Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Днес минах през яз.Бебреш.
Нивото бе добро, а плитчините бяха пълни с уклей!
Само разгледах, не съм ловил.
Имаше и рибари,
Ама ловяха дребен уклей, ситни кефалчета и още по ситни костурчета.
Част от "майсторите" приибираха всичко в кофите
, даже се радваха на кефалчетата по 8 см
!

Нивото бе добро, а плитчините бяха пълни с уклей!
Само разгледах, не съм ловил.
Имаше и рибари,
Ама ловяха дребен уклей, ситни кефалчета и още по ситни костурчета.
Част от "майсторите" приибираха всичко в кофите

Колега, днес се разходих до там. По реката и на гьола кълве предимно слънчак. Всичко друго е късмет. Според мен единствения шанс е фидер и навътре.123654 написа:Здравейте колеги ! В понеделник ще посетя Враждебна-Чернто кафе и,който има инфо нека каже как е ? Интересува ме стръв,куки,влакна,поводи и т.н.Основно ще ходя за уклей и бабушки.Поздрави !!!
Здравейте.Сега се прибрах от Враждебна.Нищо пълно капо.И захранка и стръв сменях,но нищо.Захранката беше Мадикс Класик.За стръв ползвах:бял червей,пинки и жито,но нищо само слънчаци
.Здраве да е.Иначе някой колеги хванаха по 1-2 бабушки,но това си е чист късмет.А сега и малко снимки:
http://kristiancho.snimka.bg/fishing/ri ... 6.33460913" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kristiancho.snimka.bg/fishing/ri ... 6.33460914" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kristiancho.snimka.bg/fishing/ri ... 6.33460912" onclick="window.open(this.href);return false;
Това е всичко от мен ! Наслука приятели

http://kristiancho.snimka.bg/fishing/ri ... 6.33460913" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kristiancho.snimka.bg/fishing/ri ... 6.33460914" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kristiancho.snimka.bg/fishing/ri ... 6.33460912" onclick="window.open(this.href);return false;
Това е всичко от мен ! Наслука приятели

ХВАНИ И ПУСНИ!
- StaAnt
- ще става разбирач
Пожaрево е взет отново под aрендa.Търгa е спечелен от стaрите aрендaтори.Вероятно към крaя нa тaзи седмицa ще бъде зaрибен.
Колеги някаква информация къде около софия мога да наптавя някакъв спинингов риболов?
- TRAP
- ще става разбирач
Толкова е обезрибен,че се налага яко зарибяване а се съмнявам в старите арендатори да го направят от веднъж.StaAnt написа:Пожaрево е взет отново под aрендa.Търгa е спечелен от стaрите aрендaтори.Вероятно към крaя нa тaзи седмицa ще бъде зaрибен.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Колеги , някой инфо за 777 от тия дни
ще съм ви благодарен. Искам да направя едно нощно ... хапване там
ама риба дали има??

- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Кой път правят? Тоя дето влиза към гьола от шосето лиMefo написа:.....lazo65 написа:Колеги някаква информация за Чепинци.
Правят пътя. Май ще го асфалтират и са наслагали знаци да не се влиза. Добре, че се излизашеДали са ги махнали - някой да сподели,ако знае, моля! ...

Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
Колеги, някой има ли информация за Панчарево от последните дни?
-
- ще става разбирач
Днес на панчарево под гората за 3 часа хванах към 20 бабушки и уклеи.Стрелба само на бял червей,много водорасли и скъсани куки.На стената в жегата нямаше жива душа.
-
- фен клуб-скобар
Много смешно.
Къде е това. какво е това ,нищо не се разбира.
-
- вече хвърля и на тежко
Снощи го приключваха и не ме пуснаха да мина с камиона,та си минах през знака 15т с 57 тонен камионthunderboy написа:Кой път правят? Тоя дето влиза към гьола от шосето лиMefo написа:.....lazo65 написа:Колеги някаква информация за Чепинци.
Правят пътя. Май ще го асфалтират и са наслагали знаци да не се влиза. Добре, че се излизашеДали са ги махнали - някой да сподели,ако знае, моля! ...
който е като лунен пейзаш

Днес вече трябва да е готово.
- thunderboy
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Кой път правят? Тоя дето влиза към гьола от шосето ли(bubsa) написа: .....

Снощи го приключваха и не ме пуснаха да мина с камиона,та си минах през знака 15т с 57 тонен камион

Днес вече трябва да е готово.[/quote]
А с асфалт ли го правят или с трошен камък само. То е добре тежките камиони да минават по други трасета че както е меко сега ще набият всичко на коловози

Бяхме там преди две седмици, общо взето епизодично кълване, най вече на слънчаци дори и на дъно на 20-30м навътре се ловяха дърти слънчаци, но излезна дунавска платика и лин, каракудите май още не са тръгнали. Може да г пробвам тоя уикенд, ако някой ще ходи преди това да щтарне една две сники на новия път

Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
Правят го според правилата(уж).
Няколко слоя валиран трошляк, спазвайки ниво, линия и т.н. и отгоре асфалт.
Там освен уклей, костур, дребни баби и на два пъти бяла, друго не съм хващал. Ама.. аз съм си и новобранец, де.
Учим се, учим се
Няколко слоя валиран трошляк, спазвайки ниво, линия и т.н. и отгоре асфалт.
Там освен уклей, костур, дребни баби и на два пъти бяла, друго не съм хващал. Ама.. аз съм си и новобранец, де.
Учим се, учим се