Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Каквото и да кажа ще е малко!fishingman написа:Добри снимки Джони и показателно е, че студа не ни плаши. Само тази снимка с кървавата арматура е направо стряскаща. Такива хора са направо за съд не за акт. За жалост ги има още, но съм оптимист , че до няколко години ще се изкорени това мислене за пълнене на буркани и продажба.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
А бе Джони Инглиш има ли филми за хоби тв или да снимаме с теб
нещо напраиха 1 филм и са го дават 40 пъти на ден да беше и филм поне да каеш .... летоска те искам че носим камера после само местото треа да скрием с фотошопа хаха

Днес в района на Благоевград с приятелите направихме сефтето за 2015г.. Доволно, реката като цвят добре, но малко бистра, нивото ниско. Да кажем приличен риболов за началото на 2015г., поне аз хванах 4 и 5 откачих, другите колеги малко повече от мен, но пак доста откачени. Рибата не се влияеше от храна, епизодични удари и 1 - 2 часа нищо ..
Стръв - троха и всички риби обратно във водата. 

-
- фен клуб-скобар
Браво пич-така се прави!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- daanndo
- фен клуб-скобар
Капочино на Невестино,от обяд до към 15ч,двама видех да хванат по една риба не съм сигурен дали са за устата,хора имаше само под прага,реката малка и бистра

- jasonsmith
- разбира нещата
Евалата брат, така се прави!garantex написа:Днес в района на Благоевград с приятелите направихме сефтето за 2015г.. Доволно, реката като цвят добре, но малко бистра, нивото ниско. Да кажем приличен риболов за началото на 2015г., поне аз хванах 4 и 5 откачих, другите колеги малко повече от мен, но пак доста откачени. Рибата не се влияеше от храна, епизодични удари и 1 - 2 часа нищо ..Стръв - троха и всички риби обратно във водата.

В неделя открих новия сезон. Кофти место, трудни риби, но за сметка на това доста добри.
Стръв - троха. Както каза колегата рибата не се влияеше от храната, заради което похвърлях малко и спрях. Доста навалица и доста хвърлени гюлета. Не видях някой да хваща повече от 4-5 риби, което е добре, защото за съжаление не видях някой и да пуска. Само може би един колега, но не съм сигурен.
Наслука! И пускайте поне по някоя риба, че имаше пичове наоколо, ама си прибраха всичко.
https://www.youtube.com/watch?v=MX1ZIeY ... 22nofollow" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Стръв - троха. Както каза колегата рибата не се влияеше от храната, заради което похвърлях малко и спрях. Доста навалица и доста хвърлени гюлета. Не видях някой да хваща повече от 4-5 риби, което е добре, защото за съжаление не видях някой и да пуска. Само може би един колега, но не съм сигурен.
Наслука! И пускайте поне по някоя риба, че имаше пичове наоколо, ама си прибраха всичко.
https://www.youtube.com/watch?v=MX1ZIeY ... 22nofollow" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- prodigy666
- разбира нещата
под покровнишкия мост се води сеч чували всеки ден и тия пишат статии за фанати шуби и писани актове ще пребия горски скоре време ... ще стана сомаджия цел ден се возат по града мамицата им долна
пичаги в неделя бях на Железница и осъзнах че тая река до 2 3 години ако не и по рано ше фалира.... направо в торби се слагат рибите...толко ли па са вкусни деба и скобарите..ше ги нагласат и последните 3 4 вира с риба през зимата.. за невестино не се пише вече а преди беше ебати култовото место, за пастух също..а за миналото аз съм бил мн малък ама за земен баща ми ми е разправял що риба е имало..там я избиха с ток и вилици са я има некоя и друга останала скоба я не...а бе като цяло майката си е е..ло.......
-
- ще става разбирач
Мама им мръсна кво и харесват на таа арматура,и при нас е весело,кленчета по 10см скобарета,морунажчета всичко минава за уклей и в торбата.
-
- фен клуб-скобар
За жалост си прав! Днес писах на Папарака в групата във фейсбук против една Струмска снимка на месюги-жив ме изядоха-скочиха ми заеби-глад искали рибка да хапват! Ужас! И на всичко отгоре скриха поста на един месюг с над 40 разпорени риби на двойки! Пълен абсурдbounce написа:пичаги в неделя бях на Железница и осъзнах че тая река до 2 3 години ако не и по рано ше фалира.... направо в торби се слагат рибите...толко ли па са вкусни деба и скобарите..ше ги нагласат и последните 3 4 вира с риба през зимата.. за невестино не се пише вече а преди беше ебати култовото место, за пастух също..а за миналото аз съм бил мн малък ама за земен баща ми ми е разправял що риба е имало..там я избиха с ток и вилици са я има некоя и друга останала скоба я не...а бе като цяло майката си е е..ло.......
Беше култуво място и Невестино и Пастух-сега в залез......
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

защо такива количества се влачат с торбите? Не могат ли да си вземат 5 риби и другият път пак... нали реката нема да им избяга ,ебати ,по-лоши сме от кормораните! Трябва да се говори с хората ,няма друг нначин! Макар,че много пъти съм влизам в остри пререкания и вече съм се отказал,обаче така пък съвсем зле..
фен клуб-скобар
-
- фен клуб-скобар
Един капут даже ми вика-,,Отворко нищо не разбираш от риболов-не ти ли е ясно,че от риболов с въдица реките няма как да се обезрибят-риба има много в реките и винаги е имало,,
Казах му само,че такива като него ме правят садистично агресивен:)))))

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
DJONI RINGO написа:Един капут даже ми вика-,,Отворко нищо не разбираш от риболов-не ти ли е ясно,че от риболов с въдица реките няма как да се обезрибят-риба има много в реките и винаги е имало,,Казах му само,че такива като него ме правят садистично агресивен:)))))

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
мн точно го каза колегата кво толко и харесват на таа арматура...какво трябва да се направи за да се спре това изтребване на тая риба..от 2 години не съм земал 1 тъпа риба от тая река и като ги видех неделя бате лошо ми стана...толко се нервирах че у 3 и половина си тръгнах имаше 1 колега който мн мн се надявам да е пуснал рибата до 11 часа имаше сигурно над 20 риби...за деня може би 40...тва си е половин пасаж...нз но мн скоро няма да има излети с повече от 3 4 трудни риби поради факта че просо няма да има повече....