маслен нос , че се чудим къде да ходим утре ?

- shturetc
- ще става разбирач
stil92
И ние днес на Черноморец около 4 килограма до обяд, рибата доста навътре както каза колегата горе. Някой да каже нещо за Маслен нос , че се чудим къде да ходим утре
======================================
Не ми е работа да се мешам много-много в "лодкарската" тема,ама.... дочувам,че тия дни повече риба в бургаския вилает се върти в района Равда-Ахелой-Поморие!
Ако сте с колесар,а не с разставена в Черноморец ,Созопол ,Приморско или Китен гемия,'що не рискувате еднодневен воаяж на север от Бургас,вместо на юг?!

И ние днес на Черноморец около 4 килограма до обяд, рибата доста навътре както каза колегата горе. Някой да каже нещо за Маслен нос , че се чудим къде да ходим утре
======================================
Не ми е работа да се мешам много-много в "лодкарската" тема,ама.... дочувам,че тия дни повече риба в бургаския вилает се върти в района Равда-Ахелой-Поморие!
Ако сте с колесар,а не с разставена в Черноморец ,Созопол ,Приморско или Китен гемия,'що не рискувате еднодневен воаяж на север от Бургас,вместо на юг?!

И аз кат Сантимир,начи не ме е срам да споделя....
Абе ко е туй нещо бе,излязох по тъмно да я изненадам рибата,ходих до един силно осветен кораб на котва срещу Траката,обикалях около него,сонара полуде ша ми продъни ушите,риба йок...побеснях,сменях чепарета,влачих,бутах,всичко по уяебник-пак йок....
после обикалях Аладжа банка,нагоре надоле,е , не ще и не ще....медузи имаше много,сонара тях ли хваща???
Гадна мъгла,студ тъма мазна вълна,и делфини,добре че вятър нямаше....малко кая от тук и там и забележете-един едър сафрид който се хвана на скарида
Към 10.30 приключих с капото....срам,срам....
Сантимире другия път ша чакаме Кирето скрити зад фара
Хай със здраве...
Не го разбрах сезона сършва ли,или не е почнал
Абе ко е туй нещо бе,излязох по тъмно да я изненадам рибата,ходих до един силно осветен кораб на котва срещу Траката,обикалях около него,сонара полуде ша ми продъни ушите,риба йок...побеснях,сменях чепарета,влачих,бутах,всичко по уяебник-пак йок....
после обикалях Аладжа банка,нагоре надоле,е , не ще и не ще....медузи имаше много,сонара тях ли хваща???
Гадна мъгла,студ тъма мазна вълна,и делфини,добре че вятър нямаше....малко кая от тук и там и забележете-един едър сафрид който се хвана на скарида

Към 10.30 приключих с капото....срам,срам....
Сантимире другия път ша чакаме Кирето скрити зад фара

Хай със здраве...
Не го разбрах сезона сършва ли,или не е почнал

- zxzx
- научил се да хвърля
Аз утре съм на черноморец но имам инфо че на елените са взели доста риба
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аааа - показал съм 50% от селото ве,не ми слагай отрано венец на главата.SANTIMIR написа:![]()
бат Кире си е Бат Кире ---- мамка му що не я видях таз твойта гемия ---щеше да ти дишам у врата до гаража
После,тази машинка е задължителна в лодката:

Знам си посоката по компаса,после се връщам по чертичката обратно.
Близо до брега температурата на водата беше към 15*,
там навътре е 16,4*.
А ми се е скапал GPS-а,веднага вадя 2 компаса за зор заман.
И тях съм нацелвал в гъста мъгла устата на пристанището,
после имаше мъка докато уцеля устата на стария канал,
ама това е описано къде 2-3г назад.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА