Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Колеги, търся си място за риболов с хотел/вила за спане ... подобно на това http://romantika-bg.com/index.php/foto-galeria" onclick="window.open(this.href);return false; но да е в радиус 100-150 км. от Русе. Идеи?
Кастел?
някой да е открил на текето???
-
- сериозен играч
На Росина на бунгалата,или на Стамболийски и там са бунгала.vel написа:Колеги, търся си място за риболов с хотел/вила за спане ... подобно на това http://romantika-bg.com/index.php/foto-galeria" onclick="window.open(this.href);return false; но да е в радиус 100-150 км. от Русе. Идеи?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Много са открили на Текето но не ПИШАТ

Не пишат, защото са наловили едри таранки и шарани, тук таме амури 

Целта на темата не е ли да споделяме места излети и т.н., а не да ги крием???
Именно. Затова и аз пиша, когато ходя и си заслужава.
на 24-ти бях на Юпер, от 7 сутринта до 14:00 около 10 таранки, 3-4 с нормален размер а другите с големината на кибритени кутийки. Само на плувка и бял червей бутаха, на фидер и на торен нищо... около мен всички вадиха таранки с подобни размери. Таксата е 5 лева на човек, собственика говореше за някакви шарани и сомове, ама нещо не можах да му повярвам много много... дано съм бил полезен.
Ако някой има прясно инфо за Звънарци моля да сподели, от местните хора чух че и там работата била същата като Юпер... та да не бия напразно път....
Ако някой има прясно инфо за Звънарци моля да сподели, от местните хора чух че и там работата била същата като Юпер... та да не бия напразно път....

някой да е открил на кошарна ,че тази седмица мисля да отида на село и да посетя водоема
някой да е открил на кошарна ,че тази седмица мисля да отида на село и да посетя водоема
Звънарци е много особен водоем.
Аз ходих, но беше преди 3 седмици. Таранки дребни гол след гол, както и дребни шаранчета излизаха на плиткия ръкав. Не успяхме да хванем нищо по-нормално. Него ден навсякъде обаче не е давало!
След нас, други познати са ходили на Звънарци и са хванали 2-3 шаранчета по 1,5кг.
Регламента там е 10лв., каквото хванеш вземаш.
Ако греша, моля Банков да ме поправи.
Това ми е мнението за Звънарци.
Аз ходих, но беше преди 3 седмици. Таранки дребни гол след гол, както и дребни шаранчета излизаха на плиткия ръкав. Не успяхме да хванем нищо по-нормално. Него ден навсякъде обаче не е давало!
След нас, други познати са ходили на Звънарци и са хванали 2-3 шаранчета по 1,5кг.
-
- сериозен играч
Аз пък ходих на Янтра на Ценово,направих много приятен риболов на плувка,предимно облез,морунаж,бабушка и някоя друга таранка.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- SBANKOV
- ще става разбирач
е да ти кажа не беше лош риболовkutinchev написа:Звънарци е много особен водоем.

А регламента е 10лв. 3бр. въдици, каквото хванеш вземаш, но без дребните шаранчета, защото в язовира и има и зарибителен материал от миналата година, който е с размер около 100-150гр.
пп Ники, вчера каква троха забърках, направо да си оближеш пръстите с аромат на сусам и праскова.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Колега можеш ли да споделиш точната дата, че аз ходих покрай откриването за каракуда но беше голямо мъртвило покрай Ботров и Ценово. Дори облеза не вземаше. Всички колеги се оплакваха, за капотата които бяха навъртяли.Николай-Русе написа:Аз пък ходих на Янтра на Ценово,направих много приятен риболов на плувка,предимно облез,морунаж,бабушка и някоя друга таранка.