Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Платен е. Таксата е 7лв. на пръчка за 24 часа. Рибата не се плаща отделно.gogoh написа:Платен ли е водоема и ако "да" - какви са цените?NAPALM написа:Здравей колега,
на пожарево има риба със сигурност. В момента толстолоб и шаранчета. Миналата седмица като ходих беше излязъл и бял амур.
-
- новобранец
Някой има ли информация за ето този гьол: http://maps.google.com/maps?t=h&hl=en&i ... 08562&z=16
До колкото знам до миналата година го нямаше, т.е имаше само един канал. Намира се между Д.Миленков и Казичене.
До колкото знам до миналата година го нямаше, т.е имаше само един канал. Намира се между Д.Миленков и Казичене.
Мисля, че е охлаждащия на ТЕЦ Тр. Костов ... т.е. ТЕЦ София - Изток сега. Някой беше писал, че има дребна каракуда. Но може и да бъркам.barim написа:Някой има ли информация за ето този гьол: http://maps.google.com/maps?t=h&hl=en&i ... 08562&z=16
- yaata
- фен клуб-скобар
По принцип само на мач- на около 20 метра и на дълбочина около 4м.Най важното е стръвта да е на около 5-10 см от дъното.Но и на директен също е успешно- стига да е активна рибата- това е най-вежното според мен.hristotihov написа:Браво, голямо значение има какво е времето, особено за каракудата, ако е слънчево се активизира, ама по закона на Мърфи, през уикенда почти винаги времето е гадно.yaata написа:Незнам за вчера, но днес от 10 до към 15 часа на стената около 15 каракуди-всичките над 0.5 кг., но шарана никакъв го няма.На царевица- никакво пипане, само на жито, както обикновенно.![]()
Житото е най-добрата стръв за тоя гьол и за тоя сезон, включително и за шараните, а те са си там, просто не са толкова гъсти и са най-активни рано сутрин към 4-5 часа.
Ти на стената на какво ловиш, на директен или на мач, на каква дистанция и каква дълбочина взимат каракудите ме интересува, щото си мисля че се държат на 15-20 метра на вътре, на 4-5 метра дълбочина и не излизат на дистанцията на директен.
А пък вчера 15.09. бях с колежката на Богров-платения-доста добър риболов се получи.Изненадващо рибата бе активна през целия ден и доста добри шарковци паднаха в кепа-най-големия бе 9.500 кг,иначе другите бяха 2х7, 1х8,1х6 кг и по дребни.
http://www.facebook.com/index.php?lh=54 ... 001&ref=nf
Не съм качвал снимки досега-извинявам се ако това не е начина,но това ми дойде на прима виста.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
-
- научил се да хвърля
Уважаеми съфорумници,някоя (надявам се добра) думичка за Огняново,че понеделник пътувам за там???Благодарско предварително. 

- drat
- разбира нещата
Костур на плувка, стръв рибе, рибета си вземи от тука защото на място се ловят много трудно. Аз ги лових на кубинки, кълве на приливи и отливи, но рано сутрин рибата е най-активна.

- gloupan
- разбира нещата
Вчера на Враждебна пуснаха доста риба.Сомчета около 1 кг,шарани и амури-като големина са:повечето са около 3 кг.Пуснаха също и трофейни амури и шарани с големина и над 10+.Предполагам че ще е лудница,понеже още вчера вечерта се напълни.Много уловиста стръв са пуканките.Айде и късмет!! 

TRS70MLF2
gloupan написа:Вчера на Враждебна пуснаха доста риба.Сомчета около 1 кг,шарани и амури-като големина са:повечето са около 3 кг.Пуснаха също и трофейни амури и шарани с големина и над 10+.Предполагам че ще е лудница,понеже още вчера вечерта се напълни.Много уловиста стръв са пуканките.Айде и късмет!!
Какви са условията там?
-
- фен клуб-скобар
Знае ли се на Панчака какво е положението. Може ли да се хванат 2-3-4 кила риба. Има ли места. Народ много ходи ли? Благодаря предварително 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Колега, не ти го препоръчвам, от към риба не знам някой да е вадил кой знае какво освен някой йедър костур(около педяvlado-fidera написа:Знае ли се на Панчака какво е положението. Може ли да се хванат 2-3-4 кила риба. Има ли места. Народ много ходи ли? Благодаря предварително

Спининг Клуб " АБИЧИ "
- gloupan
- разбира нещата
На пръчка -10 лв -за 12 часа,а за 24 часа -15 лв.Каквото си хванеш -твое е ,няма ограничение.Не знам обаче как седи въпроса с трофейните риби?4akala написа:gloupan написа:Вчера на Враждебна пуснаха доста риба.Сомчета около 1 кг,шарани и амури-като големина са:повечето са около 3 кг.Пуснаха също и трофейни амури и шарани с големина и над 10+.Предполагам че ще е лудница,понеже още вчера вечерта се напълни.Много уловиста стръв са пуканките.Айде и късмет!!
Какви са условията там?
TRS70MLF2
- crazybot
- фен клуб-скобар
Някой има ли инфо за Санчо Панса и Световрачене?
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
За Световрачене недава нищо никъде освен слънчаци и мрежариcrazybot написа:Някой има ли инфо за Санчо Панса и Световрачене?

- crazybot
- фен клуб-скобар
На кой по-точно има мрежари. На езерото има много трева, ако е на патичарника.............ben_lyusien написа:За Световрачене недава нищо никъде освен слънчаци и мрежариcrazybot написа:Някой има ли инфо за Санчо Панса и Световрачене?![]()
![]()

-
- разбира нещата
Здравейте колеги,дочух че на Пожарево са пуснали толстолопи,вярна ли ми е информацията и някой да сподели малко,ако е ходил скоро?!
Благодаря предварително!
Обмислям излет за там за сряда,ако иска някой да заповяда!
Благодаря предварително!
Обмислям излет за там за сряда,ако иска някой да заповяда!
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!