Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
ivan1983
новобранец
новобранец

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от ivan1983 »

Здравейте, Колеги.Днес бях на яз.Езерово.От 6.00 до 15.30 направихме около 9-10кг каракуда.Действително каракудата беше с добри размери и добре взимаше.Прилагам малко фото.
http://imageshack.us/photo/my-images/842/0059ii.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/803/0060w.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/201/0053z.jpg/
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Поздравления за добрата слука! :D
ivan1983
новобранец
новобранец

Мнение от ivan1983 »

Благодаря, да се връща.
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Изображение
Абе,колега ........... нищо лично,ама колко куки има на тоя монтаж,бре ........
ivan1983
новобранец
новобранец

Мнение от ivan1983 »

Ами нормална пружина-с 4 куки.
Аватар
angelatanasov
новобранец
новобранец

Мнение от angelatanasov »

Здравейте колеги риболовци.Както обещах прикачвам снимки от язовир Езерово където бях миналия ден.
За цял ден 2-ма човека хванахме тези каракуди,до нас едни приятели хванаха повече,привлякох толстолоба и видях че не взе на тапата,но за разлика от нагляците не направих ''търмък'',не съм такъв.За колегата с пружината с 4 куки не давам коментар,явно не е чел закона,или мисли че на арендовани язовиви може да си ебе как требе но и там може да мине ИРА не бой се ;)
За шаран не знам от три години ходя там не ми е обаждал,но си спомням едно време като беше държавен още какво беше(Любо ти ще им кажеш,ако помниш)Но времената се менят,хората също,рибата зависи от хората.Риба има но аз не съм доволен.Защо ли? Кравите не спряха да влизат до мен,една овца ми счуипи огледалото и надраска колатаа докъто сме ловили един си спомням че ги гонеше около колите.Та Доста скъп ми дойде риболова та дори и ''избих таксата''.До скоро и наслука!
Прикачени файлове
от яз.Езерово
от яз.Езерово
13052012871.jpg (53.47 KiB) Преглеждано 1011 пъти
Който пие бира,не умира!
badema
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от badema »

angelatanasov написа:Но времената се менят,хората също,рибата зависи от хората.
Поздравления за тази дълбоко философска мисъл!!!
Много истина на едно място,но има само един проблем - всеки знае само своята истина и в 98% тя не е в полза на рибите!
Каквато държавата,такива водоемите,такива рибите,такива риболовците,такива арендаторите,пък и кравите и пастирите!
Много е важно обаче ,че яденето,пиенето,цигарите, горивото,такъмите ,пружините ,металните живарници,стръв , захранки си заслужават парите ,ама водоемите не си заслужават 5 или 10 лева .Или всъщност разходите трябва да се избиват....пък и печалба да има ?...
Nasko86
новобранец
новобранец

Мнение от Nasko86 »

vasety написа:
Nasko86 написа:Здравейте колеги!Да споделя и аз.Вчера бях на язовира до с. Оризово, 6 лв. който е.От около 8 сутринта до около 18,резултата беше няколко слънчака и една каракуда около 800 гр. Бяхме разпънали 7 дънни и 2 въдици на плувка с различна стръв,но рибата така и не пожела да се храни.
Колега за щука хвърляхте ли? Ако не сте, имаше ли някой който лови щука? :)
Пробвахме на жива рибка,но нямахме удар.За колеги да са вадили щука или да са я търсили незнам.Човека който събира таксата каза,че други до нас не са хванали нищо или само някоя каракуда.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

angelatanasov написа:....за разлика от нагляците не направих ''търмък'',не съм такъв.За колегата с пружината с 4 куки не давам коментар,явно не е чел закона,или мисли че на арендовани язовиви може да си ебе как требе но и там може да мине ИРА не бой се ;) .......Та Доста скъп ми дойде риболова та дори и ''избих таксата''.До скоро и наслука

За наглеците защо не се обади на Любо ? Ако дойде ИРА ще стане мазало на гьола ! За да си избиеш таксата ли си ходил да ловиш риба ??? :shock: :lol: :twisted:

п.п. Любак какви хора ти идват на гости - найс , а :wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
ivan1983
новобранец
новобранец

Мнение от ivan1983 »

Голям проблем стана с тея 4 куки.А Вие от куде знаете да ли не съм ловил само с тази пръчка с 4 куки.ИРА ще дойда..... ИРА да види какво става по големите язовира,където и стотинка не се плаща.А за такса от 20лв дори не получих касова бележка.За което като се замисля може и аз да се сезирам определени органи,нали така.Така че да не правим проблем от това с колко куки е била пружината и др.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Стига с тая ИРА - 80' минаха отдавна ! ИРА - Ирландска Републиканска Армия няма нищо общо с ИАРА - Изпълнителна Агенция Рибарство и Аквакултури !!!
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
burg
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от burg »

ivan1983 написа:.... и аз да се сезирам определени органи,нали така....
:lol: :smt017 ?
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

:lol: :lol: :lol: :prayer: :supz: ИРА да идва да оправи положението и касовите бележки !

Аватар
angelatanasov
новобранец
новобранец

Мнение от angelatanasov »

За наглеците защо не се обади на Любо ? Ако дойде ИРА ще стане мазало на гьола ! За да си избиеш таксата ли си ходил да ловиш риба ??? :shock: :lol: :twisted:

Приятелю,какво да кажа на Любо,след като куките тройки първи номер с олово е изгубен факт или с две думи човека го няма!А ИАРА много лесно идва не се притеснявай а инък за избиването на таксата=> не съм отишал за това,ти просто не четеш по предните коментари ама аз да ти обадя,ставаше дума че таксата не е много по принцип в което не съм дал две мнения за това са и кавичките.Райраш :)
Който пие бира,не умира!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

ИРА бе брат не ИАРА ! Все пак са различни организации и , ако дойдат посочените от теб сети се какво ще стане !

Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”