Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Уеуеееее Тигре , ако знаеш само колко си опусналTeo 62 написа:Двадесет и кусур години все на Албена...

Инак да не си решил да се пенсионираш и да си заглеждаш имот де да се бракуваш ?
То инак лятно време човек задължително трябва да иде и на море , и на планина . Хубаво е обаче да отсяда там където има рум сервиз все пак

Георге , Люс мъ е изпреварил , на Дюни е . Освен че ме е изпреварил и е ръснал нещо от типа "митове и легенди" споделени под навеса

Как къде ? Трудят се и в момента та за това не се виждатG.Petkov написа:...Ама пного пуст този плаж, бре, къде са почиващите трудещи се?

Инак проблема с водораслите и медузите е генерално решен с онова буна ли се води , насип ли некъф . От него ако човек си носи неква въдичка , кога не става за плаж , съсипва попчетата и разни други придошли риби

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Ето ти и отговораG.Petkov написа: А отговор все няма!!!!!!!!
Може и да не дойде никога .............

- G.Petkov
За топлите минерални води - никога не се бъзикам,Телескоп написа:...Жоре,извън всякакъв бъзик,трябва да знаеш,че действително има страхотни лечебни свойства!...
На мен са ми помагали много и се надявам и занапред да е така

То за бракуване по наблизо - не повече от два - трийсе километра.Павел Иванов написа: Инак да не си решил да се пенсионираш и да си заглеждаш имот де да се бракуваш ?
- G.Petkov
Баси,
Като гледам до края на лятото - 500 страници - ще ги направим,
И то без да се напъваме
!
Ама си е кеф, а ?
Като гледам до края на лятото - 500 страници - ще ги направим,
И то без да се напъваме

Ама си е кеф, а ?
- Павел Иванов
Айде сега не амбицирай МитьовотоG.Petkov написа:...Като гледам до края на лятото - 500 страници - ще ги направим,...

Павел Иванов
Павел Иванов
Павка,не съм рекъл не съм отишъл където си поискам,но на плаж,и до мене хора със слушалки да ме гледат на криво-не ходя.Шофьорския пък е ветровит,има водорасли и миди по дъното-там съм ходил за риба.Днеска минах при мойта партия,правеше си нов кльонк,и последно са ловили е тука от лодка
Има апартаментчета по 60 лв на вечер.Това че никой не пише не означава че никой не ходи.

Риболовци.
- трапера
- сериозен играч
G.Petkov написа:
Ама Трапер,
Сподели и какво има в чинията,
То, че изглежда вкусно - да,
Но какво е ????!
Ами това е Corner Spieß, шиш с четири вида меса-свинско,телешко,пилешко и агнешко. Сърбите разбират от скара, всичко беше много крехко. Ако манджата беше в немска кръчма, щеше да бъде полята със някой сладък сос

Нарочно избрахме српска кръчма-в деня на мача Байерн-Борусия там нямаше голяма навалица. Беше наполовина празно.

Имаше един фен сигурно около 80те,шалчето му беше станало бледооранжево от пране. Човека каза, че го има от 40 години

А иначе изглежда така

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Павел Иванов
Люс , направо ми скри топката с това ти разсъждениеlusienn написа:...до мене хора със слушалки да ме гледат на криво-не ходя...

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- Модератор
Ае Люс, реших да се възползвам от подаръка ти, но снимката голяма бе, не става за аватар. Инак ми хареса - аз като не пия, котката ми поне да пие. И да дава пример как требе правилно да се държа някоя вечер след като отмине трудовия ми ден.lusienn написа:Е тука,тая котка с водката,я давам за аватар безплатно:
-
- Модератор
Благодарско на колегата Телескоп. Намали размера на снимката и сега си имам аватар предложен от Люси - мъничка реклама на водка Флирт. Сега остана колегите да ме вземат за страстен почитател на водката. Ама не се знае де, може и да й стана нЕкой ден. То никога не е късно нали ? 

- GODzillata
Според мен Албена е най-добрия курорт за семейство с деца, а пък хотел Гергана е с най-добра локация.Teo 62 написа:Двадесет и кусур години все на Албена...
Мразя шума и искам вечер да чувам само прибоя на вълните!
Иначе и на мен Албена ми е писнала, ама като няма къде другаде да се иде....поне докато пораснат децата.

Не мога да ги разбера Ц. Цветанов, Веско Маринов и Павел Иванов защо се навират във Фламинго...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов
GODzillata написа:...Не мога да ги разбера Ц. Цветанов, Веско Маринов и Павел Иванов защо се навират във Фламинго...

Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata
Пссссссссс.........да ви се похваля набързо и да не види жената - в други ден си купувам нова лодка!
Ако и с нея не хвана сом до края на лятото - отива на битака или на дъното!

Ако и с нея не хвана сом до края на лятото - отива на битака или на дъното!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Честит аватар.Тая котка на снимката е домашна,и е глезена.Ментета не пие и не яде.Та у тая тема пиша Аз,Киро,Павката,Бате Гошо,Телескопа,Трапера,И още малко реални хора,а не менте Аватари.Е тука нещо ми запецна,качването на снимките у Прикачи сайта за споделяне на снимки,та понякога ползвам чужди като тая примерноdantho.mihov написа:Благодарско на колегата Телескоп. Намали размера на снимката и сега си имам аватар предложен от Люси - мъничка реклама на водка Флирт. Сега остана колегите да ме вземат за страстен почитател на водката. Ама не се знае де, може и да й стана нЕкой ден. То никога не е късно нали ?

http://www.youtube.com/watch?v=hG6oy46qKE4" onclick="window.open(this.href);return false;

Риболовци.