Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Благодаря и Наздраве,селянчета мои! :mrgreen: :drinkers: Ако ви треа Синя кръв,че ви боядисам чрез Оргазъм! :mrgreen: :drinkers:
Мосю ... с оглед на постиженията ви аз не искам НИКАКВО кръвопреливане от вашта Синя кръв. Та моля обърнете внимание на опашката за нея а не на мен :D :drinkers: и моля дръжте ефира чист без да спамите :lol: :lol: :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

bai mile1 написа:Добре отварям си една гилза и ще следя мълчаливо развитието на марсианското есе

,,,, :lol: :lol:
аз си отворих две, ама като се сетих за евклидовата геометрия, която е валидна само тука, а към марс не е....си казах-изтървахме момчето..зорлян, ... :lol: той и туск отде да знаят, че там не важи тая пущина, там правите стават криви.... :lol: от гравитацията, ..и 1 плюс 1 не е равно на 2...., Айнщайн го е доказал, а не троли-марсианското капо на сомове... и на другите капа, тато ди тути капи на всичките капа до марс... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Никаква градивна мисъл ... Пуканки ....сам ще уловя таз гад Марсианска дето е кацнала в Камилския дол и къса сякви мрежи на местните тарамбуки.
Лека нощ :drinkers:
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Никаква градивна мисъл ... Пуканки ....сам ще уловя таз гад Марсианска дето е кацнала в Камилския дол и къса сякви мрежи на местните тарамбуки.
Лека нощ :drinkers:
Всичко тече и всички будуват,защото Вселената се тресе от смях! :mrgreen: :drinkers: Краси,кажи за лисицата и котката,ко гъ мислиш,че туй е тест за Авджии! :wink: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

На път за Марс и Луната съм отворил евклидова бензиностанция с Туск, та освен горива. :lol: ...продаваме и швейцарски нивелири, ъгломери и пердашки за марсиански мазилки,,,,, :lol: , а за идиоти предлагаме и воблери над 7 сантима, пускат се зад кораба и ако ви удари, да знаете, че сте щастливци, поне ще умрете по-бързо от билета си.. :lol: ..та задължително е да спрете при нас и да заредите, щото гаранцията ни е вечна, а пък и няма нивгаш да се видим отново...., а...имаме и 1-2 кльонка от неръждавейка....... :lol: :lol: туск ми ги поръча, кай -за извратеняци също да имало стока.... :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Арда=2+2 още е Река=2+2! :wink: Та всичко е точно и така ще е още 2секстквазитрилиона години,когато Троли ще се събуди отново,дано не сте и вие там,че шъ си имате проблеми! :wink: :drinkers: Това,че некой умник е турил стена и е прекръстил Арда,ни мъ бърка грам щот има черна дупка от която да мине водата и вечността! :idea: :drinkers: Аспарух каза,а Троли потвърди=2! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ице,Лудниците у Париж са полудели по тебе,шъ им дам телефоня дъ съ упраите мирно и тихо без да квичиш,кат прасе или коч! :mrgreen: :drinkers: 2
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Да Тролка възможно е .. на скоро гледах как гепард приюти малка антилопа. НЕВЪЗМОЖНО е само мойто псе да стане приятел с котка :lol: ВЕРВАЙ МИ :lol: :lol: :lol:
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ицо е бог на смеха и щастието,несъмнено! :drinkers: А ди Красио,ако го цунем по бузките,предни или задни=2,че вземе още веднъж да ми фане дедовия оргазъм страшен! :mrgreen: :drinkers:Споко,не боли и битката ще продължи 2-4часа,както винаги! :wink: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Вто Дек 11, 2018 9:56 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Да Тролка възможно е .. на скоро гледах как гепард приюти малка антилопа. НЕВЪЗМОЖНО е само мойто псе да стане приятел с котка :lol: ВЕРВАЙ МИ :lol: :lol: :lol:
Вервам ти! :wink: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Нали знаеш че с оргазъма си ми абунат .. само почакай . И зад Марс да си пак ще ти я набием :axe:
умира сам в реалноста !
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Относно неръждаемите кльонкове, Доналд ме пита, по колко ги даваш, амиии...по 100 000 гущера парчето, все пак е космическа суровина,,,,му казах аз, :D
питаме отново, а по колко ги взимаш?...амиии по 10 цимбала парчето.... :lol:
отговаря ми- хмъ...ако някой в нашета фирма има марж на печалбата по-малко от 6 нули за стока, означава, че е много прецакан- бегай бързо да си поправиш данъчната си декларация, отговарям му, аз не съм братя баневи да я променям... :lol: ., той ми отговаря, не се притеснявай, ще открием една офшорка на бензиностанцията.... :lol: :
аз му казвам, а не може ли и една швейцарска банка да открием в орбита...до бензиностанцията.... :roll: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изкуствения интелект е менте,защото Естествения интелект е задвижван от скоростта на светлината! :wink: Когато светлината се вкара в компютър пак ще му липсва 1 и това е 1-Човека! :wink: Схемата с компютъра е грешна и ще унищожи временно само няколко единици=1,но не може да спре експанзията на материята! :wink: :drinkers: Грешката е във вашите компютри,а не в Екзистенс Троли! :mrgreen: :drinkers: От целата далавера ще изчезне Човека,а Живота и материята ще продължат напред! :drinkers: И да не ми Вервате,ми е все тая-Се ла Ви с Човека или без Него! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Принципа на раковите клетки е 2=безкрайно деление и то може да бъде овладяно само времево! :idea: Ако Човека иска да се самоунищожи,нема проблем и ще си затваря очите =2! :wink: :drinkers: Ако Мъск иска Човека да стане Извънземно,просто треа да прати ракови клетки в космоса и те сами ще се заселят някъде без да помнят за Мъск=2! :wink: :drinkers:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”