Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- новобранец
Re: Сафрид 2013
Много сафрид за лодка има между Елените и Иракли около Емине, но е само за "сериозни" лодки. Влязохме на "Елените" и излязохме на "Иракли". Времето и морето там е страшно променливо.За улов няма да говоря. Успех на всички!!!
Сафрида е хванат около залива Вромос и преди Ставрова банка от страна на Черноморец с лодка.
Днес пред биволите на Черноморец поне тридесет лодки и нито един не си е направил труда да сподели как е преминал риболова.
Като цяло денят беше с променлив успех, все пак направихме по половин кофа на човек.
Пред Поморие сафрида бе доста едър. Риболова бе извършен от лодка.

Пред Поморие сафрида бе доста едър. Риболова бе извършен от лодка.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ами то си има тема - риболов от лодка.
Там си пишат изтормозените братя.
Там си пишат изтормозените братя.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
под моста дали е тръгнал вече или още го няма?!
Сафрид има колкото искате ,аз и моя приятел ,днес изкарах ме по 10 килограма на св.ВЛАС пред нос ЕМИНЕ там е рибата
Днес на морска гара Поморие от 8.00 до 11.00 само 2 бр. от които единия гони 20 санта. На километър два навътре имаше цяло село от лодки и продължаваха да отиват...
-
- вече хвърля и на тежко
zx9r написа:Днес на морска гара Поморие от 8.00 до 11.00 само 2 бр. от които единия гони 20 санта. На километър два навътре имаше цяло село от лодки и продължаваха да отиват...

- shturetc
- ще става разбирач
Пред Биволите (Черноморец),на миля от брега, също огромно село,което до 15:30ч. не се разпръсна.Уви,сафрида отказва да дойде до такъмите на крайбрежняците...Може би,ако колеги го пробват на нощен,биха имали някаква сполука 

-
- вече хвърля и на тежко
shturetc написа:Пред Биволите (Черноморец),на миля от брега, също огромно село,което до 15:30ч. не се разпръсна.Уви,сафрида отказва да дойде до такъмите на крайбрежняците...Може би,ако колеги го пробват на нощен,биха имали някаква сполука

- shturetc
- ще става разбирач
zx9r, не се знае дали другият сезон няма да е по-зле и от настоящия!?
Тогава булката ти може да рече:"И лодка взе,и пари за гориво даваш и....ми излизаш с едно кило риба след цял ден във водата".....Така е в морето и така е с жените(апропо,надявам се,че твоята поне може да плете
....това във връзка с един рибарски виц)...Сега,по-сериозно---я си залагай на оная красива и романтична страст-акваристиката,пък...другото си е удоволствие,за което си заплащаме прескъпо! 

-
- ще става разбирач
ами на мен таз година сафрида ми е по 12 - 13 лв за кг ,толкова ходене толкова търсене ,то с вода да вървяха двигателите пак сметката щеше да е сериозна !добре че тия дни се отчитам по малко на мрежичките за да пооправя балансеца иначе лошо ,и то много !!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абееее,бях участник.shturetc написа:Пред Биволите (Черноморец),на миля от брега, също огромно село,което до 15:30ч. не се разпръсна.Уви,сафрида отказва да дойде до такъмите на крайбрежняците...Може би,ако колеги го пробват на нощен,биха имали някаква сполука
И по-големи квартали съм виждал де.
Като отидохме имаше чернокоп,но бързо се изниза на юг.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- shturetc
- ще става разбирач
Вчера на Моста в Бургас е имало сеч на сафриди на белена скарида!Разбира се,колегите нямат интернет(даже не подозират за съществуването му),а може и ток да нямат(и да не подозират за съществуването му) и...затова не са споделили!?
Добрите резултати са по 2.5-3 кг риба на човек(из града вече се носят легенди за по 5 кила;))
Днес наминах по обед с идея да пробвам зарганите,ама...научих за ВЧЕРА,а и видях няколко качествени хаймани да полягват връз плочите на Моста и...бързо пренастроих такъма.Положението като цяло беше"елате вчера",ама...разписах се със 7 сафрида(бройки,не килограми),които,обаче,могат да обърнат в бяг всяка по-дребна циганка(от тия,дето им викат черноморски скумрии) и...съм с близо половин кило сафрид,дЪ гЕ !!!
Апропо,бат Васко си измерил най-голямата хаймана на електронна везна и последната отчела....110 грама!!! шИ променяме нЕкои данни за черноморския сафрид в Уикипедията,значи!?
Добрите резултати са по 2.5-3 кг риба на човек(из града вече се носят легенди за по 5 кила;))
Днес наминах по обед с идея да пробвам зарганите,ама...научих за ВЧЕРА,а и видях няколко качествени хаймани да полягват връз плочите на Моста и...бързо пренастроих такъма.Положението като цяло беше"елате вчера",ама...разписах се със 7 сафрида(бройки,не килограми),които,обаче,могат да обърнат в бяг всяка по-дребна циганка(от тия,дето им викат черноморски скумрии) и...съм с близо половин кило сафрид,дЪ гЕ !!!
Апропо,бат Васко си измерил най-голямата хаймана на електронна везна и последната отчела....110 грама!!! шИ променяме нЕкои данни за черноморския сафрид в Уикипедията,значи!?