Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Чудя се дали причината е р.Лом или може да идва чак от Янтра, а защо не и двете...
Колеги, интересува ме за Текето има ли хищна риба? Визирам бяла и костур, защото чувам различни неща и не знам вече на кого да вярвам. Като цяло има ли смисъл да се лови там на спининг, че с тоя Дунав съм направил един излет от началото на сезона, резултата от който предполагам се досещате.
Надявам се някой да отговори с достоверна информация. Благодаря в аванс и наслука.
Колеги, интересува ме за Текето има ли хищна риба? Визирам бяла и костур, защото чувам различни неща и не знам вече на кого да вярвам. Като цяло има ли смисъл да се лови там на спининг, че с тоя Дунав съм направил един излет от началото на сезона, резултата от който предполагам се досещате.

Надявам се някой да отговори с достоверна информация. Благодаря в аванс и наслука.
Има и бяла риба и костур на Текето. Виж репортажите на sestrata.
Той има много хубави бели от стената, както и шаран
Той има много хубави бели от стената, както и шаран

Местоположението ми беше северната страна на о.Алеко. Нещо не си намерих подходящо място, ту ми беше дълбоко, на друго пък бързо течение, на трето много клони. Крайният резултат, едно сомче към 1,5кг, което търси дядо си, една таранка към килограм и една платика в същия размер.kutinchev написа:Ако не те е страх от Гранична, или имаш Румънско разрешително
Цвета на водата не беше толкова мътен.
Днеска бях на гьола до кошарна.Лових на директен,на пружина, на плувка 6 гр. и една дънна за шаран.За стръв торен и стара царевица на въдицата за шаран.Зарибили са водоема с таранка,но за съжеление повечето бяха изплували
.Отсреща скачаха едри шарани но не искаха да кълват.Резултата е 13 таранки.

Интересува ме инфо за Баниска и Тетово?
Някой нещо?
Някой нещо?
На тетово имам инфо от преди 2 седмици
Не искало да кълве(то риба няма какво да кълве)
тук там ако изкараш някоя таранка или костур.
Не искало да кълве(то риба няма какво да кълве)
тук там ако изкараш някоя таранка или костур.
-
- новобранец
Някой може ли да ми даде малко инфо за Цар калоян и Пет кладенци
Вчера и и днеска бях на гьола до кошарна
Първия ден 57 добре таранки
Втория около 52 едри около 400гр и един шаран половин кило който беше пусат обратно да порасне
Втория около 52 едри около 400гр и един шаран половин кило който беше пусат обратно да порасне
Метод на риболов и стръв?
-
- новобранец
Колега би ли споделил какъв е регламента на този гьол.murade написа:Вчера и и днеска бях на гьола до кошарна
- potrebitel_666
- новобранец
И освен другите възникнали въпроси бих искал да попитам къде долу горе беше застанал?
Zdraveite
izv se ama laptopa mi nqma Kirili4a :oops.Dneska napravix parviq si yspe6en izlet na Dunava pri Pirgovo za 3 4asa .Predi da zavali qko na direkten teleskop 7m s mnogo zaxranka kam 6*7 kila ribka
Polovinata obratno v rekata malki kefali beli ripki i malomerni 6aran4eta
Nakefix se qko.

Водоема се счита за свободен,но някакъв дядка идва да иска 3 лв на пръчкаprovocative1 написа:Колега би ли споделил какъв е регламента на този гьол.murade написа:Вчера и и днеска бях на гьола до кошарна

Първия ден бях отсреща между папурите след фургона, но после се изместихме от към селото под 2 круши,potrebitel_666 написа:И освен другите възникнали въпроси бих искал да попитам къде долу горе беше застанал?
втория ден стана обратното,но този път преди да се изместим между папурите отидохме на друг гьол който е по надолу,но там кълве рано сутринта и едва побутва.
Дай някоя снимка да облажим окото - бреее кви са тези кефали, в Дунава не съм виждал, камо ли хващал.PITBYL написа:Zdraveiteizv se ama laptopa mi nqma Kirili4a :oops.Dneska napravix parviq si yspe6en izlet na Dunava pri Pirgovo za 3 4asa .Predi da zavali qko na direkten teleskop 7m s mnogo zaxranka kam 6*7 kila ribka
Polovinata obratno v rekata malki kefali beli ripki i malomerni 6aran4eta
Nakefix se qko.

Сигурно расперчета е искал да каже колегата 
kasabinho - ти какво правиш, ходиш ли някъде?
Разбрах, че тенис мена ходи на КТМ-то ама резултатите какви са?

kasabinho - ти какво правиш, ходиш ли някъде?
Разбрах, че тенис мена ходи на КТМ-то ама резултатите какви са?