Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- pacho109
- сериозен играч
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Конуш,колега -Корен е към Хасково чак ,не се връзва с Асеновград-региони

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- pacho109
- сериозен играч
Извини ме бат бойко,вярно ,че бях писал Корен,трябва да е подсъзнателно,все пак съм изкарал има няма 200-300 спанета на полигона.Честърфилд за Конуш питам.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Група, кажете как е положението на Мечка , че мисля в сряда да разпъна сергията там ?
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- Don4o_62
- учете се от него
В Петък бях там.Бях написал доста обширно как протече риболова,но изглежда на някой модератор не му хареса,та удари гумата.
С две-три думи.На устието по плиткача се бий много шаран.На тежко неще,на перо се лъже все още,но при удар,всичко се разбягва.Но е до ден.Предишния ден на перо са изкарали по няколко риби,на другия ден като бяхме ние,от няколко човека по плиткажа,на един му удари.Изтърва го, и след това само клечане без удар.От околните язовири,тоя е с най добри условия,и най важното с чиста вода.На Леново на устието е голяма смрад.Обратната вода от Тополово върви в реката.Надолу не знам как е.
С две-три думи.На устието по плиткача се бий много шаран.На тежко неще,на перо се лъже все още,но при удар,всичко се разбягва.Но е до ден.Предишния ден на перо са изкарали по няколко риби,на другия ден като бяхме ние,от няколко човека по плиткажа,на един му удари.Изтърва го, и след това само клечане без удар.От околните язовири,тоя е с най добри условия,и най важното с чиста вода.На Леново на устието е голяма смрад.Обратната вода от Тополово върви в реката.Надолу не знам как е.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Както каза Бат Данчо Поповския е доста усоен язовир и найстина за змите е верно, се пак детствена природа рядко се мярка човек там, виждал съм да слизат с мулета от горните махали в Неделя на пазар
.И тва е движението там.Но си е див язовир.Навремето стадо диви прсета вечерта ни отнесоха палатката и дъните доста страшничко си беше.
.Не можи да се източва язовира и до стената е дупка и 5 метра тиня
За Конуш уж са го зели под яренда ама как е що е бог знае, в момента съм в ремонт в къщи и съм занимарил риболова не че не ходя
и само по чужди мнения се ръковода.
На Леново вчера минахме на разузнаване, нещо страшно беше над 500 човека чесно
от там се спуснахме и отидохме на Нови извор работата е бон бок там само от към гората можиш да ловиш, язовира е пълен до горе местата са ограничени нищо не кълве.
На Леновските дупки горната 10 кинта и рибата се плаща, само трофейни риби е зарибена става само за кеф.
На Мечка не съм ходил от половин месец нямам инфо.
Седмичната ми рубрика за региона свърши

За Конуш уж са го зели под яренда ама как е що е бог знае, в момента съм в ремонт в къщи и съм занимарил риболова не че не ходя

На Леново вчера минахме на разузнаване, нещо страшно беше над 500 човека чесно

На Леновските дупки горната 10 кинта и рибата се плаща, само трофейни риби е зарибена става само за кеф.
На Мечка не съм ходил от половин месец нямам инфо.
Седмичната ми рубрика за региона свърши

- Don4o_62
- учете се от него
За да е пълна информацията,ще вметна още нещо.Вчера с мотора направих един тегел до няколко язовирчета.Първия беше Избеглийския.Казаха ми че бил оставен.На входа табела-Риболова забранен,глоба 200лв.
,позяпах,свирнах,викнах,никой не се покаха.Тръгнах си и по пътя вървяха 3-ма .Питах ги нещо знаят ли,казаха че са пуснали малки шарани,и май бил забранен.Оттам тръгнах за Стоево,през Златовръх.Но края на селото има един гьол вдясно.Питах един чобан как е хавата,каза че излизало каракуда по педя и не бил на никой.Продължих,и отбих към Партизанския.Преди него,друг чобан ми каза че е забранен тая година,И че е зарибен.Оттам към Мулдава.Имаше 3-ма рибари.Бил е оставен,може да се хваща,но поради забраната трябва да се има едно на ум.Също казаха,че оня ден пак са го мрежили(бил Пеньо с изкуственото око, от града).За рибата изобщо не кълвяла.Казаха че на Карабита язовира, са пуснали шар.по 1кг.Такса 10лв.като влиза един шаран.
Забравих за Мечка.Като си тръгвах,на реката по към язовира,имаше токаджий.Спрях,погледах но сам кво ще направя.Ако не ме бяха видели,щях да им ръгна по един нож на гумите поне
Бяха със Самара-бордо,и номер с еднакви цифри.Хубаво е който ходи,да каже на пазача,да се оглежда за такава кола.Знае че идвали,и искат да ги хванат,че онзи ден на устието имало много дребна умряла.От тока ще е.

