Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Последните 2 топли зими също оказаха голямо влияние.
Колеги, някой знае ли колко часа отваря платения на Негован? Благодаря и на слука през почивните дни 

Утре сутринта съм на Веринско отличителни белези
( 2 момчета , 2 момичета , дете , куче ) компанията е пълна.......
Дайте съвет на какво дава там ? торен , бял , царевичка , топчета , пелети ? Предимно за шаран и каракуда отиваме ....
( 2 момчета , 2 момичета , дете , куче ) компанията е пълна.......

Дайте съвет на какво дава там ? торен , бял , царевичка , топчета , пелети ? Предимно за шаран и каракуда отиваме ....

Не мисля да го отписвам. Просто рибата още хвърля хайвер и не се контролира с храна. Е може би аз не успяхbogno написа:Панча вече го отпиши!

- SBANKOV
- ще става разбирач
В 6часа но опашката започва в 3часаPopsy написа:Колеги, някой знае ли колко часа отваря платения на Негован? Благодаря и на слука през почивните дни
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
И новините от веринско са.. не особено добри доста каракуди 5,6 по големи други по педя , малки досадни костури......, и едно шаранче около 1.5 кг това от 7:15 до 17:00 часа . Имаше и едно много яко дърпане в порядъка на 10 мин не знаехме с кво се борим гънеше яко пръта аванса беше като звънец и накрая се откачи и се отчаяхме доста...... . Такъв е живота и риболова най-вече важното е че си изкарахме перфектно ... даваха и някакво безплатно кафе с извинение беше сигурно 5 цедка ..
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Панчарево ,ми е болна тема. Беше ми любим до 2005 г. когато ВЕЦ-а заработи.В началото бачкаше зверски и имаше течение като в река а на преливника- Ниагарски водопад.Тогава 2/3 от рибата изтече в реката,като тинята в района на устието според мен пречи на хайвера да се развие защото потъва в нея.Другото са каналите които все повече вкарват лайна и сапун икислорода във водата спадна трагично.Риторичен въпрос: Къде ще си излее канала новата сграда на устието на р.Бистрица?А как се строи жилищен блок на брега на държавен язовир?miro253 написа:Не мисля да го отписвам. Просто рибата още хвърля хайвер и не се контролира с храна. Е може би аз не успяхbogno написа:Панча вече го отпиши!.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Петък сутринта бях там - на царевица и на жито излизаха доста добри бабушки...тук таме каракуда. А уклея не го броя - яко напаст ...щом взимаше на два торни и на две зрънца житоIbiza написа:И новините от веринско са.. не особено добри доста каракуди 5,6 по големи други по педя , малки досадни костури......, и едно шаранче около 1.5 кг това от 7:15 до 17:00 часа . Имаше и едно много яко дърпане в порядъка на 10 мин не знаехме с кво се борим гънеше яко пръта аванса беше като звънец и накрая се откачи и се отчаяхме доста...... . Такъв е живота и риболова най-вече важното е че си изкарахме перфектно ... даваха и някакво безплатно кафе с извинение беше сигурно 5 цедка ..

Колеги информация за Суходол някой има ли?
Каракуди по 1 кило е давало в неделя и рядко шаран !
Пазете природата чиста ! Почиствайте след себе си !
Мерси колега!del4ev90 написа:Каракуди по 1 кило е давало в неделя и рядко шаран !
- Garbolino
- разбира нещата
В неделя сутринта на Пънча на точно това място ги нямаше бабките

идеята беше да ги разцъкам на директната седмица

обаче или имаше много водорасли и бабите бяха по навътре или специалната ми кориандръска захранка сработи, ама на обратно

иначе се закачи една хувава рибка

имаше няколко такива

и тези ги имаше

но бабите ги нямаше, та постоях един час и се прибрах да мисля стратегията и мястото за следващия път
идеята беше да ги разцъкам на директната седмица
обаче или имаше много водорасли и бабите бяха по навътре или специалната ми кориандръска захранка сработи, ама на обратно
иначе се закачи една хувава рибка
имаше няколко такива
и тези ги имаше
но бабите ги нямаше, та постоях един час и се прибрах да мисля стратегията и мястото за следващия път

лоши новини от 777. Бог да го прости колегата, но трябва да се пазим с това шибано време.
За това ли става въпрос http://bigfish.bg/news/novini/Gramotevi ... debna.html ?
Много лошо. Това време не е за риболов още повече с тези карбони, дето си накупихме.
Много лошо. Това време не е за риболов още повече с тези карбони, дето си накупихме.
Аз преди месец се пробвах в това районче. И тогава тръгна много зле, но бях решил тъпо и упорито да го изследвам целия ден и бабите се появиха чак привечер, но тогава водораслите бяха пълни с биеща се риба. Това място го оставих за по-късно лятото. Миналата седмица, в четвъртък отидох да изследвам от другата страна под спирката при банята. За целия ден хванах три хубави бабушки. Там според мен проблема е хищника. Не можах да разбера какви са, но мисля, че или са бели риби или големи костури, но такива гонитби отдавна не бях виждал в това езеро, съответно и събирането на мирна риба със захранка е почти невъзможно.Garbolino написа:В неделя сутринта на Пънча на точно това място ги нямаше бабките