Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
-
- кандидат преподавател
Re: Воблери
Благодаря и на двамата за отговорите.Мисля да си пресипя малко лак в едно бурканче и да го разредя .После ще топвам там воблерите два три пъте и ще видим какво ще стане .
пп:Пробвах вече.Топнах един но ми размаза надпис с маркер
пп:Пробвах вече.Топнах един но ми размаза надпис с маркер

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Здравейте колеги , запалихте и започнах да дялкам и аз ,но имам един въпрос !
Гледам по снимките има воблери на които халкичката за вирбела е на лопатката ,а на други е на носа на воблера ,ЗАЩО!
Ако го има някъде в темата описано се извинявам но я прочетох цялятя с голям интерес и не намерих отговор!
Не ми се смейте много моля ако въпроса ми не е уместен !
Благодаря предварително!!!
Гледам по снимките има воблери на които халкичката за вирбела е на лопатката ,а на други е на носа на воблера ,ЗАЩО!
Ако го има някъде в темата описано се извинявам но я прочетох цялятя с голям интерес и не намерих отговор!
Не ми се смейте много моля ако въпроса ми не е уместен !
Благодаря предварително!!!
-
- кандидат преподавател
Щом халката е на лопатката то следва тя да е по дълга .От това следва воблера да е дълбоко газещ .Марко го имаше обяснено но за жалост той си истри мненията .Дължината , ъгала на лопатката и разположението на халката определят дълбочината на воблера.Разгледай каталози на фирми или това , което предлагат.Там пише колко газят и сам ще си направиш изводите .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
В галерията съм качил
това което успях да направя кажете си мнението дали съм се справил ?
Ако има забележки кажете преди да съм ги боядисал!
Благодаря предварително.
Поздрави!!!
това което успях да направя кажете си мнението дали съм се справил ?
Ако има забележки кажете преди да съм ги боядисал!
Благодаря предварително.
Поздрави!!!
Благодаря колега нещо не можах да се оправя с качването на снимки!
Днес ще ги разцепя за да сложа тела и остава боята .
Поздрави!!!
Днес ще ги разцепя за да сложа тела и остава боята .
Поздрави!!!
тоя последния има ли игра
че нещо мойте дребосъци неможаха да заиграят и се отказах да правя малки фофлери
че нещо мойте дребосъци неможаха да заиграят и се отказах да правя малки фофлери
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Не сам го пробвал но в аквариума стои добре.Синия потъва с куката надолу.А розовия потъва бавно,задната кука докосва дъното и така си стои.Тъмния стои отгоре така както е без куки.
За синия имах най-много надежди но май той е най-зле.Сигурно куката е голяма.
За синия имах най-много надежди но май той е най-зле.Сигурно куката е голяма.
не прави сини воблери, не стават
и аз имах големи надежди за един син с подобна форма на твоя, но се оказа най-зле от всички, абсолютно никаква игра...сигурно вече е на някое бунище 
А сега сериозно. Някои от воблерите ми се връткат повече около оста си, отколкото да си "фръцкат" дупето настрани. С такава игра дали ще привлекат някоя риба?

А сега сериозно. Някои от воблерите ми се връткат повече около оста си, отколкото да си "фръцкат" дупето настрани. С такава игра дали ще привлекат някоя риба?
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- каридата
- учете се от него
НАдали ще са атрактивни за рибите,трябва да промениш нещо(най вече лопатката и ъгъла й)
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Благодаря за съвета....ще има ремонтикаридата написа:НАдали ще са атрактивни за рибите,трябва да промениш нещо(най вече лопатката и ъгъла й)

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Мерси за съветите.Май му хванах цаката този с лопатката играе доколкото мога да разбера в аквариума
но се чудя как ще е като го боядисам и сложа куките.А в другия има сачма и уж трака и потъва като гюле.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ето на какво попаднах наскоро.
http://www.buildyourownbaits.com/byob_site_002.htm
Може виртуално да си подбирате цветове и шарки на воблерите.Дано да ви е полезно,мен все още тази краста не ме е превзела.
http://www.buildyourownbaits.com/byob_site_002.htm
Може виртуално да си подбирате цветове и шарки на воблерите.Дано да ви е полезно,мен все още тази краста не ме е превзела.