Забравих за Мечка.Като си тръгвах,на реката по към язовира,имаше токаджий.Спрях,погледах но сам кво ще направя.Ако не ме бяха видели,щях да им ръгна по един нож на гумите поне

-
- научил се да хвърля
Браво бе бат Дончо,Don4o_62 написа:Забравих за Мечка.Като си тръгвах,на реката по към язовира,имаше токаджий.Спрях,погледах но сам кво ще направя.Ако не ме бяха видели,щях да им ръгна по един нож на гумите понеБяха със Самара-бордо,и номер с еднакви цифри.Хубаво е който ходи,да каже на пазача,да се оглежда за такава кола.Знае че идвали,и искат да ги хванат,че онзи ден на устието имало много дребна умряла.От тока ще е.
Поне един телефон на номер 112 да беше звъннал. Това щеше да е достатъчно.
Когато човек е сам винаги има начин да се опита да спре тези корморани.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Инфо и за Дебър / от колега посетил водоема в неделя/.
Присъствие- около 20-тина автомобила / 30-40 души/.Масово се вадела каракуда и то дребна.Дакеса споделил, че изкараните шарани били само 2 ! Хванати от колега използвал лодка с дистанционно, в горната плитка част на язовира.Монтажът бил с РVA-торбички .
Присъствие- около 20-тина автомобила / 30-40 души/.Масово се вадела каракуда и то дребна.Дакеса споделил, че изкараните шарани били само 2 ! Хванати от колега използвал лодка с дистанционно, в горната плитка част на язовира.Монтажът бил с РVA-торбички .
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- Don4o_62
- учете се от него
Веднага ми мина през акъла,но тъкмо си тръгваха и всичко се обезмисляше.Виж, ако бях на 3-4 ракий,ми идва муза и можеше да се отъркаляме за бържеkoce sm написа:Браво бе бат Дончо,Don4o_62 написа:Забравих за Мечка.Като си тръгвах,на реката по към язовира,имаше токаджий.Спрях,погледах но сам кво ще направя.Ако не ме бяха видели,щях да им ръгна по един нож на гумите понеБяха със Самара-бордо,и номер с еднакви цифри.Хубаво е който ходи,да каже на пазача,да се оглежда за такава кола.Знае че идвали,и искат да ги хванат,че онзи ден на устието имало много дребна умряла.От тока ще е.
Поне един телефон на номер 112 да беше звъннал. Това щеше да е достатъчно.
Когато човек е сам винаги има начин да се опита да спре тези корморани.

- aboman
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здравейте колеги
някой може ли да ме насочи към яз. Мечка не мога да го намеря на картата
Мерси предварително
някой може ли да ме насочи към яз. Мечка не мога да го намеря на картата

Мерси предварително
На излизане от Новаково има табела сИскра в ляво и почва пускане надоло и има едно мостче преди моста в ляво има два пътя за самия язовир
- pacho109
- сериозен играч
Колегата за Мечка-,почти симетрично между Искра и Леново.Пет километра след Новаково за Искра в ляво от пътя.Колега на Гугъл-Земя лесно се намира.Колеги ,кой от Тополовските язовири бил за спортен риболов,на картата виждам два-единия на пътя за Асеновград,вляво от пътя или другия ,където е югозападно на края на селото и какви са условията.Благодаря предварително!

- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
aboman написа:Здравейте колеги
някой може ли да ме насочи към яз. Мечка не мога да го намеря на картата![]()
![]()
Мерси предварително

Кой от Тополовските язовири бил за спортен риболов,на картата виждам два-единия на пътя за Асеновград,вляво от пътя или другия ?

Номер 1- такса 5 лева, рибата се плаща на килограм - шаран 5 лева и т. нат. !
Номер 2- неизяснен за нас статут/ никой от познатите ми не е ходил/.Чувал съм слухове за такса от 10 лева на пръчка и заплащане на рибата, но нищо сигурно !
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- pacho109
- сериозен играч
Какво да кажа????......Освен "Бат БОЙКО ти си пич......Нагледно ;любезно ,сигур имаш голям успех не само с рибите ,а и с русалките!Благодарско!

- CrossFire
- разбира нещата
Миналата година ми казаха, че е бил пуснат с 10 лева такса, но края на есента, когато реших да го посетя ми казаха, че отново са го забранили за риболов. Така и не отидох да проверя лично.bat_boiko_nikolov написа:Номер 2- неизяснен за нас статут/ никой от познатите ми не е ходил/.Чувал съм слухове за такса от 10 лева на пръчка и заплащане на рибата, но нищо сигурно !