Сафрид 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
djakdjak_63
новобранец
новобранец

Re: Сафрид 2013

Мнение от djakdjak_63 »

Много сафрид за лодка има между Елените и Иракли около Емине, но е само за "сериозни" лодки. Влязохме на "Елените" и излязохме на "Иракли". Времето и морето там е страшно променливо.За улов няма да говоря. Успех на всички!!!
Lupo
новобранец
новобранец

Мнение от Lupo »

Сафрида е хванат около залива Вромос и преди Ставрова банка от страна на Черноморец с лодка.
Lupo
новобранец
новобранец

Мнение от Lupo »

Днес пред биволите на Черноморец поне тридесет лодки и нито един не си е направил труда да сподели как е преминал риболова. :oops: Като цяло денят беше с променлив успех, все пак направихме по половин кофа на човек.
Пред Поморие сафрида бе доста едър. Риболова бе извършен от лодка. :D
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ами то си има тема - риболов от лодка.
Там си пишат изтормозените братя. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Въдичар67
новобранец
новобранец

Мнение от Въдичар67 »

под моста дали е тръгнал вече или още го няма?!
DIMITARPP
новобранец
новобранец

Мнение от DIMITARPP »

Сафрид има колкото искате ,аз и моя приятел ,днес изкарах ме по 10 килограма на св.ВЛАС пред нос ЕМИНЕ там е рибата
zx9r
новобранец
новобранец

Мнение от zx9r »

Днес на морска гара Поморие от 8.00 до 11.00 само 2 бр. от които единия гони 20 санта. На километър два навътре имаше цяло село от лодки и продължаваха да отиват...
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

zx9r написа:Днес на морска гара Поморие от 8.00 до 11.00 само 2 бр. от които единия гони 20 санта. На километър два навътре имаше цяло село от лодки и продължаваха да отиват...
:( няма радост за бреговаците
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Пред Биволите (Черноморец),на миля от брега, също огромно село,което до 15:30ч. не се разпръсна.Уви,сафрида отказва да дойде до такъмите на крайбрежняците...Може би,ако колеги го пробват на нощен,биха имали някаква сполука :roll:
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

shturetc написа:Пред Биволите (Черноморец),на миля от брега, също огромно село,което до 15:30ч. не се разпръсна.Уви,сафрида отказва да дойде до такъмите на крайбрежняците...Може би,ако колеги го пробват на нощен,биха имали някаква сполука :roll:
:? пробваш пробваш единични бройки , това говоря за кея несебър последните два излета бяхме само двама на кея аз и авера ....Не знам дали предстоящата "развала" на времето ще даде като за последно ....
zx9r
новобранец
новобранец

Мнение от zx9r »

:roll: За миналата седмица два пъти съм ходил на нощен там и се връщам капо. Пълно разочарование. Другата година ще мисля за лодка щото така не става. Жената вика "ми ти за ко ще ходиш като не хващаш нищо"....
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

zx9r, не се знае дали другият сезон няма да е по-зле и от настоящия!? :wink: Тогава булката ти може да рече:"И лодка взе,и пари за гориво даваш и....ми излизаш с едно кило риба след цял ден във водата".....Така е в морето и така е с жените(апропо,надявам се,че твоята поне може да плете :lol: ....това във връзка с един рибарски виц)...Сега,по-сериозно---я си залагай на оная красива и романтична страст-акваристиката,пък...другото си е удоволствие,за което си заплащаме прескъпо! :drinkers:
El Pescador
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от El Pescador »

ами на мен таз година сафрида ми е по 12 - 13 лв за кг ,толкова ходене толкова търсене ,то с вода да вървяха двигателите пак сметката щеше да е сериозна !добре че тия дни се отчитам по малко на мрежичките за да пооправя балансеца иначе лошо ,и то много !!!
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана :lol:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

shturetc написа:Пред Биволите (Черноморец),на миля от брега, също огромно село,което до 15:30ч. не се разпръсна.Уви,сафрида отказва да дойде до такъмите на крайбрежняците...Може би,ако колеги го пробват на нощен,биха имали някаква сполука :roll:
Абееее,бях участник.
И по-големи квартали съм виждал де.
Като отидохме имаше чернокоп,но бързо се изниза на юг.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Вчера на Моста в Бургас е имало сеч на сафриди на белена скарида!Разбира се,колегите нямат интернет(даже не подозират за съществуването му),а може и ток да нямат(и да не подозират за съществуването му) и...затова не са споделили!?
Добрите резултати са по 2.5-3 кг риба на човек(из града вече се носят легенди за по 5 кила;))
Днес наминах по обед с идея да пробвам зарганите,ама...научих за ВЧЕРА,а и видях няколко качествени хаймани да полягват връз плочите на Моста и...бързо пренастроих такъма.Положението като цяло беше"елате вчера",ама...разписах се със 7 сафрида(бройки,не килограми),които,обаче,могат да обърнат в бяг всяка по-дребна циганка(от тия,дето им викат черноморски скумрии) и...съм с близо половин кило сафрид,дЪ гЕ !!!
Апропо,бат Васко си измерил най-голямата хаймана на електронна везна и последната отчела....110 грама!!! шИ променяме нЕкои данни за черноморския сафрид в Уикипедията,значи!?
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”