Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
phillemow
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от phillemow »

Последните 2 топли зими също оказаха голямо влияние.
Popsy
новобранец
новобранец

Мнение от Popsy »

Колеги, някой знае ли колко часа отваря платения на Негован? Благодаря и на слука през почивните дни :)
Ibiza
новобранец
новобранец

Мнение от Ibiza »

Утре сутринта съм на Веринско отличителни белези
( 2 момчета , 2 момичета , дете , куче ) компанията е пълна....... :D
Дайте съвет на какво дава там ? торен , бял , царевичка , топчета , пелети ? Предимно за шаран и каракуда отиваме .... :)
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

bogno написа:Панча вече го отпиши!
Не мисля да го отписвам. Просто рибата още хвърля хайвер и не се контролира с храна. Е може би аз не успях :) .
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SBANKOV »

Popsy написа:Колеги, някой знае ли колко часа отваря платения на Негован? Благодаря и на слука през почивните дни :)
В 6часа но опашката започва в 3часа
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Ibiza
новобранец
новобранец

Мнение от Ibiza »

И новините от веринско са.. не особено добри доста каракуди 5,6 по големи други по педя , малки досадни костури......, и едно шаранче около 1.5 кг това от 7:15 до 17:00 часа . Имаше и едно много яко дърпане в порядъка на 10 мин не знаехме с кво се борим гънеше яко пръта аванса беше като звънец и накрая се откачи и се отчаяхме доста...... . Такъв е живота и риболова най-вече важното е че си изкарахме перфектно ... даваха и някакво безплатно кафе с извинение беше сигурно 5 цедка ..
Аватар
bogno
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bogno »

miro253 написа:
bogno написа:Панча вече го отпиши!
Не мисля да го отписвам. Просто рибата още хвърля хайвер и не се контролира с храна. Е може би аз не успях :) .
Панчарево ,ми е болна тема. Беше ми любим до 2005 г. когато ВЕЦ-а заработи.В началото бачкаше зверски и имаше течение като в река а на преливника- Ниагарски водопад.Тогава 2/3 от рибата изтече в реката,като тинята в района на устието според мен пречи на хайвера да се развие защото потъва в нея.Другото са каналите които все повече вкарват лайна и сапун икислорода във водата спадна трагично.Риторичен въпрос: Къде ще си излее канала новата сграда на устието на р.Бистрица?А как се строи жилищен блок на брега на държавен язовир?
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
rosakat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rosakat »

Ibiza написа:И новините от веринско са.. не особено добри доста каракуди 5,6 по големи други по педя , малки досадни костури......, и едно шаранче около 1.5 кг това от 7:15 до 17:00 часа . Имаше и едно много яко дърпане в порядъка на 10 мин не знаехме с кво се борим гънеше яко пръта аванса беше като звънец и накрая се откачи и се отчаяхме доста...... . Такъв е живота и риболова най-вече важното е че си изкарахме перфектно ... даваха и някакво безплатно кафе с извинение беше сигурно 5 цедка ..
Петък сутринта бях там - на царевица и на жито излизаха доста добри бабушки...тук таме каракуда. А уклея не го броя - яко напаст ...щом взимаше на два торни и на две зрънца жито :D
glmv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glmv »

Колеги информация за Суходол някой има ли?
del4ev90
новобранец
новобранец

Мнение от del4ev90 »

Каракуди по 1 кило е давало в неделя и рядко шаран !
Пазете природата чиста ! Почиствайте след себе си !
glmv
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glmv »

del4ev90 написа:Каракуди по 1 кило е давало в неделя и рядко шаран !
Мерси колега!
Аватар
Garbolino
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Garbolino »

В неделя сутринта на Пънча на точно това място ги нямаше бабките

Изображение

идеята беше да ги разцъкам на директната седмица

Изображение

обаче или имаше много водорасли и бабите бяха по навътре или специалната ми кориандръска захранка сработи, ама на обратно

Изображение

иначе се закачи една хувава рибка

Изображение

Изображение

имаше няколко такива

Изображение

и тези ги имаше

Изображение

но бабите ги нямаше, та постоях един час и се прибрах да мисля стратегията и мястото за следващия път :)
bono2
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bono2 »

лоши новини от 777. Бог да го прости колегата, но трябва да се пазим с това шибано време.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

За това ли става въпрос http://bigfish.bg/news/novini/Gramotevi ... debna.html ?

Много лошо. Това време не е за риболов още повече с тези карбони, дето си накупихме.
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Garbolino написа:В неделя сутринта на Пънча на точно това място ги нямаше бабките
Аз преди месец се пробвах в това районче. И тогава тръгна много зле, но бях решил тъпо и упорито да го изследвам целия ден и бабите се появиха чак привечер, но тогава водораслите бяха пълни с биеща се риба. Това място го оставих за по-късно лятото. Миналата седмица, в четвъртък отидох да изследвам от другата страна под спирката при банята. За целия ден хванах три хубави бабушки. Там според мен проблема е хищника. Не можах да разбера какви са, но мисля, че или са бели риби или големи костури, но такива гонитби отдавна не бях виждал в това езеро, съответно и събирането на мирна риба със захранка е почти невъзможно.
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”